השאלה הנשאלת - האם יש באמת מקום לבוא ולטעון שמשהו כאן לא עבד כמו שצריך או שיש אנשים שבאמת הצליחו לסיים את כל השאלות במבחן באופן מלא, או לפחות את רובו....
את החומר שהוא העביר הוא העביר בצורה ברורה לחלוטין. אני חושב שלא היה ניתן להעביר את מה שכן הועבר בצורה יותר ברורה. מצד שני - אני לקראת המבחן עברתי על כל התרגולים והמבחנים משנים קודמות אבל בבחינה פשוט, איך לומר, אכלתי חרא.
לפי מה שהבנתי זה היה כבר קודם לכן שהמבחן היה קשה והציונים היו גבוהים כנראה נתנו פקטור לכל הציונים. פקטור - זהו ערך כלשהו שמעלים בו את הציון לכולם על מנת לאזן את הציונים עם הממוצע ציונים הכללי ועם העקומת הציונים לאותו מקצוע. בכיף מהמרצה שלכם עדן.
מהבחינה שלי [מלפני שנתיים] גם אני יצאתי בהרגשה גרועה בזמנו, אך בעקבות בדיקה "רכה" קיבלתי ציון יחסית גבוה... קיצר, אל תדאגו, אני בטוח שיהיה בסדר [מקסימום תמיד יש מועד ב']
איפה המבחן הקל שהובטח לנו? ביקשנו שלא תהיה בחירה בתנאי שהמבחן יהיה קל. גם לא הייתה בחירה (נו טוב), גם לא היה קל וגם לא היה זמן! ואני, ***כן*** למדתי! זה ממש לא פייר. בכל אופן, אין למי לבכות. עכשיו זה כבר לא יעזור כנראה.