פילאטיס - כמה, איך, איפה???

אני לא מתעמלת כבר שנים!!! רוצה לחזור ולהזיז את הגוף בדגש על יציבה, גמישות, הארכת שרירים וכו' נאמר לי שפילאטיס זה הדבר הנכון יותר עבורי. מאידך נאמר לי שפילטיס יקר... מי יכול לתת לי טווח עלויות של שיעורי פילאטיס בתל אביב ולהסביר קצת מה ההבדל בין מכשירים לרצפה (הסבר ברמה בסיסית למי שלא מכיר) מה ההבדל בין קבוצה לבין מדריך אישי? (גם מבחינת יעילות וגם מבחינת עלויות)

B Pilates

New member

שלום! אכן, שיטת פילאטיס היא הדרך הנכונה לחזור ו"להזיז" את הגוף בצורה נכונה מבלי ליצור עומסים מיותרים, תוך כדי חיזוק שרירים מייצבים, גמישות, תוך כדי הארכה. בהתייחס למחיר, שיעור המכשירים מתקיימים בקבוצות קטנות (בעדיפות עד 5 אנשים לשיעור ולא מעבר לזה!) מה שמייקר את העלויות. כמובן, שעבודה עם מדריך אישי הינה הרבה יותר טובה, ספציפית ומותאמת לדרישות של המתעמל, אולם, כפי שאת מבינה, גם פה העלות יותר גבוהה. תמיד אפשר להתחיל עם שיעורי רצפה קודם, על מנת לחוות את השיטה ועקרונותיה במחיר סביר לכל כיס. בהצלחה!

יש למישהו מידע ספציפי על מחירים

כמה עולה שיעור רצפה? כמה עולה שיעור מכשירים? כמה עולה שיעור עם מאמן? מאחר ואני רק מתחילה אחרי תקופה ארוכה של אי תרגול, לא בא לי להתחייב לאורך זמן, אני מעדיפה להתנסות על בסיס של פעמיים בשבוע ולמשך חודש. יש אופציות שכאלו??

B Pilates

New member
מחירים, מחירים, מחירים...

שלום! אז ככה, שיעורי רצפה עולים -50-30 שקלים לשיעור. אצלנו יש אפשרות להוזיל את העלות לשיעור בקנייה של כרטיסייה למס' שיעורים ולא בתשלום עבור שיעורים בודדים. שיעורי מכשירים זה עסק קצת יותר יקר- שוב בהתאם לגודל הכרטיסייה, בממוצע 65-80 ש"ח. עלות שיעור פרטי נעה בין 180-240 תלוי בסטודיו. אין שום בעיה לרכוש כרטיסייה למס' מפגשים מוגבל מראש, נניח 8 מפגשים, וזה ייתן לך אפשרות להגיע פעמים בשבוע ולמשך חודש. בהצלחה!

SHYRZ

New member
דרך האושר יקרה- מחירים

ראיתי שצוות B פילאטיס כבר ענו לך לגבי הסטודיו שלהם. יש מקומות שבהם זה משולב ואין הפרדה השיעור מחולק לחימום בדרך כלל על מזרן, והאקשן עצמו מתבצע על מכשירים. יש באפקה את הסטודיו של דניאלה מלאך שהוא גם מרכז הכשרה, מאובזר במיוחד!! השיטה היא לפי סטוט-פילאטיס. יש שם כרטיסיה ל- חודש וקצת (10 כניסות) יוצא לך 60 ש"ח לשיעור.אפשר לחלק לתשלומים, כדאי לך לבדוק www.daniellamallach.com

bambi8

New member
פילאטיס מכשירים

היי, אני מתעמלת בעיקר בשעות הצהריים בדרור רז ואז המחירים מוזלים יותר - 45 ש"ח לשיעור ממליצה בחום

פילאטיס מכשירים ברמת השרון

אני ממליצה בחום על שיעורי הפילאטיס בסטודיו אורי הירש ברמה"ש- ההדרכה אישית, היחס חם ויש תחושה אמיתית של שיפור משיעור לשיעור המחיר נוח - 50 ש"ח לשיעור בחבילה של 40 שיעורים השתתפתי בעבר בשיעורי פילאטיס מזרון ואני יכולה להשוות ולומר שבפילאטיס מכשירים (קבוצה של עד 5 משתתפים) יותר נוח - מגוון התרגילים רחב יותר וההדרכה צמודה ומותאמת באופן אישי לכל מתאמן. אני מאוד נהנית וממליצה לבוא לשיעור נסיון ולחוות בעצמך את החוויה. www.urihirsch.com זה אתר הבית של המקום.

למעלה