פילינג יהלום

blackwish

New member
פילינג יהלום

שלום

יש לי עור מאוד מאוד בעיתי. עברתי טיפולי רקוטאן כשהיתי טינאג'רית וכיום יש לי צלקות אקנה ופגמנטציה. אני הולכת לקוסמטיקאיות ועדיין רוצה יום אחד לקום עם עור לבן בוהק

הפלינג שעשיתי עד כה היה של אצות וכרוך בכמה ימים של קילופים והתוצאות הן לזמן קצר יחסית של מספר חודשים או שבועות. שמעתי על מוצר בשם פילינג יהלום, האם יש כאן ניסיון במוצר? או סתם המלצות חיוניות?
תודה!

tingumi1

New member
לא מכירה לעומק את הפילנג, אבל -

אני מכירה מישהי שעשתה אותו, וכתוצאה מכך נהיו לה הרבה כתמי פגמנטציה על הפנים.
ובאופן כללי, למי שיש פגמנטציה, או נטייה לכך, מומלץ להימנע מפעולות אגרסיביות לעור, כי עד כמה שידוע לי, העור מגיב בייצור של עוד מלנין.

אני לא מכירה עוד דברים, אבל אני מציעה שתבחני גם את הסיכונים הייטב, ואל תשכחי מקדם הגנה - זה הכי חשוב!

ובהצלחה כמובן

blackwish

New member
תודה!

חיפשתי באינטרנט באמת תגובות לגבי החומר אבל כל מה שמצאתי היה חומר פירסומי. נוצר מין מצב מעגלי בו אני קצת כפיתית לפנים שלי, אני לפעמים מיבשת טו מאצ' או שמה מלא מסכות כדי לשפר את מצב העור ונוצר מצב של פגמנטציה..

tingumi1

New member
אז מה שמתחיל את המעגל הוא בעצם פצעונים?

אם כן, אז אני ממש ממליצה לך לבדוק את זה לעומק.., אולי באמצעות רפואה משלימה, ולשים לב למה את אוכלת (אני נניח יודעת שאם אני לא נוגעת במוצרי חלב, מטוגנים וממתקים הפנים אז אני לא סובלת מפצעונים בכלל).

אני חושבת שאחרי שתביני ממה הפצעונים נובעים, ותצליחי להימנע מהם מלכתחילה, אז המעגל ייפסק.

בינתיים חשוב שכן תלחחי הייטב את העור (אני משתמשת בשמן רוז היפ של שביט, שהוא ממש טוב לי, נספג מהר, והפנים נראות אח"כ רעננות ויפות, והוא לא מעודד אקנה), ותשימי מייבש בצורה נקודתית.. (פעם ניסיתי אחד עדין ויעיל של מורז, אבל הוא לא ממש מתייבש/נספג כמו שצריך וזה שיגע אותי...).

ודבר אחרון... מה דעתך לנסות להביט פחות במראה? אני ממש מכירה את הכפייתיות הזו, ולפעמים צריך פשוט...להסיט את תשומת הלב. ולדעת שהפצעונים הם לא כ-ל הפנים, ואנשים לא באמת עושים "זום אין" על כל פצעון, והם יעברו עוד מעט, גם אם לא תנסי "לזרז" את ההחלמה שלהם...

blackwish

New member
די קלעת

אני מטבעי שמה לב לפרטים הקטנים או מחפשת אותם, כשמדובר באקנה גם אי אפשר שלא לשים לב. אין לי פצעים גדולים אבל יש לי מוגלתים קטנים ואני "שורפת" אותם כפיתית עם המייבש (של הולילנד, אם זה משנה). תמיד רציתי לקום בבוקר עם עור חלק, בלי להצטרך תמידית מיקאפ. זה די מבאס, אני כבר לא בתקופת הטיפש עשרה.
מטוגנים ומתוקים זה הקטע הטריקי
קשה לי להפסיק. יש שיגידו שאקנה ושוקלד לא קשורים אבל העור שלי יגיד אחרת.
כמו שכתבתי העור שלי אקנתי מגיל נורא צעיר ועברתי המון טיפולים, תרופתים ובכלל. היום טפו יש עליו בעיקר שאריות מהנזק.
שמן רוז- רשמתי לפני

גם אני סבלתי המאן מאקנה בצעירותי

היום אני כמעט 40 ועדיין עם עור שמן,נקבוביות פעורות ,שחורים ומידי פעם פצע פה ושם.
מה שעזר לי :
1- גלולות-בזמנו גילו לי בבדיקת דם שהבעיה שלי היא הורמונלית(שחלות פוליציסטיות) ככה שגלולות מאוד שיפרו לי את מראה הפנים
2- ביקור קבוע אצל קוסמטיקאית
3- שימוש במוצרים מותאמים. אני יודעת שלקליניק ולוישי יש מוצרים טובים לעור שמן .ממליצה לך עליהם.
בשום פנים ואופן לא הייתי ממליצה לך על פילינג גרגרים\קריסטל
יותר שימוש בחומצות ,רטין A וכו'.

blackwish

New member
תודה על ההמלצות

מזל שלא התפתיתי לפילינג. האם את עברת טיפול עם חומצות?
את היום יותר מבסוטה מהעור שלך אחרי המאמץ והטיפוח הצמוד?

