פינה חדשה בפורום!

פינה חדשה בפורום!

פינת חי... אני פותחת פינה על חיות ואיך אפשר לעזור להם בעזרת שמנים אתריים וצמחי מרפא. כמו כן בקרוב יהיו מאמרים על סוגי חיות והטיפול בהם כל מי שרוצה לעזור ולתת מידע מוזמן בכיף!! וכמובן זה יצורף למאמרים ולטאגליינס בהתאמה. מוזמנים לרשום את דעתכם:)

Cגלית

New member
רעיון נפלא:)

משעתי שיש צמחים מסויימים לחתולים למשל, אני חושבת שזירעי שעורה שמנביטים אותם, מטיבים לעונג של החתולים וגם לבריאותם.. מעניין לברר ת'נושא:)

נעים מאוד שמי בני ואני יעזור בכייף

בס"ד אני פה יעזור לכולם בעניני חיות/ ציפורים ותוכים. מי שיש לו בעיה כלשהיא מוזמן להפנות פה את בעייתו. ואני אשמח מאוד לתת מענה / ועזרה תמיד. המשך ערב טוב ממני בני

big mama 2

New member
שלום לכולם

אני מנהלת פורום בעלי חיים וחיות בית ופורום תוכים ובאמת יש צמח שחתולים מוטרפים עליו אין לי מושג איך הוא נקרא בעברית, שמו הנפוץ הוא - קטניפ נשמח לשיתוף פעולה בין הפורומים

shloמי

New member
../images/Emo39.gifנפית החתולים

צמח שחתולים מתענגים עליו, אוהבים ללעוס אותו ויש בו חומרים שעוזרים לניקוי הפרווה. - נפית החתולים - וגם תמונות של הצמח באדיבות גוגל הצמח טוב לריפוי גם לבני אדם בברכת אור ואהבה שלומי

big lul

New member
איפה אפשר להשיג את הצמח הזה

הגינה והחתולים מוכנים... יש את זה בארץ?

shloמי

New member
../images/Emo39.gif נפית החתולים נקראת במגדיר

צמחי ארץ ישראל: נפית כפופה הצמח גדל בר בארץ מאזור השפלה עד החרמון, נצפה לאחרונה באזור פקיעין. הצמח לא נכלל ברשימת הצמחים המוגנים, אם לקטוף אז עם רחמים לצמח ולאמא אדמה. לצמח תכונות מרפא גם לבני אדם. בברכת אור ואהבה שלומי

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif לפי מה שאני מבינה..

לא קונים, קוטפים..

צריך להיות במשתלות...

בדוק! כפי שאני הבנתי צריך לשתול את הזרעים וזה לבד מתפזר ונהיה יער...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif אין לי שמץ../images/Emo3.gif

רק אמרתי שזה מה שהבנתי מההודעה של שלומי..

אהבתי את הרעיון ../images/Emo108.gif

ואם למישהו יש מידע על משהו שטוב לחתולים בגיל המעבר (אפילו שברוך השם, המתוקים שלי בריאים), אני אשמח מאוד לשמוע.

שרשור חיות...

אני מזמינה את חברי הפורום לספר לנו איזו חיה/יות יש להם בבית ואיך הם היו רוצים לשפר להם את איכות חייהם. לפי זה אכתוב מאמרים ואתן עיצות ומידע מועיל. אז קדימה אנשים שרשרו ! מחכה לתגובותיכם:)

אני אתחיל...

יש לי כלבה פקינזית, דגים קטנים ותוכים שביניהם: קנרים , תוכי אהבה ותוכים אוסטרליים. הייתי רוצה לשפר לכלבה שלי את הפרווה שתהיה מבריקה יותר. בנוגע לתוכים הייתי רוצה לדעת מידע כללי על טיפול בהם. ולדגים אם יש צמחי מרפא בשביל להעשיר את תזונתם. עכשיו אני חייבת לציין שאני מתמחה יותר בשמנים מאשר צמחי מרפא. אז אם למישהו יש מידע לגבי תוספים מצמחי מרפא לדגים אשמח לשמוע:) לגבי הכלב והתוכים אני אוסיף מידע בקרוב.. אחרי שכולם ישרשרו איזה חיות יש להם ! עכשיו תורכם:)

יש לי שני חתולים

אחת שובבה ותוקפנית והשני אדיש ורכרוכי הבעיה שלאחרונה הם רבים המון וכשאני אומרת רבים אני מתכוונת שפאי החתולה תוקפת את פולי בצורה שאני כבר לא יכולה לסבול ופולי מצידו נכנע, אז אמרו לי שצריך לטפל בשניהם. את פאי לנסות להרגיע אותה כי היא תוקפת בעיקר ב 4 לפנות בוקר. וגם את פולי שהוא נורא אדיש וממש לא מתגונן. כל מי שיכול לעזור אני אודה לו וכמובן ששני החתולים שלי יודו לו עוד יותר.

big mama 2

New member
לגבי הדגים

אני אבדוק לך בצורה יותר מעמיקה, אבל ככל הידוע לי בד"כ לא משתמשים בצמחי מרפא או שמנים. מה שכן אני יודעת שאפשר לתת תרד במיוחד לדיסקוסים וסקלרים. לגבי התוכים - מה תרצי לדעת ?

למעלה