פינה שבועית חדשה!

לפוליס

לא התכוונתי אלייך! אתה האמת הכי נחמד פה... לא כמו כל מיני אנשים אחרים... <השתעלות> מנהלת הפורום, <השתעלות> כל מיני ילדים מעצבנים שיש להם מה להעיר על כל דבר (זה ב-2 השתעלויות כי זה ארוך יותר...).

Another Girl

New member
כל הרמיזות האלו אינן במקום

ואם יש לך ביקורת על שיטת הניהול אבקשך להעביר אותה אליי במסר פרטי.

צק, צק, צק.

רענן! ראשית- כל ההשתלחות חסרת הרסן הזאת בבתיה, מיותרת, מעליבה ואיננה במקום. אין צורך לפנות לפסים אישיים ובכלל- בתיה בסה"כ מנסה לנהל את הפורום הזה תוך כדי שמירת הסדר שלו, כך שאם כבר מגיעה לה תודה ולא כעס בלתי מוצדק. שנית- זוהי לא קפריזה של המנהלת או של חברי הפורום, אלא דבר פעוט שנקרא-"נהלים". כל חומר שאתה מביא ממקור אחר ברשת, צריך לקבל קרדיט או לינק מתאים, כי אחרת זה פשוט עבירה על החוק ועל התקנון של תפוז. שלישית- משום מה, אני חשה שאתה מתוסכל מהכתיבה בפורום וייתכן גם שמהפורום עצמו. עצתי לך- אם משהו לא ברור לך די הצורך, תשאל מישהו, תתייעץ או אפילו (גוועלד) תבקש עזרה. זו לא חוכמה לפתוח שרשור על כל דבר הכי קטן שיש ובצורה שעוברת על חוקי התקנון, ואחר כך עוד להתעצבן שאנשים מעירים לך. ולסיום- אנא ממך, השתדל לשמור על רוח טובה ולא להעכיר את אווירת הפורום בהצהרות כועסות כאלה או אחרות. ובזה הרגע, אני מסיימת את הנאום הפדגוגי הזה, כי מעולם לא נשמעתי "מורתית" יותר ואני מתחילה להפחיד ולהגעיל את עצמי בו זמנית. ברר.... |צמרמורת| ברר.... |בחילה|

Another Girl

New member
רענן אין צורך להתעצבן

זה לא נאמר מתוך רוע לב או סתם כדי לעצבן- פשוט יש חוקים בתפוז אבל לא רק-אלו חוקי המדינה של זכויות יוצרים. כשאתה עושה דבר כזה,כמו נניח לקחת קטע שלם שמישהו אחר פרסם בלי לקבל ממנו רשות,אתה מעמיד לא רק את עצמך בסכנת תביעה משפטית אלא גם אותי ואת תפוז. לאף אחד אין בעיה עם זה שאתה יוזם מאמרים ופרוייקטים-להפך-לדעתי זה מצויין. אבל כמו שאמרתי,יש כמה דברים שצריך לשים לב אליהם,זה הכל. אבדוק את הקטע אם הוא בסדר,ואם אין איתו בעיה הוא ייכנס אולי אפילו למאמרים. אם לא איאלץ למחוק.

חברים וחברות!

זה פורום זה אינטרנט להרגע! זה כולל את כולנו, לא נראה לי ששווה להתעצבן על דברים כאלה... (המשפט הזה בא ממני?!) בכל מקרה נדמה לי שמצד אחד כשבתיה אומרת שצריך זכויות יוצרים, היא צודקת ואין צורך לעשות *אהמ אהמ*... ומצד שני אני בהחלט מבינה שזה מבאס להשקיע שמשהו ולקבל הרבה תגובות שנדמה שקצת מתייחסות למשהו כללי שקורה פה, ולא דוקא למאמר באופן ספציפי... אז בעיני צריך להרגע טיפה, הפינה הזאת היא אחלה רעיון ואם מישהו משקיע ועוד בגיל 11 (נכון רענן?) אז הבה לא נוציא לו את אהבת הביטלס, ונקבל את המאמרים האלו ברצינות ובסבבה. ומצד שני! גם הערות שלא בהכרח אומרות שהמאמר הוא מושלם או שהוא הכי מקורי בעולם צריך לקחת בפרופורציות, ולא ישר להעלב. קשה לי להאמין שעל עוד כמה אשכולות שמישהו פותח מישהו באמת מתעצבן מעומק לבו... תכעסו על הדברים החשובים בחיים! חוסר שיוויון! שנאה לבטטות *אהמ אהמ מר מקרטני!*... זהו. אמרתי את דבריי. מקווה שלא הרגזתי אף אחד יותר מדי. נ.ב- תמיד אמרתי לעינב שיש לה פרצוף של מורה. עכשיו מסתבר שגם הפנימיות שלה היא פדגוגית.

Speed King

New member
ורענן, כתבה מעניינת...

נדמה שראיתי את הכתבה הזו במומה... אני לא זוכר את אופן הכתיבה בכתבה אך אני מקווה שלפחות כתבת את זה במילים שלך או שבכלל לקחת את זה ממקום אחר בכל מקרה כל הכבוד על ההשקעה! :)

אני לא מורה ! ! !

אני מופרעת מדי. ארג. בואי ננסה בכל זאת. *אהמ, אהמ* (מכחכחת בגרון): "שולה תצאי החוצה. את מפריעה. אני את הבגרות שלי כבר עשיתי..." מעיפה מבט אל המטאטא שבקצה הכיתה ושואלת בלחש זדוני: "מי החנה לי פה את הרכב"? את רואה...? זה נשמע מאולץ...! לא, לא, לא. אני מבקשת ממך למצוא לי מקצוע הולם אחר. (ומה זה לעזאזל *פרצוף* של מורה?!?!
)

הו לא, לא מורה מהסוג הזה...

לא כל המורות כאלה, נסי גישה קצת אחרת! ופרצוף של מורה זה פשוט פרצוף של מורה... אין דרך אחת לפרש את זה :)

חוץ ממה שרשמתי למעלה -

רציתי להוסיף שהכתבה שהכנת מעניינת ועסיסית במיוחד. יישר כוח!

הנה

מישהי אחת פירגנה לי!!!
למנהלת- אני מבין אבל אמרתי לכולכם מאיפה זה מתי שהתעצבנתי אם לא שמתם לב: זה מוואלה. וזה רק הרעיון. אני מוצא משהו מעניין וממשיך לחקור עליו... מבינה? סליחה על ההתפרצות
והיכונו שבוע הבא (לא שאני לא מעריך את מה שכתוב בכתבה שכבר נמצאת אבל...): Paul Is Dead? המאמר שנכתב בנושא מאוד עניין אותי. אבל לדעתי יש רמזים לא נכונים ורמזים חסרים. לכן אני יביא לכם שבוע הבא בפינתי "על הביטלס" מאמר על השמועה המשונה והלא ברורה. נא לא להגיד שנקרא שהעתקתי את ההתחלה מהמאמר הקודם כי אני חייב לרשום שזה קרה ביום רביעי ב-5 בבוקר אז לא להגיד שהעתקתי ממנו... נ.ב- סליחה שוב לכולם...

100police

New member
רענן- עוד עצה קטנה

אם התחלת לחקור על פרשת PID- או בלי קיצורים Paul Is Dead, נסה את האתר הבא:

למעלה