פינה חדשה... שלי!

תשובות

1- למה זה סותר אם אני מרגישה ת'דופק..? זה טוב לקחת סיכונים.. 2- עברי כתב "עושה את הכל כמו שצריך.." זה לא אומר ששכבנו.. והוא גם כתב" ואחרי שגמר.." מה שאומר שאני לא גמרתי- הקיצר, אני טובה בלרדת להם 3- איך הגעתי למצב הזה? זה די פשוט..בנים הם עם שמין זמין זה הקטע שלהם..הכי קל לקבל ככה מה שרוצים וזה מה שרציתי 4- עניתי לאופיר על השאלה הזאת.. 5- עברי מספר לפני השיר בהופעות שאני מחפשת את העיניינים האלה שאני אוכל לראות בפנים, חיים , 3 ילדים, 3 ילדים חמודים ודירה ירוקה וכלב צהוב וגינה עם מרפסת לים..

טוב זה היה ממש מביך..

מכירים בגברת דאוטפייר שהוא5 הולך לשירותים ומסתבך שם ואז תפסו אותו משתין?? אז זה בדיוק מה שקרה.. כולי בהשתנה של הבוקר והוא קם, כולו מסטול מהיין האדום של אתמול, לא רואה כלום, מגשש איכשהוא לשירותים- ואז הוא נתקל בי!! הוא אמר וחיכה עד שאני אגמור להשתין ובינתיים ניסה להקל מה קרה שם. אחרי איזה 2 דקות, שהיו ארוכות ממש, אני בינתיים עוצמת עיניים וחושבת "כוס עמק היה אני רואה את זה קורה עוד שניה.." הוא פתאום קולט ומוציא הערה של "אוי מיי גאד, אני לא מאמין!!!" ואני אוטומתית התחלתי לבכות כי אני כבר רגילה לכל הסצינה הזאת אבל זה כואב כל פעם מחדש, והוא הסתובב בחדר במעגלים ותופס את הידיים בראש וממלמל לעצמו:"פאק, אני לא מאמין שזה קרה לי. ואיך? ולמה? ואיך לא שמתי לב..?" מכל ההיסטריה שהלכה שם מצאנו את עצמנו מתחבקים אחד עם השני ובוכים וצוחקים ביחד. ישבנו דיברנו והחלטנו שאנחנו הולכים להיות חברים טובים. כמה זמן אחר כך הוא הודיע לי שהוא מצא מישו ושהם ביחד ושהכל בזכותי

beenINSANE

New member
../images/Emo6.gif שמחה וששון!!! ../images/Emo6.gif

כבר מזמן הפורום לא היה כה שוקק חיים בשעה זו של הלילה. המשיכו כך!

אוקי עוד שאלה ../images/Emo95.gif

זה הגעגועים לגלוש עושים לי את זה... המכונית המפוארת??? אפשר פרטים???

אוי- המכונית המכונית....

טוב... מה לעשות, מכוניות יפות עושות לי את זה.. המכונית היא אוודי טיטי- בצבע אדום.. מי שלא מכיר זה מכונית מקסימה, תלכו לחפש תמונה שלה- פתוחה כזאת, שני מושבים. מהמכוניות שאנשים מסובבים ראשים במשבילהם וכשעוצרים ברמזור אז נועצים בך מבטים של "אם אתה צעיר ואתה נוהג בזה אז יש שתי אופציות- או שההורים שלך מליאנים וכשהוצאת רשיון אז קנו לך אוטו רק שלך או שסבא ש'ך היה ממש עשיר והמכונית זה מהירושה שהוא הוריש לך".. בכל מקרה- יש ידעתי שיהיה טוב לפי המכונית

beenINSANE

New member
כן. יש לי

איפה אני יכולה להשיג טלסקופים קטנים שיידווחו לי על כל מה שקורה מסביבי?

האמת ש...

זה סיפור נורא עצוב.. נולדתי קצת עיוורת. מה שזה עושה אוטומטית זה מחדד את חוש השמיעה. זאת הכוונה...

