פיכססס מה זה?

Mad Sorcerer

New member
טוב שתוק כבר

אמרתי לך תוריד כבר את האף - זה שאתה שומע פה מוזיקה אוסטרלית לא עושה אותך יותר גבר, תמשיך ככה ואתה לא תכתוב פה יותר

NeTa141

New member
שימצא פורום עם אנשים ב"רמה" שלו

ולא סתם פולאוניסטים כמונו...

NeTa141

New member
חחח עזבי שלא יכנס לשם...

שיפתח פורום "אך ורק טראנס איכותי" ... הדגש על האך ורק... שינהל אותו ויזלזל באנשים כמה שבא לו... אני פולאונסטית גאה!!!!!!!!!!!! חחחח

Spazzzmo

New member
D:

נישבר לי הלב.... חחחחחחחחחחחחחח יפגועים. מתוקים. אתם תתבגרו יום אחד אני מאמין.... הכל בהומור. ואני גם שומע פול און (תתפלאו)... יש לי ראש מגוון למוזיקה. הנה המלצה על אמן (מכל הלב) פול און, בריטי. למי שעדיין לא מכיר. אני בטוח שאתם תואהבו, זה איכות!! SCORB: Scorb - Tundra Scorb - Metabolic Activity Scorb - Mutoid ( Extended ) Scorb - Oracle זהו... אני אשתדל להמשיך להיכנס לפה. יש כאן הרבה ילדים, כל מיקרה אם כמה שהיה מצחיק והזוי. היה סבבי. סלאמתק.

EEEBBR

New member
זה מצחיק כזה שאומרים כאן

שהאנשים בפורום הזה ילדים כשהממוצע גילאים בטח איזה 25 או משהו כולם כאן כבר מבוגרים עם חיים שלמים ואומרים שהם ילדים אני אולי ילד(בן 18) ויאבו בן 15.5 אבל ממה שאני יודע אבי בן 24 אוסקר בן 31 ובכלל הרוב כאן עברו צבא וכדומה אני חושב שאתה סתם מקשקש

EEEBBR

New member
הסתכלתי על השירשור גילאים

וגיליתי שחנניה ומולן לדוגמא יכולות להיות אמהות גיא כבר מזמן גמר צבא ושאר האנשים לא יורדים מגילאי ה-20

MULAN30

New member
מה זה יכולים להיות?

אני אמא.. ואל תיתייחס זה J.W שם .. בא לערבב אותנו..

חנניה331

New member
מולן את לא לבד ../images/Emo124.gif

מה זה משנה איזה גילאים אנכנו העיקר שכלנו פו למטרה אחד . לשמוע ולהשמעה מוזיקה שאנכנו אוהבים. כול השאר זה רק חביות. מקווא שהיבנתה מר Spazzzmo

Spazzzmo

New member
בערך.

אנכנו=אנחנו. פו=פה. ולהשמעה=ולהשמיע. :\ חביות=חיוות. מקווא=מקווה. שהיבנתה=שהבנת. תעשו חיים!

Spazzzmo

New member
את סתם פרנואידית.

אני זה ספאזמו ואין לי פה שום כינוי נוסף חבל שאת מגיע למחשבות כאלה. נימאס לי באמת לרשום פה, אנשים באסה, לא באתם לי טוב בשום אופן. ובכלל מצער לשמוע שאת אמא... לפי ההתבטאות שלך תיארתי לעצמי שאת בטח 18-16 לא העלתי בכלל מחשבה שאת כל כך מבוגרת. ל-EEEDE או איך שקוראים לך.בקשר לגילאים.... בכל זאת ילדותיות יכולה להתבטות בכל גיל אז יש פה אנשים מבוגרים.. מה שמצער שהם מתנהגים כמו ילדים... ובקשר לגילאים אל תיהיה בטוח....יותר ילדים בטווח גילך יותר מאשר מבוגרים. כניראה שאני את שלי פה, עשיתי. ומבחינתי באמת אין לי מה לעשות פה. בקיצור... רק בריאות. ביי ביי.

Spazzzmo

New member
../images/Emo152.gifתודה.

גם אני אוהב אותך.

MULAN30

New member
בלה

בלה בלה בלה בלעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

EEEBBR

New member
כן אבל את הילדותיות הזאת רק אתה

רואה משום מה... וחבל שכך להתראות ושיהיו לך אחלה חיים