בטח העור שלי נראה הרבה יותר טוב

רק שבקיץ עדיין מבריק ומייצר הרבה שחורים..והנקבוביות הפעורות האלה...

גברת ע

New member
היי, כמה המלצות מנסיוני והעור שלי

העור שלי די מוזר וגם לא אחיד ועם כתמים לפעמים ובעייתי ופצעונים ומאוד שומני (גם בחורף) ובנוסף לכל יש לו נטייה לפעמים להיות סופר רגיש, אז אני צריכה להזהר ולא להשתמש עם כל מה שיש בשוק .
תקופה מסויימת ניסיתי להשתמש עם מוצרים של דרמטולוגיה, השתמשתי עם פילינג האורז שהיה תוספת נחמדה לרחיצת הפנים (יום כן יומיים לא) אבל לא ראיתי איזשהו שינוי או הבדל משמעותי.
ניסיתי גם את הסדרה מדי בק שלהם שמיועדת לעור שומני ופגום, אבל זה היה כבד מידי וכל המוצרים שהיה צריך להשתמש והיו משלימים זה ה הרבה מידי.
אחרי התייעצות עם מישהי הזמנתי סבון יהלומים, ומאז (שנה + בערך) אני משתמשת עם זה פעם- פעמיים ביום, ורק אחרי כמה שבועות של שימוש קבוע בזה התחלתי לראות שינוי בתחושה ובהרגשה של העור, אני משתמשת בו גם כדי להסיר איפור וזה סבון שמספיק עדין ואפשר להשתמש איתו באזור העיניים. אני לא כלכך יודעת אם יש להשיג אותו בארץ או לא אבל שווה לנסות .
מבחינת קרמים, מכיוון שהעור שלי מאוד שומני אני לא צריכה הרבה לחות, אני כן משתמשת בקרם לחות ליום של ניחוח טבע, שזה עם חומרים טיבעיים ללא חומרים משמרים, הוא מאוד קליל על הפנים, בחורף אני משתמשת בו בבוקר ובערב ובקיץ אני משתמשת בו בערב אחרי שרחצתי את הפנים ובבוקר אחרי רחיצת הפנים אני שמה קרם הגנה SPF 30 של דר' פישר (הסוג ללא שמן, יותר נעים על הפנים, לא שורף בעיניים).
לאחרונה גם יצא לי להתנסות במוצרים של ד"ר האושקה, ניסיתי את הסבון ואת הקרם לחות היומי למשך כשבוע וממה שראיתי בתקופה הזאת היה שינוי חיובי והשפעה טובה על הפנים. מכיוון שבאותו הזמן לא היה באפשרותי (כלכלית) לרכוש את המוצרים (הם לא נורא יקרים אבל היו לי מוצרים אחרים והוצאות אחרות) אז לא המשכתי להשתמש בהם ואני בנתיים ממשיכה עם מה שיש לי (סבון יהלומים וקרם טיבעי).

יש בשוק המון מוצרים ולכל החברות, חלקם טובים יותר, חלקם טובים פחות, וקל מאוד ללכת בים של מוצרים והמלצות.
המלצה שלי, לא כל מה שבמבצע בסופר פארם הוא בהכרח טוב, לא כל מה שטוב למישהי X ולא משנה כמה העור שלה דומה לשלך בהכרח טוב לך, כדי להתייעץ עם מישהי לא תלויה או משווקת של חברה/מוצר מסוים אלא מישהי שיש לה ידע במגוון של חברות ומוצרים ויכולה להמליץ לך לפי מה שבאמת מתאים לפנים שלך ולא רק לכיס שלה אם תרצי אני יכולה לתת לך המלצה בפרטי למי שאני פניתי אליה ועד כה כל ההמלצות שלה גם בשבילי וגם בשביל אחותי שיש לה עור שונה לגמרי ממני היו בול (תשלחי לי מסר אם תרצי), לי אישית יש נסיון לא נעים עם מוצרים שקוסמטיקאית המליצה לי, הקוסמטיקאית שלי מעולה עושה טיפולי פנים מדהימים, אבל המוצרים שהיא ממליצה זה של מישהו מסויים אז ברור שהיא תמליץ דווקא עליו, והיא לא הייתה מוכנה לקבל את זה שהמוצרים שלו ובמיוחד מה שהיא מכרה לי לא היו טובים לעור שלי (העור שלי הגיב מאוד בקיצוניות למשחה שהיא מכרה לי ונהיו לי מעין כוויות באזור הסנטר).

אני בטוחה שבסוף תמצאי את 'הסוד' לטיפוח המושלם שלך ושיתאים לך.
בהצלחה.

blackwish

New member
דבר ראשון, תודה על התשובה המפורטת

אני חושבת שהיה לי את הסבון הזה, הוא חום כהה?
ניסיתי המון המון מוצרים, שולחת לך מסר לגבי ההמלצה שלך

לימודי קוסמטיקה

בוקר טוב בנות!
אם מישי רוצה ללמוד לימודי קוסמטיקה
מוזמנת ליצור איתי קשר אני מנהלת מכללה אקדמית לקוסמטיקה
תודה !
לודמילה פרידמן

למטה זו כותבת האתר:
www.lfayou.co.il
מקצועות היופי והטיפוח.

למעלה