פיות בכישוף

Pixy led

New member
פיות בכישוף

רגע לפני שאתם מגלגלים עיניים ושואלים: "נו, איך היא הצליחה לדחוף פיות גם פה...?" למיטב הבנתי ישנם סוגי כישוף שמעורבות בהם פיות, או ישויות. האם יש לכישוף מסוג זה מאפיינים נוספים מיוחדים? מהם, אם כן? לאיזה צורך תשתמשו בכישוף כזה? באילו מסורות מקובל כישוף מסוג זה? תודה על כל מענה, פיקסי לד.

L e s t a t

New member
פיות ומאגיה

פיות אפשר למצוא גם כאן. ישנם מכשפים הנעזרים בהם או פשוט מקבלים את קיומם. כמו כן, ישנם מכשפים (כמו ראטרקין) שנעזרים גם בדרקונים. תוכלי למצוא על זה חומר בחלק מהקישורים והמאמרים.

RainBird

New member
ישנם כישופי פיות אבל הם יחסית נדירים. לדוגמא יש לי לחש משאלה, שבו חייב להיות צמח שטופח על ידי פיה ולכן יש לי פינה בגינה עם כל הצמחים האהובים על פיות: קורנית וורדים, זה נשתל מעל אבקת רוז קווראץ. אני מכיר גם כמה לחשי ריפוי עם פיות אבל לא ממש יצא לי להשתמש בהם. הפיות כמו כל שאר הפולקלור הקלטי החלו להתבטא במאגיה עצמה, וניתן לראות זאת למשל עם הסיפור של שורש אדם וחוה: מכיוון שהם זוגות משלילים הם נכנסו למאגיה בתור אביזר לכישוף אהבה. ארדן

יש כמה ספרים על כישופי פיות

אני יכולה להמליץ לך רק על מה שיש לי: A witches guide to fairy folk אם אני לא טועה, השם המדויק ושם המחברת רשומים במאמר של המלצות הספרים.

Pixy led

New member
תודה רבה. ../images/Emo13.gif

לא מזמן נפל לידי מאמר ששמו "How To Meet A Faery", הוא מצורף להודעה הזו. הבנתי שהמאמר הוא על-פי מסורת וויקאנית, והתחלתי לתהות... אני מניחה שמהרגע הזה הדיון אמור לעבור לפורום "פיות שדונים וכל השאר", אבל חשבתי לשאול פה בכל זאת, מה דעתכם על המאמר הזה?

למעלה