פיילוט?

asafb20

New member
פיילוט?

מישהו יודע אלו פרקים היו פיילוט מהמבחן האחרון (29.3)? אני חושב שהיה אחד כמותי, אבל איזה מהם? השני? השביעי?

S a s h o K

New member
בוא נעשה סדר....

פרקי אמת בכמותי 29.3: 1 - גרף עם שופטים ומתמודדים 2 - גרף עם נהג משאית פרקי אמת אנגלית 29.3: 1- אנסין על קוריאנים 2- אנסין על אדיסון שהמציא את הנורה ועל הכדור מגומי שהפתיע את הבריטים פרקי אמת מילולי 29.3: 1 - קטע הבנת הנקרא על ארכיאולוגיה 2 - קטע הבנת הנקרא על דם, מים, לחץ תוך תאי וחוץ תאי או משו כזה

olgazi

New member
הפיילוט המילולי

מי שהיה לו גירסה א' (חוברת כחולה) הפילוט המילולי היה הפרק המילולי הראשון או השני?

LiranViper

New member
מצטרף לשאלה- אבל הירוקה.

בגרסא שלי לא היה בכלל פיילוט כמותי. הפרק השישי היה מילולי, השביעי כמותי, והשמיני אנגלית. השאלה שלי- האם המילולי השישי הוא הפיילוט? אני חושב שהחוברת שלי הייתה ירוקה. תודה.

pattos

New member
מה זה ארכיאולוגיה? זה קשור אולי

ללאונרדו דה-וינצ'י וניתוח גופות?

נ ט ע 9 1

New member
עם הלחץ תוך תאי חוץ תאי זה

היה על זה ש:מים הם דבר חיוני ויש מין מערכת של 'עצירת שתן' או משהו כזה, לא?...ועל מחזור הדם.והיתה שאלה כזאת מי מהבאים יתכן שירגיש צמא?.. אני סימנתי זה שנתן תרומת דם(זה היה נכון במקרה?..) יוווו עד שהבנתי ת'טקסט נגמר הזמן של השאלות, אז ניחשתי, אני מקווה שהיה הרבה מס' 2 בתשובות...(מישהו זוכר אולי אם הוא סימן שם הרבה 2?..בבקשהההה פליזזזז חחחח) הכי מצחיק שבדיוק שתיתי זה היה בפרק 7 והבטן שלי מתפוצצת לפיפי, והם כותבים לי על 'עצירת שתן' ואני גם ככה עוד שניה מרגישה שהעצירת שתן לא תעזור הפעם...

veetee

New member
איך אתם יודעים?

איך יודעים איזה פרקים היו אמיתיים? זה בטוח? וחוץ מזה, מישהו זוכר עוד כמה שאלות מהפרקים האמיתיים של כמותי, שאולי אני אצליח להזכר

למעלה