פיכס!

chen2408

New member
פיכס!

איזה שבוע מגעיל היה לי, בקושי עברתי אותו. אחרי התעלפות (התמוטטות עצבים), דלקת גרון וחבורה של אנשים מגעילים במיוחד שאני צריכה לסבול כל יום במשרד... יש לי מחשבות רציניות לדפוק נפקדות... אני פשוט לא יכולה לחזור לשם יותר...

FunkyGiraffe

New member
תחזיקי מעמד כפרה, אוהבים אותך!!!

גם אחותי עברה אחרי 5 חודשים בערך בצבא התמוטטות עצבים - התעלפות... והיום היא חזרה לשם כמו גדולה... בהתחלה איבחנו אצלה נפשי.. אל תדאגי, את תחזיקי מעמד כמו גדולה.. תני לזמן לעשות את שלו ותבקשי קצת גימלים על ההתמוטטות..

טיפקסית

New member
חן אל תוותרי קחי את לא מוותר

אני לא מוותר אני לא מוותר אני לא מווווווותר תחזיקי מעמד כי שתינו יודעות מה את מסוגלת. את חזקה אל תתני לעצמך להיכנע אני מבטיחה לך שאחרי השחרור תסתכלי על זה ותצחקי ואם את צריכה מישהו לדבר איתו אני פה ולגבי התעלפויות-יש לכם מרפאה בבסיס? תלכי לשם בעיקרון מגיע לך גימלים [אני לא יודעת כמה בדיוק] אבל יש גם בדיקות מצוינות בקופת חולים [אני עברתי התעלפות פעמיים] שהמטרה שלהם היא לאבחן סיבה מדויקת ייתכן ויוכלו להפנות אותך למקור ספציפי יותר תחזיקי מעמד אנחנו פה בשבילך

chen2408

New member
תודה בשמתי... אני מעריכה את זה מאוד

אין לנו מרפאה בבסיס, פינו אותי לחטיבה הצפונית ומשם לנחל עוז... הרופא נתן לי ב' אחד והמפקד שלי נתן לי עוד יום מנוחה... אחרי זה התפתחה עוד דלקת גרון ושפעת... יש לי מלא בדיקות השבוע... זה בגלל כל הלחץ והעצבים שלי... יש איתי אנשים מגעילים שמנסים להרוס איתי וזה מה שכל כך קשה לי...

../images/Emo6.gifחחחחח תהיי בריאה

מסטולה טבעית את

Symbolic

New member
חן

צבא זה לא קל. יש ימים שרוצים להגיד שהכל ילך לקיבינימט ובאמת אין כוח לכלום, לאף אחד. אין כוח למדים בכלל.. אבל אף אחד לא אמר שצבא זה קייטנה, ותמיד שרע לך, תחשבי על הדברים הטובים שהצבא נתן לך בפן האישי, מצומצמים ככל שיהיו. בהצלחה בהמשך השירות מתן (נוב' 02 עד מתי?!)

chen2408

New member
כן... האנשים שאיתי מנסים להרוס אותי

אבל עוד חודש אני עוברת לחברון ואני לא אראה אותם יותר, אז אני מחזיקה מעמד בנתיים... תודה מתן... (דצמ' 04 עד מתי?)חחח

Gil shaDy

New member
הא... צעירה!!

סתם איזה נאחס אני, אני מתגייס מינימום מרץ 06...

chen2408

New member
חחח מתוק... כשאתה תתגייס

אני או אהיה בקבע או בטיול שלי לחו"ל של אחרי הצבא... אז דיר באלק... תפוס מרחק אם אתה לא רוצה עסק עם המקוצר מנוסר שלי...

Symbolic

New member
חברון

סיימתי לא מזמן קו בחברון.. אמור להיות ממש שקט עכשיו בגלל ההודנה.. מקווה שזה לא ייגמר כמו ההודנה הקודמת (אז הייתי בעזה) בבקשה הימנעי מלהגיד "דצמ' 4 עד מתי", זה לא הולם, צעירה חצופה :)

chen2408

New member
חחחחחח אני מקווה שבחברון יהיה טוב

עכשיו אני בעזה וגם שם בסדר... השבוע היה פיצוץ אדיר בערב ונכנסתי לסרטים... עד עכשיו אני לא יודעת מה זה היה... חחחח אבל האמת, אם תראה אותי, לא תזהה שאני צעירה (חוץ מזה שאין לי דרגות)... אני נראת ממש פז"מניקית!

Symbolic

New member
פז"מניקית?

איך בדיוק, בלי דרגות..? אני עוד חודש מקבל דרגה, סוף סוף הפאלפלים!!! עזה יש מקומות מסוכנים ביותר ויש מקומות שהם לא כ"כ. בנינו, עד כמה יכול להיות מסוכן המקום שאת נמצאת בו? את לא במוצב קדמי או משהו כזה, או שאני טועה? איפה את מוצבת? התקופה שלי בעזה הייתה תקופה יפה יחסית. היה קשה מאוד - זה קו קשה מאוד לטנקים. אבל היה שווה. מבצעים מטורפים והרבה מאוד אקשן. 8 חודשים, 5 מהם במוצב "מורג" הידוע, ועוד 3 חודשים במוצב קרוב לשם, "כרם עצמונה". הכל בגזרה הדרומית (רפיח-חאן יונס). פיצוצים הם עניין שבשגרה. אפשר לשמוע פיצוץ גם מ-5 ק"מ...

chen2408

New member
אני בארז... לא כל כך מסוכן שם

עכשיו שקט יחסית... וחוץ מזה, יש כאלה שיש להם דרגות אבל הם לא הולכים איתן... (תרוצים תרוצים):)

Symbolic

New member
תכל'ס...

אבל אין חיילת שמקבלת סמל ולא הולכת איתו.. ז"א שאם אין עלייך דרגה אולי את לא טוראית, יש מצב שאת רב"טית (גרוע כמעט באותה מידה), אבל סמלת את בטוח לא (גם סמלת זה לא-מי-יודע מה וותיקות)... אל תשכחי, ש"צעירות" אמנם זה גם פז"ם, אבל זה גם בראש.. אפשר להיות שנתיים וחצי בצבא ולהתנהג כמו צ'ונג.. (לרוב - סג"מים צעירים)

למעלה