פיג'ממה פיג'ממה....

Kamrin

New member
פיג'ממה פיג'ממה....

בנות יקרות, אולי יש לכן מושג היכן אני קונה פיג'מה כייפית ומחחמת לימי החורף וכן טרנינגים חמודים באיכות טובה, שלא יגרמו לי לפשיטת רגל ושיהיו במידות גדולות כמובן (48 לפחות...) תודה..

sigalit33

New member
באיזה איזור?

אמא שלי ואני קנינו באיזור התעשיה של כפ"ס (אני לא זוכרת את שם החנות, אולי מחסני לבוש או משהו כזה... או שלא. אני אברר). בכל מקרה, יש שם טרנינגים נהדרים במידות גדולות - לגברים, אבל בתור פיג'מה או משהו להסתובב איתו בבית ובקרבתו, זה בהחלט יכול להתאים גם לנשים. היו שם מבצעים מאד שווים. למשל, חליפת פוטר ב119 ש"ח (חולצה + מכנסיים). אני קניתי שם גם סוודר מקסים מאגף הגברים ב59 ש"ח.

Revi 22 Tal

New member
בקוסמוס במחלקת ההלבשה יש אחלה

של טרנינגים במחירים עממיים מאוד ואגב גם במחלקת הגברים יש טרנינגים חמודים יפים לא פחות מאלו של הנשים.

מרשמלית

New member
גם אני מאוד אוהבת...

פיג'מות כייפות עם דוגמאות של דובונים ולבבות ממש כמו שיש כאלה כייפיות לילדות הקטנות... והשנה הופתעתי לטובה בדנה ברמת גן. גם בגיזרות גם במיגוון וגם בדוגמאות בקומה השניה פשוט לא להאמין יש מקטיפה בצבעים של כחול ושחור (מפחידדדדדדדדד) ויש בסגול די נחמדות במחירים של 250 עד 300 ובמחירים של 120 עד 180 יש להם מפלנל ומטריקו בשלל צבעים וגוונים ודוגמאות שפשוט עושה כיףףףף על הנשמה אני קניתי 3 זוגות אתמול בגלל שלא תמיד אני מוצאת שם מידות גדולות כי הכל נחטף מהר.... יאמי... ועוד הפתעה הייתה לי שם בחנות. לפני שבועיים קניתי שני חזיות יקרות באפרודיטיה של סימון פרל 2 חזיות ב0 980 שקל לשבת לא ליפול. ואתמול שם בחנות שאלתי את המוכרת אם יש להם חזיות יפות לא מגושמות מתחרה בדיוק כמו שאני אוהבת אבל שלא יקרעו את הכיס ויחד עם זאת שיהיו איכותיות והיא מחייכת ואומרת לי בטח יש יפיפיות בסגול וורוד וירוק ותכלת ואדום כל הצבעים שאני אוהבת ולא תמיד מוצאת וגם תוצרת צרפת אומנם לא סימון פרל אבל יפיפיות במחיר של 120 ש"ח חזיה אחרי הנחה במידה הרצויה ובצבעים מדליקים... לקחתי שלוש ואחת לאחת בשחור לאחותי.... קניה כייפית ומוצלחת לחנוכה שווה בהחלט לבקר שם בחנות... חנוכה שמח!! (נ)ועה

sigalit33

New member
וואו, ממש ליד הבית ולא ידעתי!../images/Emo82.gif

טוב נו, אני עדיין חדשה באיזור ותמיד נעים לגלות עוד משהו נחמד! תודה!

מרשמלית

New member
יש שם 2 חנויות של דנה...../images/Emo6.gif

אחת בתחילת ביאליק שבה מוכרים בעיקר מצעים ומפות ומגבות ומעט גרבים וחזיות בערימה... והשניה עם השני קומות ממש מול מתאים לי בביאליק היא היותר גדולה, קניתי שם גם סעיפים מקסימים כל צעיף 35 שקל, והיו גם כירבוליות נהדרות זוגיות ב- 39 שקל כל אחת... בהחלט היה לי כיף באותו יום שם מקווה לבקר שם שוב שבוע הבא, אני פשוט רוצה עוד פי'זמה וכותנות... (נ)ועה

למעלה