פיות. ברכות לכולם, למורנינג היקר שלנו ולסטט. חזרתי משבוע משעמם של שמירות מהבסיס, וממש היה לי חשק לפתוח ספר ולקרוא על פיות. אז מצאתי שיקוי למשיכת פיות ולדחיית פיות שכתבה הסופרת הנחמדה מאוד Gerina Dunwich לספר קוראים Magical Potions. השיקוי עצמו כתוב בחרוזים ומסיבה זו אני לא אתרגם אותו. ../images/Emo139.gifשיקוי פיות If you wish your garden graced By presence of the faery race Cococt a potion they will savor Hollyhock is best favor Lilac pansy clover too Hawthorne cowslip all will do When waxing moon´s above Brew it with intent and love Pour in your garden this libation As you state your invition. If you listen hard my dear The elfen folk you soon my hear. חמוד לא? אילן בבקשה תכניס לעמוד השיקויים שלי וגם שיקוי קטן לחורף הקר שישמור עלינו מהצטננות ומחלות קור. ../images/Emo139.gif שיקוי חורף 3 חוטי זעפרן עלה אלון אחד ומי גשם (מורתחים ומסוננים כמובן) להרתיח את מי הגשם ולהוסיף באיטיות את הזעפרן ואת העלה. לשים בספל כהה ולכסות בצלוחית. ולומר את הלחש הבא: Tounge of flames Bright and clear Keep your warmth near לחש ושיקוי משלי תרגישו חופשיים לתקן שיגאות כתיב. שלכם בחורף מאגי חמים ונעים ארדן../images/Emo16.gif../images/Emo129.gif../images/Emo63.gif../images/Emo129.gif../images/Emo16.gif