פייפר? פיבי? פייג´?

LillipooT

New member
פייפר? פיבי? פייג´? ../images/Emo121.gif

איזה כוחות עדיפים? יצא לי לחשוב על השאלה.. אם היתי יכולה לבחור דמות אחת, שיהיו לי את הכוחות שלה.. מי הייתי בוחרת. אחרי התלבטות (מאוד קשה).. בחרתי בפייג´.. (יש פירוט - מי שלא רוצה לדעת מה הכוחות שלה שלא יקרא) ס-פ-ו-י-ל-ר דבר ראשון תמיד חלמתי שאני יוכל לקחת את השלט של הטלויזיה (שנמצא על השולחן) כשאני כבר במיטה.. או לקחת איזה ספר מהתיק בלי לזוז בכלל. זה פשוט גדול! בנוסף, אני יכולה גם לצאת דקה לפני שביה"ס מתחיל ולהגיע לשם! מי רוצה ללכת בחום הזה לאנשהו בכלל?! ממ.. זה אומר שגם לפריז אני יגיע ככה בקלות ...? ושלא תבינו אותי לא נכון.. גם לעצור את הזמן זה מפתה.. פיבי..כרגע הכי פחות. מה אתם חושבים ?!?!
לי.

Hogo Oneil

New member
אני..... (זה טופיק מעלי)

בכוחות של פרו פייפר פיבי ופייג´ זה יהיה כיף להזיז דברים במחשבות או להעיף את אח שלי הקטן או חצי משיכבה שלי ^.^ או להיות בשני מקומות בו זמנית יהיה יותר מדהים! ולהקפיא את אבא שלי או את האחים שלי או כיתה מאוד יעזור לי בחיים או לפצוצץ דברים או אנשים גם יעזור לי! וחזיונות גם יעזרו לי מאוד! ולרחף, אני מאוד רוצה לעוף! זה ממש ניפלאה לעוף!
ולעשות טלא-אורב לדברים מאוד יהיה נחמד "אופיר: שלט" שאני אפילו לא יודע איפה הוא ניצא ^.^ או לעשות ארובינג הביתה לבי"ס ולמפגש בקניון ^.~;

itamr

New member
הוגו הכוונה היתה לבחור מישהו אחד

ולא להסביר מה הייתי עושה עם כל כוח. אני הייתי בוחר גם בפייג´ בגלל שאני ס פ ו י ל ר מלאך - אני לא רוצה כוחות שיכולים לפגוע באנשים כי זה לא יפה והכוחות של פייג´ לא פוגעים באנשים אלא עוזרים לי ולאנשים אחרים! כאילו הייתי רוצה לארבב ממקום למקום במקום ללכת 20 דקות מכאן לאנשים אחרים או אפילו לא צריך מעלית! הייתי גם רוצה לקחת את הפאה של המורה המעצבנת שלי זה יהיה מתנת פרידה מצוינת!

Hogo Oneil

New member
אני יודע...

אבל אני לא יכול לבחור! אבל עם היתי חייב לבחור הכוח של פייפר היה עוזר לי! פייפר &פיבי&פרו&פייג´ רולזזזזזזזזזזז

LillipooT

New member
כן.. זאת הכוונה ../images/Emo9.gif

אם לא.. נראה לך שלא הייתי גם בוחרת בכולם ?? לי.

Woogyman

New member
גם אני עם פייג´ ../images/Emo58.gif

למרות שהחיסרון הבולט שלהם לעומת הטלקינזיס של פרו הוא שאי אפשר לשגע אנשים. נגיד כמו שפרו עשתה לרוצח ההוא כשהיא הזיזה לו דברים בכל החנות. אצל פייג´ ישר יודעים שזה קסם, אצל פרו היא יכולה לשגע קצת (כי אין את הנצנצים). אבל מה שכן, קירות וכאלה דברים לא מגבילים את ההזזה של פייג´, וכמובן יש לה גם כוח מעבר שזה הסוג הכי משתלם של כוחות.

LillipooT

New member
חחח..נכון ../images/Emo58.gif

זה באמת בעייה שפייג´ צריכה לקרוא לחפץ ולא יכולה להזיז את זה סתם ככה עם העיניים. איזה פרק זה היה..לא זוכרת..בין העשרה הראשונים איפשהו.. הפרק שהן יתכווצו..עם הביית "המפחיד הזה". היא הייתה צריכה לקרא למטה הזה שמכווץ והזקן שמע אותה.. זה די חסרון גדול. לי.

