פיוטים...

beckham17

New member
פיוטים...

עברו להם ראש השנה ויום הכיפורים, ימים שמוקדשים כולם לתפילות... אני רוצה לשאול איזה שירים אתם הכי אוהבים מתפילות הימים הנוראים? תפרטו כמה... איזה שירים קצביים אתם מעדיפים, ואילו שירים איטיים?

shadow dancer

New member
תלוי......

בס"ד אני אוהב את שניהם! אבל נראה לי שיותר מתאימים השקטים..... כי למשל אצלנו בישיבה אז הריצו את כל הקיצביים..כי הם קצביים כאלה... אבל סה"כ אני אוהב את שניהם....... פיוטים שאהבתי? אמממ.... - ויאתיו כל לעבדיך!!!
- וכל מאמינים - אמרו לאלקים - ובכן מה נהדר!(אמת מה נהדר) - אלקינו ואלקי אבותינו(כי אנו עמך...) - היום....(היום היום, היום היום היום, היום היום היום היום היום היום היום.) - כמובן גם את הקדישים והקדושות שעשינו במלא מנגינות מיחדות! ובטוח היו עוד פיוטים...אבל אני לא זוכר עכשיו.... אגב.....סחתיין על השרשור!

lali37

New member
במקום לעשות את זה כל פעם שאת

שולחת הודעה פשוט תבדקי ב[URL='http://']תצוגה מקדימה[/URL] אם יצא לך טוב...

BaDoDa

New member
../images/Emo87.gifקרן.....

בס"ד אם את אחות של ניר..... ואני אחות של ניר.... אז....אנחנו אחיות??? (ואם אנחנו אחיות...איך אנילא מכירה אותך בכלל?
)

shadow dancer

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifבטח......(נראה לך?)

בס"ד [URL='http://']סתאאאאאם![/URL]

tamarhp

New member
אין לי שמץ

החזן עיצבן אותנו השנה ושר שירים אחרים מתמיד. בשאר השנים לא ממש התרכזתי, הייתי עסוקה בלנשום עומק בשיבל לא להתמוטט.

עיצבן???

אני כמעט ירדתי להחטיף לו סטירה!!! וטוב שהוא לא התחיל לרקוד באמצע הבמה!!! איזה חזן נודניקקקקקקקקקק והוא המציא מילים, וניקוד חדש, והכי מעצבן- זה חזן לא מהעיר אז הוא גם לא מבית כנסת אז הוא לא מכיר ת'שירים והכל והתחיל להמציא מנגינות חדשות, ואנחנו בית כנסת של זקנים (המכונה "הצעירים"
) והזקנים לא ממש אוהבים חידושים... בקיצור, הוא היה חזן בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

כעיקרון-

שיר שאני אוהבת זה "יתגדל ויתקדש? (והמבין יבין...) אבל זה קשור לבכלל. אבל לימים הנוראיים, ונתנה תוקף ממש מרגש. (רק חבל שבבית כנסת שלי שרים אותו במנגינה מעצבנת) קצביים? איטיים? מה??

beckham17

New member
../images/Emo26.gifהסבר../images/Emo36.gif

מי שלא הבין, התכוונתי שיש גם פיוטים קצביים וגם איטיים. אז שאלתי אילו פיוטים קצביים אתם מעדיפים, ואילו איטיים אתם מעדיפים? תרשמו שמות...

אהה...

אז: קצביים - יתגדל ויתקדש... שקטים - יש דבר כזה??? הבית כנסת שלי ירדם... יש לנו אנשים ממש "טובים" בבית כנסת...

shadow dancer

New member
לפי מי את קובעת מי טוב ומי לא???

בס"ד ואם כבר.... אולי תקטלגי גם אותנו?

כשתראה אותם, תבין...

כשבן של אחד האנשים נשוי לגויה, כשהנשים שם לובשות שם בגדים (אם אפשר לקרוא לזה בגד. לי זה נראה יותר כמו וילון תפור!!!) כשהכיפות שם בד"כ ביד, זה לא ממש דתי... אבל אם אתה חושב אחרת - זכותך.

למעלה