פינה חדשה

ivri1

New member
פינה חדשה

שלום לכולם כשאני רואה/שומע משהו חדש שאני אוהב אז ישר יש לי חשק להפיץ את זה כי זה מרגש אותי באיזו שהיא דרך. ולכן החלטתי לפתוח פינה חדשה בשם עברי ממליץ [כמו ג יפית רק בלי לקבל על זה מלא כסף.....] אז הפעם ב-עברי ממליץ 1-סרט- אבודים בטוקיו [איזה תרגום איום] 2-דיסק- קרן אן החדש באנגלית [זה לא פייר שהיא כתבה את השירים האלו קודם] 3-ספר- אינטימיות/חניף קורישי [אני עדיין באמצע אבל זה כבר שווה המלצה] היום פרק אחרון של עוז ולכן -יום אבל יום שני מתרוקן נפער לי חור בחיים [סקס בעיר זה לא מספיק!!!!!] אתם מוזמנים להגיב על הבחירות שלי שלכם עברי

tamar010

New member
אכן יום קשה היום בישראל...../images/Emo13.gif

אוז נגמר ולכן כולנו נרכים ראש ונרווווץ לטלויזיה לראות.. באמת סקס ובעיר זה לא מספיק לבד... ובקשר לכל השאר.. נראה לי שווה בדיקה.. תודה!

אוקי אוקי אוקי../images/Emo187.gif

הסרט מהמם!!! ומומלץ בחום!!!! תלכו תראו!!!! ולגבי אוז- עצוב!!! אבל כל דבר טוב בא לסיום.. (מחכה לשידורים החוזרים...)

oooooOFIR

New member
ברכות על הפינה החדשה

אכן יום אבל... היום יגלו מי רצח את המנהל, ולמה... בטח חצי צוות ימות... טוב די להעלות ספקולציות ניראה מה יהיה. לגבי ההמלצות - ספרים אני לא קורא יש לי בעיה קלה של היפראקטיביות. הסרט יש מצב שאני אלך אליו, דווקא היום חשבתי: כמה זמן לא הייתי בסרט... את הדיסק נישמע כבר... תודה רבה ע. לידר ( WOW
+|תנועה לוזרית עם היד|)

כמו שעברי אמר

פרק אחרון של אוז!!!!!!!! לא לשכוח! וקרן אן מדהימה~ אבל אני עכשיו יותר בקטע של ביורק~ היא ענקית!

מיטקין

New member
או או או אבודים בטוקיו ראיתי......

ראיתי אחרי שקיבלתי שוק מ"מתנה משמיים" הסוטה מאוד... חחחחח... בכל מקרה זה סרט מרגיע.. ממולץ ללכת אליו בהקרנה אחרונה ותודית עברי

Ez sLeeP

New member
ברור שסקס מספיק!

למרות שסקס זה לא הכל בחיים (פצחתי בשלל פליטות פרודיאניות, ואני חושש שלא יהיה לזה סוף. עצרו אותי אם זיהתם את מכלול משחק המילים המשעשע..). אני חייב לציין שמלבד הסרט, לא שמעתי על אף אחד מההמלצות האלו. (המלצות.. לא היתה פינה כזו כבר?
). אבל אני אכן אבדוק את העניין.

עברי מעתיקן?

עם כל הכבוד לפינה החדשה, "ויש כבוד", הפינה הנ"ל נראית לי כמו חיקוי כזה או אחר, לפינה הנוסטלגית והזכורה לטובה (אני רוצה לקוות):
ההמלצה השבועית של איש יקר
הלוא כן? לא שאני מאשים את את עברי בהעתקה, מכיוון שנראה לי, שבזמן שהתחילה הפינה להיכתב, אי שם לפני קצת פחות משנה, לפתוח את האקספלורר היה בשבילו משימה מסובכת, אבל בכל זאת, אפילו ההקדמה להמלצות דומה. אני מניח שהמשפט הגדול מוכיח עצמו שוב Great Minds Think Alike איש יקר

אני בעד הפינה../images/Emo70.gif

שווה בדיקה כל מה שאמרתתת.... אוז באמת יחסר ליייי
נ.ב עברי תודה שחזרת אתה באמת מלך

blue pill

New member
אממממ....

אבודים בטוקיו לא ראיתי, אבל גם ככה התכוונתי.... את הספר לא קראתי.... אבל אוז?? ראיתי שני פרקים וזה כ"כ משעמם..........

סנטה

New member
עברי ... ../images/Emo13.gif התגובה שלי ...

קודם כל אחלה פינה . בקשר לסרט אני אלך לראות אותך , אני הולך כל שבוע לסרט אבל קודם כל אני חייב לראות את "מגי'ק ריבר" אמרו לי שהוא פשוט מעולה . בקשר לאינטימיות , לאח שלי יש את הספר אני אתחיל אותו לא לפני שאני אסיים את הארי פוטר האחרון - כן אני חובב משובע של הספרים הללו . היום הפרק האחרון של אוז ? וואלה יש סדרה כזו ?
פשוט ראית רק פרק אחד ...אני מבין שדי פספסתי אבל תמיד יש שידורים חוזרים . עברי , מג'יק ריבר ראית ? אשמח לקבל ביקורת . יום טוב , שבוע טוב

קרן אן..

LATELY שמעתי עליה די הרבה,היא קשורה לאביב גפן איכשהו? בכל מקרה שווה בדיקה..

התבלבלתי.עברי עליתי עליך!!!

ידעתי שהיא קשורה ל'מישהו'. לפני כשבועיים הגיעה קרן אן להופעה חד פעמית בישראל,במקרה עברי לידר היה שם ועלה לשיר עם קרן 2 שירים.ה-1 בצרפתית.אני חוזר-עברי לידר שר שיר בצרפתית(ואנחנו לא ידענו...האם הרסתי לך ת'הפתעה לדיסק החדש?..)במהלכו הוא קרא את מילות השיר מתוך דף..בנוסף לכך העברי שר עוד שיר בעברית. עד כאן להיום בתכנית 'החשיפה השבועית',שבוע הבא,אותו מקום,אותה שעה,268.

למעלה