פיירפליי

winifred

New member
פיירפליי

משעמם לי והפורום הזה קצת מת אז החלטתי לעצבן את כולם כדי להכניס עניין. אבל אתם חייבים להגיב לי בצעקות וקללות וזריקת חפצים אקראיים אחרת לא יהיה לי כיף. אני לא אוהבת פיירפליי, אני חושבת שזה משעמם, כל פעם שניסיתי לראות את זה נרדמתי, בפרק הראשון (שזה היחיד שראיתי) פשוט לא קורה כלום, העלילה לא מתקדמת, הדבר היחיד שנראהלי מושך בסדרה הזו זה שיש שם זונה וגם ככה כל הבאפיסטים הומואים אז זו כנראה לא הסיבה שבגללה רואים את זה. כאן מגיעה השאלה שלי: "למה לעזאזל אתם רואים פיירפליי???" *אם עצבנתי מישהו או עברתי על חוקי הפורום אז מותר לי כי כמעט לא ישנתי מאז הקוקה קולה לייב וחוצמזה אני הגרושה של המנהל.

talrv

New member
בעיקרון לא עברת על חוקי הפורום

למרות שהצהרת ה-כל הבאפיסטים הומואים די לא במקום. אבל אני מקווה מאוד שאת מבינה שהכרת המנהל לא תקנה לך שוב הטבות? אני מניחה שצחקת, אני מודיעה מראש, זה לא מצחיק אותי. לכל אדם יתייחסו פה בדיוק אותו הדבר לא משנה מה היחסים שלו עם המנהלים וכל רמיזה שזה לא ככה מאוד מקוממת אותי אישית, אז נא להירגע. טל.

../images/Emo45.gif

סליחה מור, אין פרוטקציות. חוצמזה, מעמד של גרושה הוא לא כזה מי יודע מה...

הי הי הי, בלי הכללות.

כי זה באמת לא בסדר. ובקשר להרצאה שלי, ב"הומוסקסואלים" אני מדבר גם על לסביות.. זה נראה לי ברור.

winifred

New member
סליחה

פשוט יש לי ממש מצברוח לעצבן אנשים...אבל לא רציתי לפגוע...מחסור בשעות שינה כמו שאמרתי...

Lea

New member
יפה. אז בעניין זה, שאלה לי.

האם ניתן יהיה לקבל אחרי הרצאתך (או לפני, אם מתחשק לך) עותק שלה? לצערי לא אוכל לנכוח בהרצאה עצמה בגלל התחייבויות קודמות במהלך הכנס, וכיוון שהיא ההרצאה בעלת הנושא המעניין ביותר מבין הרצאות "באפי" בכנס הזה, לטעמי - יהיה חבל מאוד עבורי אם איאלץ לחכות לפעם הבאה.

אני מניח שאעבד את ההרצאה למאמר

ואעלה את זה לכאן או למסך המפוצל
ואני שמח שהנושא מעניין אותך!

Taladora

New member
האמת..

ראיתי כמה דקות מהפרק הראשון, השתעממתי קשות. אבל אני מעדיפה לומר שלא ראיתי עד שאני אתן לסדרה צ'אנס אמיתי.

לא ממש יודע למה,

אבל אני אוהב פיירפליי (וסרניטי נכלל בזה, כמו פרק אחד ארוך מאוד) יותר מבאפי ואנג'ל. לא בהרבה יותר, אבל יותר.

k R I P s

New member
פיירפלי זה נחמד.. לא יותר.

תסריטים אכן טובים ודיאלוגים שנונים. אבל מצטער, לא מת על מד"ב. סידרה נחמדה... אבל אין מצב שאני אלך למסיבפיירפלי או אירשם לשגרירות סרניטי בישראל.

toi

New member
מינוח לא מדוייק...

למסיפיירפליי קוראים שינדיג, ואין שגרירות פיירפליי- יש בראונקוטס.

Kazz

New member
ענקית.

הפרקים שהיו לסדרה פשוט היו מצויינים , באמת היה לזה פוטנציאל להשתוות לבאפי או אף יותר. מה שבטוח , שאם היו נותנים לסדרה לסגור עונה אחת מלאה לפחות , זו הייתה יכולה להיות עונת הבכורה הטובה ביותר אי פעם. אני ממש לא השתעממתי מהפרק הראשון , בכל מקרה אני ממליץ לדבוק בצפייה. פשוט ענקית.

למעלה