Anyanka

New member
זאת באמת בעיה ... אבל

יכול להיות שבעונה החמישית היא תלמד להשתמש בכוחות שלה בלי לדבר, משהו שמע משהו כזה? זה יהיה דיי מגניב! בכל מקרה, אני מוכנה לקבל את החיסרון הזה, העיקר להזיז דברים
אם הייתי צריכה לבחור כוח זה כמובן היה פייג´. הכוחות שלה הכי שימושיים ליום יום וגם הייתי רוצה יכולת לרפא אנשים, זה תמיד טוב אבל אמרו לי שהכוח שהכי מתאים לי זה להיות בלתי נראת בגלל שגם ככה אנשים מתעלמים ממני, שגם מאוד מגגגגניב :)(לא הקטע של המתעלמים) ANYA

LillipooT

New member
וואלה..

לא דברנו על זה שהיא יכולה לרפא אנשים.. וואי הכל שלה ממש שווה..הרבה יותר משל פייפר ופיבי! לי.

Hogo Oneil

New member
אז זהו, ../images/Emo58.gif

היא לא בדיוק שולטת על הכוח הריפוי! היא נעזרת בליאו כדאי לרפא אותו!! היא עוד לא יכולה לרפא את אחיות לבד! הכוח שלה עוד חלש אולי הוא יגדל והיא תוכל להשתמש בו גם לרפא את האחיות ואנשים אחרים שפצועים לבד בלי עזרת ליאו ^.^

Ophel McNeil

New member
בעולם שלנו, כן.

בעולם של המכשפות, הכוחות של פייפר הרבה יותר טובים ויעילים. מה גם שפייג´ לא עד כדי כך יודעת לרפא (למיטב זכרוני היא לא רפתאה עד עכשיו ללא עזרתו של ליאו, נכון?)

LillipooT

New member
דווקא כן ../images/Emo58.gif

היא רפתה את ליאו..אויש זה היה עצוב.

LillipooT

New member
** רפאה ../images/Emo58.gif

למרות שהיא נסתה לבד ולא כל כך הלך לה.. אחר כך היא לקחה את היד של ליאו ואז היא הצליחה.. אולי היא נעזרה בכוחות שלו? או שהיא עשתה הכל לבד?? לי.

Hogo Oneil

New member
אופל היא כן נעזרה בליאו! ../images/Emo58.gif

היא לקחה את היד שלו כדאי לעזר בו! הוא עזר לה לרפא אותו כמו שהוא ריפא את קול והיא עזרה לו ב4X02 אז ליאו משתמש בכוח שלו עליה והיא עליו כי ליאו לא יכול לרפא את עצמו! (עליה כלומר ביד)

Ophel McNeil

New member
הרגע ענית על עצמך. ../images/Emo58.gif

היא לא ריפאה אותו לבד, ראית שהיא הייתה זקוקה לעזרתו, ולקחת את היד שלו.

Hogo Oneil

New member
נו נכון ^.^

רציתי להגיד למעלה נכון על השאלה שלך! אבל יצא לי כן!

Anyanka

New member
כן אבל בכל זאת!../images/Emo13.gif

ראינו שפייג´ למדה להשתמש בכוחות שלה מהר יחסית. היא בטח תוכל לשלוט בריפוי בתחילת העונה החמישית (למרות שלפעמים יותר נוח לכותבים כשהיא לא יכולה) ואולי גם הכוחות שלה ישתכללו והיא לא תצטרך לדבר בכלל
ו... ספויילר למי שלא ראה את העונה הרביעית..?(טוב לא ממש
) אם פייג´ תוכל גם לתקן חפצים כמו שליאו עשה זה באמת יהיה שימושי בשבילי עם כל הנזקים שאני עושה !
*שוברת כוס*
< ~~~~| אניה |~~~~ >

Hogo Oneil

New member
היום עבר עלי יום משוגע!../images/Emo70.gif|אופל|

ניסיתי להזיז דברים ניסיתי לעשות הקרנה אסטרלית ניסיתי להקפיא ניסיתי לפוצץ ניסיתי לקבל חיזיון ניסיתי לעוף ניסיתי לקרוא לחפצים בכול הבית (מפגר שכמוני) ניסיתי לעשות אובינג! ניסיתי לרפא את החמוסית שלי ותנחשו מה? כלום לא עבד, אתם מאמינים לזה? |אופל|

למעלה