פיות לטנור.

Mullen2004

New member
פיות לטנור.

אז ככה , יש לי את הפיה של meyer מפלסטיק כבר שנה וקצת ולפני חודש אני פתאום לא יכול לנגן עליה , היא לא נפלה לי או משהו כזה אני פשוט אחרי 15 דקות של נגינה לא יכול לנגן עליה . ניסיתי פיה אחרת והיא ניגנה לי ממש מצויין, ( מראה שהבעיה בפיה) עכשיו השאלה שלי אם יש איזשהי אחריות על הפיה בקנייה? ואני מתכוון לקנות פייה חדשה, כדאי ממתכת ? איזה חברות מומלצות ?

Funky Giraffe

New member
תבדוק אם יש אחריות איפה שקנית

אני לא חושב שכדאי ממתכת.. הכל עניין של העדפה בגדול. אבל אני מנגן על Vandoren V5 נדמה לי, עלתה לי 600 בזמנו במרום, אחת הסוסות. פייה עם סאונד לפנים.

Mullen2004

New member
...

קניתי בגינצבורג את המייר, אמרו לי לבוא לשם והם יבדקו את הפיה. פעם מזמזן ניסיתי מתכת אבל לא הייתי מוכן כנראה כי רק התחלתי לנגן על טנור. אני מת על הסאונד של המתכת ואני חושב שכדאי לי לבדוק. המתכת יותר יקרות מהפלסטיק.... ?

Funky Giraffe

New member
לא מבין כ"כ במתכות

אבל יש לחברים שלי פיות טנור ממתכת והסאונד שלהם על הפיה הזו לא בשמיים, תשאל אנשים שיותר מומחים ממני לגבי זה

ההצעה הכי טובה שלי:

תבחר יום, לך לחנות מוסיקה ותתיישב שם על פיות. תנגן על הכל תסנן עד שאתה מוצא את מה שאתה מחפש. ותבחר לבד ומהלב ככה תהיה הכי מרוצה.

כן. אבל עץ+מים..תחשוב על זה..

ידידה שלי שמנגנת על קלרינט ניגנה פעם בחנות על פיה מעץ ואמרה לי שזה צליל חלומי, אבל גם יקר וגם עץ+מים..

Mullen2004

New member
ת'אמת

אני חושב שיש משהו ששומר על הפיה מהמים\ רוק כי תכלס אף אחד לא יקנה פיה במלא מלא כסף והיא תיהרס לו אחרי שנתיים. ושאלתי בגלל שגם אני ניגנתי על אחת כזאת פעם, בהחלט טובה...

למעלה