פיכססס מה זה?

Spazzzmo

New member
פיכססס מה זה?

פושטקים! פורום של פול אוניסטים חסרי אוזן. זה שירשור הטראנס האיכותי כל הטראנסיסטים האיכותיים פה מוזמנים לתת המלצות איכותיות!! ילדים תיכנעו... הפורום הזה ברגע הזה הפך להיות איכותי ועמוק...! זה לא יעזור לכם עדיף שתסתלקו ילדודס! Neuron Compost - Dragon Poo

מלך הפלצנים אתה אין ספק...

למד אותי את טכניקת הפלוץ בריוורס ווקשה ווקשה

Spazzzmo

New member
לך תשחק עם החברים שלך.

ילד מגודל. אני לא מבין מה אתה בכלל פונה אליי והורס לי שירשור שאמור להיות יפה. ימאעפן!

אתה הכי מגניב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ושים לב ליציאות שך -"ילד מגודל" זה בדיוק מה שאתה....... אה שכחתי יש לך 300 ג'יגה של טראנס איכותי וגם לסאונד אין "צבע" אתה גם רוצה "להשפיל" {לפי מילותייך} אל תתעצבן אחי זה כולה מילים מרצדות על מסך....אל תינגח בו....

Spazzzmo

New member
אשכרה.

אתה כמו ילד אם נותנים לו טיפה תשומת לב הוא לא מפסיק. תפסיק לזיין לי בשכל זאת הבקשה שלי.... אין לי שום רצון לפנות אלייך ולהמשיך לרדת לרמה שלך. אז רד לי מהצורה באמת שאין לי זין אלייך. תמשיך לדבר לקיר....

MULAN30

New member
זהו עיצבנת.. שד היום ב - 4 בבוקר

יאסוף אותך.. סגור העיניין.

EEEBBR

New member
מישהו יכול לתת פה קישור

לקטע הזה שכולכם צוחקים על הבן אדם הזה הקטע עם ה-300 גיגה? מה נסגר איתכם?

TRANCE ADDICT

New member
''שישרשור שאמור להיות יפה''????

חחחח תקרא את ההודעה הראשונית שלך ותגיד לי אם זה יפה....אדם כמוך ששומע מוזיקת ''איכות'' יכול לדבר קצת יותר יפה...שיום יבוא וגם ילדי הפול און יגדלו וישמעו גם ''איכות'' אחי קח לתשומת ליבך...

MULAN30

New member
אמממ

שמע נפלת לי על יום לא טוב.. חח אין ספק שאתה מצוי במצוקה מסויימת.. על כן מציעה אני לך... באמת בשיאאאא הידידותתתת... גש לקיר הקרוב לביתך.. ודפוק שם את הראש!!!! אאה.. ותחזור לדווח איך היה..

למעלה