פייפר? פיבי? פייג´?

LillipooT

New member
*מזדהה*

אני מנסה להקפיא..לעבור ממקום למקום ולקרא לחפצים.. גם לי לא עובד!! מה לא בסדר?! לי.

Ophel McNeil

New member
ואני בזמן האחרון מקבלת חזיונות... ../images/Emo12.gif

(ואני רצינית לחלוטין!) כמובן שעכשיו, ברגע ששמתי לב לזה - זה יפסיק לקרות. המזל שלי.

LillipooT

New member
גם לי!!

הפעם אני רצינית!! לפעמים אני יודעת מה הולך לקראת...זה ממש ממש מוזר. לי.

Hogo Oneil

New member
לי היה היום דה ז´ה וו! ממש מוזר

ידעתי ממש מה הולך לקראת! וזה היה קריפי! או שלפני שנה אני ידעתי שאני הולך לכעוב על אחותי בבוקר ולא ידעתי למה ובבוקר כעסתי עליה! בלי שום סיבה אבל מעניין איך ידעתי שאני אכעס עליה?

Hogo Oneil

New member
*בכי היסטרי* ../images/Emo7.gif אני רוצה את הכוחות

של מכושפותתת....... רוצה רוצה רוצהה *מרביץ למחשב* *מרביץ לעצמי* *מרביץ לטלויזיה* *מרביץ להורים שלי* (בגלל שהם לא הולידו אותי מכשף) *ניסוע לשמים להרביץ לאלוהים* *הולך לישון לפני שאני אמות*

LillipooT

New member
זה לא מצחיק אבל..

פעם אמרו לי שאני באה ממשפחה של מכשפות..זה יכול להיות?? חחחח...באמת אמרו לי! לי.

Ophel McNeil

New member
יכול להיות? ../images/Emo12.gif

את שואלת אותנו? מבחינה מדעית? מסטית? איה... חמצן... מוח.... איזה חזיונות את מקבלת? חמצן לא זורם למוח.... ואם היו נותנים לי שקל על כל פעם שאמרו לי שאני מכשפה....

LillipooT

New member
חחחח...

אולי בגלל זה אני אוהבת מכושפות?!!? אולי בתוך תוכי אני באמת...כמו פיבי !?!?!?!?!?!? לי.

Ophel McNeil

New member
אוי, מסכנה!

זה אומר שתאלצי להפוך לסמרטוט, ולרדוף אחרי גבר עם מנת משכל של נעל ואופי של עציץ. אגב, לא ענית על השאלה שלי... *פיהוק*

LillipooT

New member
:)

מה על החזיונות? זה לא ב-ד-י-ו-ק חזיונות... זה פשוט..לא יודעת אני לא יכולה להסביר. זה קורה לי הבה. פעם ראשונה שקרה לי משהו כזה הייתי קטנה..ופתאום היה לי כזה..לא יכולה להסביר..ראיתי דברים שחורים כאלה וכאילו הבנתי שיהיה לי סיוט! (זה היה לפני השינה) והיה לי סיוט! ואז יום אחרי זה.. אכלתי חביתה עם הידיים ואח שלי שמנסה לחנך אותי כועס עלי כל פעם שהוא רואה שאני עושה משהו לא בסדר ואז הרגשתי שאח שלי מתכוון לבוא!! ואז מהר נגבתי ידיים ולקחתי מזלג וסכין והוא בא ! זה היה ממש מוזר. זה כשהייתי קטנה. בזמן האחרון זה גם קורה לי.. פעם אחת הייתי בחדר של אח שלי (הוא לא מרשה לי) ופתאום הייתה לי הרגשה שהוא בדרך..שהוא עוד רגע בא. מהר יצאתי וסגרתי את הדלת! והוא בא.. ועוד כל מינ דברים כאלה :))) לי.

Ophel McNeil

New member
אה, לא שווה.

זה נקרא תחושת בטן, ויש את זה ל99.9% מהאנשים (והנשים!) בעולם....

As I Am

New member
לי יש חזיונות! ^-^ ../images/Emo103.gif

טוב, לא בדיוק, אבל אני חולמת על דברים והם מתגשמים, פרט אחרי פרט בצורה הכי מדוייקת שהייתה בחלום... לא שזה עוזר כי אני סתם חולמת על קטעים מהחיים שלי, אבל אני מתמקדת עכשיו במספרי הלוטו ע"פ עצתה של אופל.

resputin

New member
גם לך? גם לי!

טוב, האמת היא שזה לא קורה לי לפי מה שאמרת, אצלי זה לא מוסבר, או שזה בא בתחושת בטן, או שאני חולפ את זה <רק אסונות - הפגיוע בקו 5 למשל, לפני כמה שנים..> וזה עובר אצלנו במשפחה, ובכלל היו לי ל מני פרצים פה ושם, אבל זה כבר ישן..

LillipooT

New member
אז מה...!?

או שאנחנו כולנו מכשפות ומכשפים או... שפשוט החלקנו על השכל לגמריייייי. תחליטו אתם. לי.

Hogo Oneil

New member
מי יודע?

אולי אופל היא שד? אולי היא המקור? אולי את לא לי ואת מכושפת? אולי לין היא לינה מסליירס? אולי סם הוא המאיר הלבן של אמא של הבנות פאטי? אולי אני מכשף? או אולי היתי הבן של אליסה מילאנו בגילגול הקודם שלי?

Ophel McNeil

New member
אני לא יודעת בקשר לכל השאר,

*פיהוק* אבל אופל לפחות, למרות מה שהשם שלה מרמז, היא לא שד.... זה התפקיד של אחיה הקטן. ים טוב.... מסיבת סיום נחמדה.... פיהוק לישוני שוני.

למעלה