פינה חדשה בפורום!

big lul

New member
אני אמשיך

אחלה רעיון לשרשור. מיאו - חתולה בת 9, חרדתית ולא מסתגלת לחיות אחרות בבית. כתוצאה מכך הפסיקה כמעט להיכנס הביתה. אני מחפשת משהו שיוכל להרגיע אותה. כמו כן, יש לה פצע שטחי ברקות שכל פעם היא פותחת מחדש. אם יש רעיון. טולי -
אמה - כלבה בת שנה ושלושה חודשים - התגרדויות - מה מרגיע אם כבר יש פצע מגירודים ואם יש משהו טבעי נגד פרעושים וקרציות. שחורי - כלב בן שנה וחצי - כמה מקומות עם שיער דליל על הפרווה. מה משפר את מצב הפרווה. זהו
בהצלחה

big mama 2

New member
בקשר לפרעושים

שום עוזר ממש יש בשוק המוני תכשירים טבעיים על בסיס שום וגם כמובן אפשר לתת שום טבעי [ אבל אני לא בטוחה שהיא תרצה לאכול את זה] אבל יש אם אינני טועה כמוסות שום

stary1

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo13.gif

יש לי: *2 חתולים *2 כלבות(+ גורים) *ארנבונים *סוסים *אוגרים סיביריים הייתי שמחה לשמוע הצעות למיניהן לטיפוח הפרווה או כל חלק אחר בגוף החיה ולכל מיני דברים שאפשר לתת בכדי לשפר את איכות חיהם

big mama 2

New member
החיות שלי

3 כלבות [ פעם היו 8] חתולי רחוב רבים פינת חי ובה מעל ל - 300 ציפורים ותוכים סנאים שוגר גליידרים חמוסים ו 4 אקווריומים עם דגים

טוב אז גם בעניין הזה אני גם שותפה

יש לי חתול פרסי לבן כשלג ,יפיפה בן שנתיים , ואני אשמח לשמוע על עצות שיכולות להועיל בגידולו.

לא, חס וחלילה!

כמו שציינתי, ברוך השם הם בריאים רוב הזמן (החתולה הייתה אנמית אבל הודות לתוסף מזון מצויין היא חזרה לעצמה). פשוט אני רוצה שהם ישארו בריאים וישמרו על איכות החיים שלהם, אפילו שהם די מבוגרים יחסית.

עקיצות אצל כלבים

הכלב שלי סובל מעקיצות באוזן ועקב כך הוא גרד את האוזן וממש פצע את עצמו. כיום הוא מקבל כדורים של קורטיזון וזה מאוד עוזר. רציתי לשאול אם יש תרופה טבעית שיכולה להקל גם כן. ד"א יש לי חברה שלומדת רפואה סינית לבעלי חיים והיא המליצה לי למולל עלים של הדס מתחת לאוזניים ובמרכז הראש, האם זה עוזר?? תודה מראש.

shloמי

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה אילה

היי צמח בשם צפרני חתול - Calendula officinalis הצמח מצויין לריפוי פצעים לבני אדם וגם לבעלי חיים, אפשר להשיג משחה בבטי טבע או להכין לבד.
הרבה בריאות לכלב בברכת אור ואהבה שלומי

קודם כל ברוכים הבאים לכולם!!

אני שמחה מאד שבאתם להשתתף בפורום הצנוע שלנו! בקרוב מאד אתחיל להעלות מאמרים וכמובן תשובות לכולם.. ובנתיים יש לכם הפתעה קטנה מתחתיי... שיהיה לנו טעם של עוד:) אתם מוזמנים לענות על הסקר החדש מי שעדיין לא הספיק. וכמובן להתרווח , לקחת משהו קר לשתות
ולהבין אולי דברים אחרים על החיות הנפלאות שלנו! ואתם כמובן מוזמנים לתרום מהידע ומהרצון הטוב לתרום לפורום:)

לכל חובבי החיות...

אנא מכם לפני שאנו מתחילים לטפל בחיות שלנו בעזרת שמנים אתריים וצמחי מרפא קראו את האזהרות המצורפות במאמרים...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo13.gif איזה נחמד!

לא מזמן חזרתי מסדנת ארומוטרפיה לסוסים (למדנו גם קצת על כלבים וחתולים..) אשמח לחלוק את הידע שלי
יש לי... 3 סוסים 4 כלבים 3 חתולים 8 ברווזים 4 עיזים 4 כבשים 1 אוגרת סיבירית 8 (בערך..) תרנגולות ו.. הממ.. זהו נראה לי
ערב טוב לכולם.. נ.ב חשוב א-ס-ו-ר לעבוד עם כלבים וחתולים בעזרת שמנים לא מדוללים!!! בכלל, לחתולים לא משתמשים בשמנים עצמם.. אלא במי שמנים (מים שיוצאים בתהליך ההכנה של השמן..) כי הם עדינים מידיי.. ויש משהו בגוף שלהם שלא מפרק את השמן.. עם כלבים (וסוסים) מדליים.. אני לא זוכרת כרגע בדיוק באיזה יחס.. אני אבדוק את זה ואכתוב מחר או משהו..

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifאוי, אוי, אוי, או-יוווויייי

הפינה עומדת לעבור דף! אוי ואבוי! קפיץ קפוץ לבוץ! |צפדע| כשהיה לי זמן אני אנסה להעלות לפה מידע..

למעלה