פיזיוטרפיה

פיזיוטרפיה

באילו מקרים עושים פיזיוטרפיה (לא יודעת איך כותבים
)? עשו פעם לסוס מהחווה שלכם פיוזטרפיה? למה עשו לו? האם הבאתם פיזיוטרפיסט מיוחד? או מיוחדת? כמה עולה טיפול אחד? ואיזה תרגילים אתם מכירים???? במה עוזרת פיזיוטרפיה?

יש בחווה שלנו

מישהי שבאה מידי פעם והיא פיזיוטרפיסתית לבני אדם והיא משלבת את זה עם השיעור...אבל זה לא לסוס...

ווינגז

New member
../images/Emo57.gifלפי מה שאני יודעת-

אין דבר כזה פיזיוטרפיה לסוס. יש לבני אדם. אני אסביר על בני אדם למקרה שזה מה ששאלת- עושים פיזיוטרפיה במקרים שבנאדם צריך לעשות התעמלות מיוחדת כי הוא לא יכול לעשות רגילה, או שהבנאדם אחרי פגיעה- תאונה, פגיעה מלידה וכו'. לפי מה שאני יודעת אין דבר כזה פיזיוטרפיה לסוס- ולכן לא עשו אף פעם. למה עושים על הסוס פיזיוטרפיה? (מתייחסת לבני אדם.) הסוס עוזר מאוד בקצב שלו ובצעד שלו והרבה פעמים לשבת על הסוס גם עוזר במתיחת או הרפיית השרירים. פיזיוטרפיסת מיוחד אין בחווה שלנו אבל יש מורה לרכיבה טיפולית שיודע לעשות גם פיזיוטרפיה בערך. טיפול=שיעור=בערך 120 שקל תרגילי קורדינציה, כל מיני סיבובים על הסוס, יציבות וכו'. הפיזיוטרפיה עוזרת לשקם או לשפר פגיעות-כמו שהסברתי בהתחלה. מקווה שעזרתי
יעל

S H I L G I

New member
בטח שיש!! לא ראית את הכתבה בעיתון ש

ל ההתאחדות? נתתי לך אז לקרוא

horse girl1

New member
אצלנו יש../images/Emo121.gif.......

אחת מהמדריכות טיפולית שלנו(ענת נדמה לי)עושה פיזטרפיה על הסוס.....

charliebr

New member
לצ'ארלי עשו פיזיותרפיה

אחרי איזה חודש מההכשה עשו לו כדי לשחרר לו את השרירים ידה ידה פזיותרפיסטית מיוחדת.... אין לי שמץ תרגילים?? אממממ למתוח להם את הרגליים קצת.... להביא את הראש שלהם לכוון הבטן.... זה לפחות מה שאנשים שהם לא מוסמכים יכולים לעשות היא עוזרת כדי להחזיר את החוליות למקום שלהם ובכך למנוע כאבים, בדיוק כמו אצל בני אדם.

למעלה