פינה יומית חדשה :)

שלי פאר

New member
פינה יומית חדשה :)

טוב אנשים מהיום עולה פינה יומית חדשה שאני אשים כל יום בשעה עשר (זאת השעה שלי במחשב מה אני יעשה...) וכל מה שאתם צריכים זה לענות עליה (צליל בלי להגיד די חצי שעה חחח) זה כמו שאלון אבל זה לא! לפינה יקראו סיכום-יום. שיהיה לכולם חג סוכות שמח ותודה לארתור שאישר לי את הפינה אוהבת אתכם, שלי פאר

שלי פאר

New member
השאלות היומיות הן:

איך עבר/עובר עליכם היום? משהו מצחיק/משמח לספר? משהו עצוב/מעצבן לספר? שיר היום? תמונת היום? משהו שאתם מתכננים להמשך היום?

שלי פאר

New member
והתשובה שלי להיום הן:

איך עבר/עובר עליכם היום? היום עבדתי כי היה לי משעמם והיה נחמד בעבודה...יום נחמד משהו מצחיק/משמח לספר? משמח: עשיתי סוכות בסוכה של הרב הראשי של העיר והיה ממש נחמד משהו עצוב/מעצבן לספר? המנהלת שלי לא מתייחסת אלי ואני מעבירה את זה לממונים עליה! שיר היום? הכל יכול לקרות- נינט טייב משהו שאתם מתכננים להמשך היום? לא משהו מיוחד.. קצת אינטרנט ואז לישון.. לסיכום מ1-10 איך עבר היום? מממ 7

חתול. רודף. אחריו.

איך עבר/עובר עליכם היום? עבר
. משהו מצחיק/משמח לספר? אין. משהו עצוב/מעצבן לספר? אין. שיר היום? מצעד- מוניקה סקס, יחד ניתגבר- סינרגיה. תמונת היום? אין. משהו שאתם מתכננים להמשך היום? שומדבר.

RTur

New member
עונה:

איך עבר/עובר עליכם היום? בסדר משהו מצחיק/משמח לספר? הדבר היחיד שהיה מצחיק זה הסרטון פספוסים מהאלופה שראיתי.. אה וגם איזה סקר שפתחו באיזה קומונה.. משהו עצוב/מעצבן לספר? אין שיר היום? אממ.. אני שומע שאקירה חחח תמונת היום? אין משהו שאתם מתכננים להמשך היום? למצוא דרך להפסיק להשתעמם

למעלה