אריהOfir

New member
עוד שאלות

שאלה 7- איך מרי כהן? מרי זה שם נוצרי! ישמור השם! שאלה 8- בכמה הופעות של עברי את היית? האם את גם רצה אליו בסוף ההופעה וניתקלת בנערת המים החושנית רוני הנמרה ארדיטי? האם רוני הנמרה ארדיטי בעצם בחור? האם שרון איילון בעצם בחור? האם לימור לבנת בעצם בחור? האם... טוב מספיק.... שאלה 9- בעיניין הילדים... אז יש בעיונת... קצת אין לך רחם. את בקטע של אימוץ? או שאת מאלה שרוצות מעברי ילד? שאלה 10- הבנתי שאת בקטע של ירידות... חשבת לרדת מהארץ?

beenINSANE

New member
אופיר

הרגת אותי.

שנייה אני יחשוב על זה..

7- כבר אמרתי שמרי זה קיצור של מרי, חוצמיזה שאם בא לכם להתפלצף אז מרי זה בעצם מרד בעברית יפה מה שדי נכון לאופי שלי.. 8- כבר הפסקתי לספור האמת, אבל הייתי יותר בראשון ובשני. עד שיניב רב עם עברי שזה מפריע לו ושהוא מקנא כי כמו שאמרתי עברי חייב לי הכל אז הוא מתייחס אליי ממש יפה אחרי הופעות ואותו הוא מזניח. בקשר לרוני- למרות מה שאני חושבים, היא אחלה גבר..היא נורא התלהבה ממני בהתחלה ואז ביקשתי מעברי להגיד לה שאני בעצם בחור על ההתחלה כי לא היה לי כוח אלייה, אז היא הפכה להיות עויינת.. בקשר לשרון- ברור שכן, היא בברנג'ה הרבה זמן, היא באה אליי לעשות שיעורים פרטיים בלבכות. 9- מה קרה לך? אתה לא יודע שילדים באים מהחסידה? נו ב'מת... 10- האמת שניסיתי אבל הגברים בחו"ל קצת יותר בררנים. בארץ מי שבא ברוך הבא אז מצאתי יותר סיפוק בערסים שיש פה

אריהOfir

New member
עוד שאלווווווווווות

שאלה 11- האמת מרי, הנרי הוא גם איזה חיית מחמד? חבר של פיליפ וארתור? שאלה 12- הכדור הזה שלקחת לנצח את הפחד... מה זה רגיעון יום או רגיעון לילה? כי מצד אחד השעה הייתה שעת לילה ומצד שני היית מאוד... איך נאמר את זה... עירנית. שאלה 13- האם יש קשר ישיר לזה שאחרי שהוא גמר ניכנסת למיקלחת? שאלה 14- מה אמא שלך אומרת על זה? ככה מתנהגת בפגישה ראשונה... שאלה 15- מי אמר שאשה ליוויתן זה דבר לא שביר?

זה אישי אבל...

11- הנרי זה האיש שממנו 3 הילדים החמודים האלה. פשוט החלטתי שאני אהיה עם מישהו שקוראים לו הנרי כדי לא לשבור ת'מסורת אז חיפשתי בספר טלפונים והזמנתי אותו . השאר זה כבר היסטוריה... 12- האמת שזה היה פרוזק, הרופא אמר שכשאני מרגישה בלחץ אז שאני אקח.. 13- שני דברים, (א) כשגומרים לך בפה זה לא הכי נעים בעולם. (ב) זאת הייתה פאקינג השמלה שהכי אהבתי.. לא התחשק לי להכתים אותה כמו מוניקה לוינסקי. אחרי הכל- זאת השמלה של אמא. 14- את אמא עדיף לראיין בפעם אחרת והיא תגיד לכם בדיוק איך היא מרגישה. בכל מקרה, היא תמיד בלחצים. כל לילה ב3 היא מתקשרת אליי לבדוק שאני עדיין חייה ולא נאנסתי ע"י רוסי ג'ינג'י עם שפם. וברור שהיא רוצא שאני אתמסד עם איזה כוסית ונקים משפחה נורמאלית אבל היא לאט לאט מבינה שזה לא כל כך ילך.. 15- אישה לוויתן זה לא קשור אליי כבר. תשמור ת'שאלה הזאת לאישה לוויתן.

למעלה