פיכס!

chen2408

New member
חחחח סג"מים זה סרט...

תופסים מעצמם מינימום אלוהים... אני לא שוקיסטית וזה טוב... :) וסמלת זה כן פז"מ רציני (לבנות לפחות...) יש לך איי סי קיו?

Gil shaDy

New member
אויש, לבכות עכשיו?

סתם, אחותי קחי את העניינים באיזי, איך אומרת להקה שאת תומכת בה בעצם היותך כותבת הודעות בפורום הזה? "החיים הם מה שאתה עושה מהם..." נכון, הצבא זה היררכיה ובאבילון ומעמדות ומפקדים מושתנים שיורדים לך על החיים רק בגלל שהם נכנסו כמה מחזורים לפנייך... אבל, זה מה יש, ואת בחרת להישאר בארץ ולא לברוח אז תתמודדי, יודעת מה? אל תתמודדי, תבלי עם זה, אני אישית לא יכול לחכות לצבא, ללשבת בכלא איזה חודש, ללהכניס פצצות עשן לחלון של המגורי מפקדים בטירונות... ואם לקחת אותי ברצינות את עושה טעות...

chen2408

New member
חחחחח אתה מחוק...

תגיע לטירונות יתפסו אותך בביצים (אם לא תעשה במחנה 80). הצבא עצמו זה לא מה שמפריע לי, גם לא המפקדים. זה האנשים שאיתי במשרד... אבל מיום ראשון אני אהיה הסיוט הכי גדול שלהם ושהם ידפקו נפקדות לא אני...

טיפקסית

New member
זאת הגישה חן את יודעת מה את שווה

את חזקה ואנחנו נעזור לך ובעיקר את תהיי זו שתעזרי לעצמך. הכל יהיה בסדר, נכון צבא זה לא קל ובהחלט אתמוך בגיל שיידי ידידי הטוב אבל ביחד נעבור את זה יולי 05' אני שם

chen2408

New member
פשששש יש לך עוד מלא זמן...

נצלי את הזמן שיש לך עד אז... ותודה רבה על התמיכה :)

טיפקסית

New member
ותחשבי במנטרת שלומי אלון

שולחת לך כוחות שלומיים שלומי שלומי שלומי שלומי שלומי שלומי שלומי שלומי שלומי שלומי שלומי שלומי קיבלת? יופי! תחשבי חיובי אני פה בשבילך ואת יודעת את זה

chen2408

New member
תודה מותק... לא נראה לי ששלומי יכול

לעזור, אבל מחסנית דווקא יכולה :)

chen2408

New member
חחחח כן חמוד... לא התכוונתי לרוקן

על עצמי. סתם לירות! זה ממש כיף... אל תילחץ...

chen2408

New member
אההה חחחחח

יש מצב שגם אני לא יודעת לשרשר? חשבתי שחשבת שאני הולכת להתאבד או משהו כזה... חחחחחחח

טיפקסית

New member
ערן ועידו זו בדיחה שלי ושל חן

בנים ..לך תבין זו בדיחה פנימית שלי ושל חן מצטערת אתם לא בעסק אז לא תוכלו להבין למה התכוונתי העיקר שחן הבינה נכון חנוש שלומי אלון אני וחן אוהבות אותך

טיפקסית

New member
דניאלה ברוכה הבאה לחבורתינו

לי ולחן יש חבורה שכוללת אותי אותה את שלומי גיא ואמיר אז גם את מצטרפת אלינו ברוכה הבאה לחבורתינו האמת שאני יותר בכיוון גיא ואמיר משאירה לך ולחן לריב על שלומי

טיפקסית

New member
חח ככה לבגוד בשלומי?

באמת? מי המאושר? חח תשמרי עליו אז דנאלה זכית בשלומי אז אני לוקחת את גיא חח בנים ערן ועידו זה לא באמת

למעלה