פיירפליי

falcore1

New member
try "the shindig" and thasn talk

after ap. 4 things get W A Y better, and than you see everything from the start again and again and again... "I'm a leaf in the wind..."

אני מאוד אוהב את פיירפליי

סליחה על ההתפרצות לפורום שלכם, פשוט אם כבר יש הזדמנות לדבר על פיירפליי אז אני לא אוותר עליה. לדעתי אפשר להבין למה יש כאלו שאוהבים רק את "באפי" ולא את "פיירפליי" ולהיפך. שת הסדרות פונות לקהלים יחסית שונים. "באפי" היא סדרה שצופיה יכולים להזדהות עימה בהקשר של תהליך התבגרות, חיים כבן נוער, קשיים של צעירים ואהבות נעורים. לא מעט אנשים התחברו לסדרה רק כי הם יכלו להזדהות ולהבין את המשברים החברתיים שעוברים על באפי וחבריה כתלמידי תיכון שנכנסים לעולם האמיתי. לעומת זאת, "פיירפליי" היא סדרה טיפה יותר בוגרת. מדובר על תוכנית שמדברת על נושאים טיפה שונים ממה שתלמידי תיכון יכולים להזדהות עמם. נושאים כמו קבלת תבוסה, התמודדות עם טראומה, לשרוד את היום. נכון שגם באפי והסקוביז התעסקו בנושאים כאלו, אולם אווירת התיכון נועדו להקרין את קהל היעד לסדרה. מה גם שלבאפי יש קו עלילתי שמתחיל עם נאיביות קלה, סוג של ציפייה לניצחון. לעומתה, מל ריינולדס כבר יודע שהוא הפסיד, הפסיד במלחמה, הפסיד את אמונותו, הוא לא מחפש איפה הוא יכול לנקום אלא יותר איפה הוא יכול לשרוד, איך להמשיך. זה לדעתי מה שעושה את "פיירפליי" לסדרה יותר מ"באפי". כמובן שאני אוהב את כל הסדרות של ג'וס, ובאפי היא סדרה נהדרת שעולה על רוב הסדרות המשודרות כיום בטלוויזיה ברמתה. אולם "פיירפליי" הייתה ותישאר האהבה הגדולה שלי. ואם אני כבר פה, אל תשכחו לבוא להקרנת "מה זה השטויות האלה: באפי ציידת הערפדים" שיוקרן בגירסת הבמאי בפסטיבל אייקון. ביום רביעי בשעה 20:00 באשכול 1. סרט מצחיק ומרגש שכולו מוקדש למעריצים של באפי וג'וס ווידון.

matanbu

New member
../images/Emo45.gif

פיירפלי הגיעה לכזו גאונות בעונה הראשונה. מה שהטלויזיה והעולם הפסיד!!!! תארו לכם פיירפלי סוף עונה שניה- עונה שלישית (ששם בדר"כ הגאונות של ג'וס עולה דרגה)....

למעלה