פיזיקה

haimfeld

New member
פיזיקה

אהלן כולם. אני מאוד מאוד מאוד מעוניין בלעשות תואר ראשון בפיזיקה אבל לפי מה שהבנתי אין בזה ממש עבודה אז קיבלתי הצעה ללמוד פיזיקה עם הנדסת חשמל ואלקטרוניקה מה כדאי לי לעשות ללכת על זה? אני מאוד מתעניין בשני התחומים..

haimfeld

New member
קשה

תשמעו אני יודע שזה קשה וחיים כרגע אין כל כך... אז אני חושב שאני יילך על זה...

אכן, אין מה לעשות עם תואר ראשון בפיזיקה

אך תוכל לעשות את מה שעשיתי אני - אם האוניברסיטה בה אתה מתכוון ללמוד מאפשרת זאת: ברר מהם קורסי החובה בפיזיקה ובהנדסת חשמל, מצא את הקורסים הזהים בתוכן אך שונים ברמה - למשל "פיזיקה 1" לעומת "פיזיקה 1 מורחב" וקח את הקורס המורחב מביניהם... עליך לוודא שלוח השעות מאפשר לך את זה... או לסמוך על מישהו שרושם את תוכן ההרצאה עבורך... ובנה לך תוכנית רב-שנתית שמורכבת מהקורסים ה"כבדים" יותר... עליך לאשר את התוכנית הזאת עם היועץ בפקולטה או בשני הפקולטות.. קצת מורכב, ומצריך הכנת תוכנית עצמית, וגם השקעה לא קטנה, אך בסופה אתה יוצא עם תואר ראשון שימושי, ועם אופציה להמשיך ללא השלמות לתואר שני בפיזיקה. בהצלחה.

TotalCommnader

New member
בטכניון פיסיקה+חשמל כמעט זהה לחשמל

ומכיל את פיסיקה. אלה תארים מאוד דומים. כלומר עם השקעת עוד סמסטר או שניים (כי קשה לסיים את התואר בזמן...) תקבל 2 תארים. מצד שני זאת קריעת תחת. פיסיקה תואר ראשון = "הי הוא לא טיפש ואוטודידקט. בוא ניתן לו משהו לעשות". כלומר הקבלות הן על היכולת ולא על העשייה. מצד שני זה נכון לכל בוגר ללא ניסיון.

למעלה