פיילוטים!!

1234191

New member
פיילוטים!!

עדיין לא הבנתי מה היה פיילוט!! במילויל, היה לי צמא וארכיאולוגיה, ועוד משו אבל לא אסלאם ולא תרומת איברים!!!! אאאההה!!! נזכרתי!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תורת המשחקים!!!!!!!!!!1 אז תורת המשחקים זה פיילוט?? נו טוב... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! באנגלית היו לי הטקסטים: מנורה חיה מסריחה שמעצבנת אסקימואים אסטרונאטיות מאכל של קוריאנים משחק כדור של מוזרים מה היה פיילוט?

S a s h o K

New member
לי היו 2 פרקים באנגלית ו...

הטקסטים שהיו בפרק אחד היו על הבריטים שנדהמו מהכדור גומי והנורה של אדיסון. טקסטים של פרק שני - היה על מאכל של קוריאנים ולא זוכר ת'שני שהיה בפרק הזה... היה הפרק הזה ניסוח מחדש עם ציטוט ובסוגריים מי אמר את זה.

IBM123

New member
היי

לא היה לי שום דבר על אסטרונאטיות ולא על חיה מסריחה

נ ט ע 9 1

New member
שיטטטט

נראה לי שתורת המשחקים והדימיון שין השחמט לפוליקה זה הפרק שהלך לי טוב.. שיט שיט שיטטטט

לנטע היקרה לי מפז

אל תידאגי הכל לטובה ואני בטוחה שקיבלת ציון מעולה (לפחות 750)....... :)

Famme Fatal

New member
לדעתי מה שהיה פיילוט

זה במילולי הפרק על הצימאון - הקטע הזה היה יותר קשה מכל קטע אחר שפתרתי ואני בד"כ טובה במאמרים וגם הפטלים שם היו לא פשוטים ופטל זה הכי קל אצלי - אז נראה לי שזה היה פיילוט. לא היה לי שום דבר על תורת המשחקים אבל היו לי 3 פרקי מילולי. לגבי כמותי- מה שהיה פיילוט לדעתי זה הפרק עם זה שלקחו קובייה וחילקו אותה ואז שאלו על השטח, לאו דווקא בגלל השאלה הזו, אלא בגלל שהשאלות שם גם היו מוזרות קצת

1234191

New member
תתעדכני!!!!

שני ה"פיילוטים" שלך הם בלי שום ספק פרקי אמת

Famme Fatal

New member
לא!!

לא מקבלת את זה!! סתם WHATEVER כפי שציינתי בשרשור למעלה, איי דונט גיב א דם אנימור

RYaniv

New member
מה, זה לא אורטופדי ??

אני רוצה את הכסף בחזרה. זה כסאות סטודנט, כן ?

למעלה