פינה חדשה... שלי!

פינה חדשה... שלי!

טוב אז החלטתי לפתוח במסורת של פינה שבועית חדשה... הנושא שלה הוא "יום בחיי דמות משיריו של עברי". בהתחלה חשבתי רק על מרי ליאונרדו ואיתי ואז גיליתי שיש עוד מליון בערך.. אני עוד בשלבי איסוף המידע אז מי שיש לו דמות מעניינת שאפשר "לראיין" מוזמן לכתוב לי כאן או במסר או באייסי. לי יש כבר נושא ראשון שאני עובדת עליו בזה הרגע ונראה לאן זה יתפתח שבוע טוב לכם רותם

אוקיי- הדמות הראשונה היא מרי !!

טוב, בהשראתו של אופיר, אני מציגה דמות ואתם כותבים שאלות שהכי הייתם רוצים לשאול אותה ואני עושה.. מן משחק שכזה בהצלחה לנו

אריהOfir

New member
אוקי שלום מרי

שאלה 1- השם מישפחה שלך זה לנצח? שאלה 2- מה לך ולעברי? שאלה 3- כשעשית לבחור ביד במכונית לא פחדת שתהיה תאונת דרכים? שאלה 4- מה את מעדיפה? רוק או אלקטרוני? שאלה 5- מה זה כלב צהוב? איפה ראית כלבים צהובים? מה תצבעי לכלב את השיער בבלונד? שאלה 6- כל הקטע של הדיבור עם עצמך... הלכת להסתכלות אולי יש לך סכיזופרניה?

טוב אז ככה...

1- השם מפחפה היה פעם כהן, אבל זה היה רגיל מידי כי כל ישראל מוצפת בכהן וגם זה לא כל כך מכובד להיות "כהן" ולעשות את מה שאני עושה אז שיניתי ל"לנצח" כי זה נשמע מגניב ביחד כמו שיש בנות שקוראים להן "קרן אור". 2- מה ז'תומרת מה הקשר? על מי נראה לך זה כתוב..? 3- זה לא היה בדרך, תוך כדי תנועה, זה היה בדרך לאוטו כך שהשאלה שלך לא רלונטית 4- אלקטרוני כרגע אבל בסוף הרוק תמיד מנצח 5- כלב זהוב זה כמו הכלב הצהוב מהסדרה המצויירת הזאת "כמה דברים אפשר ללמוד על אמריקה?" מכיר..? 6- זה ממש כיף לדבר לעצמי, אתה חייב לנסות את זה פעם. חוצמיזה שיש אנשים שזה יותר מדליק אותם ככה..

לא לא לא..

עברי הוא ההוא שמגלה שאני מרי כהן... ובקשר לדיבורים שלי עם עצמי, לא נעים לי כל כך לדבר על זה אבל בואו נגיד שיש שתי מרי. מרי כהן שזה בעצם מרים כהן- בחורה מתוסכלת מבית דתי במקור, עם ציציות ופאות. ומרי לנצח שזה מה שאני כשאני גרה בת"א. לפעמים אני מדברת למרים ומספרת לה כל מיני דברים וזה קורה בלי שליטה אז בפעם ההיא זה היה בבאר הזה שעברי ראה אותי בו והוא בחר לכתוב את זה בשיר....נראה לי זה עשה לו את זה

אריהOfir

New member
את קשורה איכשהו אלף בנות דתיות?

עכשיו זה מסביר הרבה דברים מה לעברי ולדתיות... "מבט מטורף בעיניים" "חם להם בין הרגליים"

תראה..

זה הרי ידוע שלדתיות יש יותר רצון למרות , אם אתה מבין למה אני מתכוונת.. האמת שאף פעם לא שאלתי אותו אבל יכול להיות שאחרי שסיפרתי לו על הפנימייה שהייתי בה אז הוא כתב ת'שיר..

beenINSANE

New member
היי היי אני מוחה!

לי אין מבט מטורף בעיניים ולא חם לי בין הרגלים! (רגע... בודקת... לא. לא חם.) וכשאני אתפוס שיחה עם עברי אני אגיד לו את זה!

Ez sLeeP

New member
אוייי..

התוכנית על אמריקה. עם הילד הג'ינג'י המעצבן..... נוסטלגיה..! אין לי שאלות בשלב זה של הראיון, התנצלותי הכנה. *נדבו'ש הולך לישון*

מממ..אני..

אם את מתחילה להרגיש את הדופק למה את ממשיכה?..
איך הוא הבין שאת בחור רק יום אחרי!?
לא נמאס לך?..איך הגעת למצב הזה?
וה-שאלה..מה יותר שווה..אלקטרוני או רגיל?.. ושאלה לאריהOfir..איזה כלבים צהובים?..
ממש לא הבנתי..סורי

אריהOfir

New member
בהופעות פעם

עברי היה מזיין את השכל שמרי חולמת על בית בים... בלה בלה בלה... וכלב צהוב

זה לא מזיין את השכל!!!

הסברתי לו בפרטי פרטים מה החלום שלי ואיך אני רוצה שהבית שלי יראה ואיך אני אתחתן ויהיו לי 3 ילדים: ארתור, פיליפ וויליאם!

למעלה