פינה חדשה

זה אמיתי לחלוטין

מה שאומר-מחדל חמור של המודיעין של הפורום שלא איתר את זה מבעוד מועד. וגם שמתם לב שעברי כבר פעמיים 'דיאט'(עיוות של דואט)עם זמרים מחו"ל, קודם מקסי,עכשיו קרן,אז יאללה הופה לאירופה.

lollapalooza

New member
מקסיםםםםםםםםם../images/Emo70.gif

אחחח שוב חזרנו לוויכוח הידוע. איזה אושר. מקסים
וכן יאללה אירופה... למרות שאני לא בונה על זה.

Arielcohen

New member
נגמר אוז !!! ../images/Emo2.gif

לא יודע אם זה קשור, אבל אני חייב לכתוב על זה כמה דברים (בעצם עברי אוהב אוז, אז זה מאוד קשור). הפרק האחרון היה פשוט מהפנט. מדהים. מרתק. טראגי. פילוסופי. חזק. מזעזע. קודם כל, בתור מי שלומד במגמת קולנוע ושבוע הבא מצלם ועורך סרט גמר, אני חייב לציין שהעריכה פשוט מדהימה. הצליחו ליצור אפקט של הזדהות יחד עם צמרמורת מפחידה, בין אם זה היה בסצינת ההוצאה להורג של סיריל ובין אם ברוב הסצינות עם ריאן. ואמא שלו, כ"כ ריחמתי עליה... החומר הכימי / ביולוגי / וואטאבר שגרם לפינוי מאוז נתן אירוע מעניין ורלוונטי שבהחלט מתאים לביג פיניש. האהבה ההומואית שהתפתחה לחולנית עד למוות מראה על הלקח, אולי החשוב ביותר - ציטוט לא מדויק - "אם אלוהים נתן לנו דבר כ"כ יפה כמו אהבה, למה הוא הפך אותו לכל כך פאקינג מכאיב?..." המסרים שנאמרו במפורש בסוף הפרק ייצגו את הסדרה - אנשים מגיעים לכלא ופשוט מתים. אלוהים, או אללה, או ישו, האם הם מסוגלים לתת לנו תשובות לשאלות שאנחנו לא מעזים לשאול? או שאנחנו עונים בתירוצים על השאלות של עצמנו? אניווי, יש לי המון חומר למחשבה לטור הבא... והשאלה האחרונה - מתי השידורים החוזרים?!?!?!

lollapalooza

New member
המפ

אני לא רואה אוז (אני יודעת שזה לא בסדר...) אבל שמתם לב (לא קשור בעליל) שיש כאן המון תלמידי/ פליטי מגמת קולנוע
השתלטנו על העולם יהההההה
(נא להתחשב בהדס, היא רק התעוררה לפני כחצי שעה)

oooooOFIR

New member
אכן פרק מדהים

היה יפה הקטע של ראיין ואבא שלו, לא ציפיתי שהוא יסלח לו. המוות של סיריל- סצנה שחזרה על עצמה מלפני כמה פרקים, רק שהפעם ראיין, ואמא שלו כבר השלימו עם זה שהוא יוצא להורג. אפילו סיריל התחיל להבין שהוא ימות. ואין מה לומר הקטע שלוקח זה הקטע של ביצ'ר וקלר. בפרקים האחרונים גרמו לנו לא להיות כל כך בטוחים שקלר אוהב את ביצ'ר, כשקלר בסתובב עם שילינגר. אבל התברר שקלר באמת אהב אותו, כמה הרסנית שהאהבה הזאת הייתה. בסוף ביצ'ר החליט לעזור לסוכן הפדרלי להפליל את קלר. ולדעתי בגלל הבגידה הזאת ביצ'ר שילם- הוא ישאר בכלא לבד, בלי קלר, ואולי יואשם במוות של קלר... איזה סוף יפה. הסצינת סיום, עם החומר הכימי הייתה יפה. אוז ריק ואז כאילו מבינים שאוז זה בעצם רק מקום. ואז שומעים את האנשים ויש את החפירה של הסוף שמסבירה את המהות של המקום. היה איכותי...

לא רואה אוז...

אבל שמעתי דברים מצוינים על התוכנית.. יש שידורים חוזרים מתישהו?? והדסי: תקשורת משתלטת על העולם!!! מואהההההה!!

tamar010

New member
מגמת תקשורת.....כבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

jeackyh

New member
שוווה ביותר....ההמלצות שלי!!!!

..אם לפינה קוראים "עברי ממליץ".. א. לפי ההשוואה לג.יפית זה אמור להיות ע.לידר ממליץ- אבל ..הדקויות:) ב. אם קוראים לה "עברי ממליץ"- אז למה קראת לה..'פינה חדשה'?חחח תמוהה ביותר...אבל משעשע בטירוף בקשר לקרן אן- זה בערך הדיסק הכי שווה בעולם!!!!!!!!!! ספר- ממליצה בחום על פול אוסטר/ספר האשליות...ענק! וגם על ההצגה יעקב ולדנטייל- הצגה מדהימה בקאמרי עם דרור קרן ותיקי דיין...אתמול ראיתי אותה וממש ממש אהבתי יואליקו משחק נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

lollapalooza

New member
אם כבר

אז ל. עברי ממליץ כי יפית זה השם הפרטי שלה (אוי אלוהים אני שונאת את האשה הזאת), וג.= קיצור של גרינברג. עד כאן פינת "העובדות שלא מעניינות אף אחד".

Ez sLeeP

New member
ג. יפית.

הכיצד לא הקדשתי טור רק בעיסוק הפשוט שבאישה הפשוטה הזו? תלמיד תקשורת פעם אמר לי שהיא רכשה זמן שידור בעת הקמת הרשות השנייה בזול מאוד, ומאז היא פשוט משדרת אלפי המלצות, ורק מתעשרת. אשמח להרחבה בנושא, איך זה בדיוק פועל. מה שכן, תמהני איך איש בכלל מייחס חשיבות להמלצותיה הבזויות? האשה זונה שיווקית. למהדרין! אין להאמין למילה שיוצאת משפתותיה צבועות הדולרים. היא משדרת לחלל האויר העדפות שקריות למוצרים באלפיהם, ללא עמידה על טיב המוצר כלל. אין לה נאמנות לאף מוצר באשר הוא מוצר. זונה שיווקית כבר אמרתי? ועוד מוסיפה את עולליה למסחר המתועב הזה. בושה. אפילו יותר המונית מאודטה, יקירת-ליבי.

הממ אמרת הכל

כי רק לחשוב עליה אפילו בתור זונה יבריח אנשים מבתי עינוגים,ככה שאולי תגיד-זבל שיווקי,או משהו אחר.אוווף איך שאני שונא אותה.

painapple

New member
אפילו לא ראיתי סקס הפעם..

איזה פספוס .( שמעתי על הסרט.. אבל נבדוק את הכל, ת'נקס על ההמלצות .) אני ממליצה על ספר בשם "דולפין-סיפורו של חולם" של סרג'יו במברן. ספר חמוד, חכם, עמוק, ואפילו לא ארוך. ענבר.

למעלה