פיגור פאזה

אלוני.

New member
פיגור פאזה

מישהו מאנשי הימין המלומדים יכול להאיר את עיניי ולהסביר מדוע הדרישה לשבעה ימי שקט אינה חשובה יותר, מה יום מיומיים

אבו-דני

New member
ועוד פיגור פאזה

--- מערכת הטירור בטול כרם הוכרעה איך זה שנתנו להם להרוס לנו (השמאל) את התיאוריה? ממש בעאסה..לא יעבור בשקט,נדרוש וועדת חקירה כמו בסברה ושתילה.

אלוני.

New member
תזכיר לי

מתי זה היה ? כאשר שרון מצא פתרון לטרור והתפנה לטפל בכלכלה.... מהיכן הבאתם את השרלטנות להסיק מסקנות ממהלך אחד
אולי כדאי להביא את אחד המח"טים שיספר שהאריה התגלה כעכבר

אבו-דני

New member
רעיון לא רע ..

-- אנא הזמן לפורום מח´ט או איש שטח כלבבך, ש"ישפוך אור" עבורך

resh0

New member
ואולי חוסר הבנה הנובע מיאוש?

שרון הודיע כי הוא מוותר על 7 ימי השקט המוחלט בכדי לאפשר מו"ם על הפסקת אש ולא מו"ם מדיני שיתקיים (אם בכלל) בתום 3 השלבים הראשונים של הבנות טאנט. אין בכך שום שינוי מדיניות!!!! כל המטרה היא להשתיק מעט את השמאל המיואש ולהראות אחדות יחסית לפני ביקורו של זיני. אכן נראה ששרון מצליח... היאוש של השמאל נראה בסיקור הנרחב של אמצעי התקשורת (מטעם) את "היוזמה הסעודית" ואז התברר כי כוללת היא גם את זכות השיבה... במילים אחרות: כל כל כל כל כל דרישותיו של הטרוריסט. יאוש.......

nightbird

New member
אתה באמת לא מבין, אלוני?

אנחנו עכשיו אלה שתוקפים. העברנו את היוזמה לידינו. אם זה ימשיך כך, אין לנו סיבה לדרוש שבעה ימי שקט. להיפך, כך אנו יכולים להמשיך בפעילות תוך כדי משא ומתן בלי שיטענו שאנו מפרים תנאי כלשהו. הפלשתינים לא הסכימו עד עכשיו, וכעת הם אוכלים את מה שבישלו. לא רוצים - לא צריך.

pilovich shahaf

New member
nightbird אל תהיה נאיבי, אלוני.. ../images/Emo31.gif

...לא מבין, הצחקת אותי עד דמעות
לדעתי התשובה של אבו-דני אמרה את הכל ולדעתי גם יותר מידי..."בתחבולות תעשה לך מלחמה" סוף ציטוט ודי לחכימא ברמיזא ולשטיה בכורמיזא...
מבחן התוצאה. פ"ש.

google1

New member
אני יסביר

אריק למד שהכי טוב לחקות את יאסר קרי להגיד דברים שאתה לא מתכוון כדי שהעולם ישתוק קצת צהל במבצע מתגלגל בשטחים, עד שיאסר יגיד הפסקת אש ועד שיסכמו אותה צהל יגמור את המבצע

אבו-דני

New member
אריק שרון = שמשון המסכן

--- טוב זאב בעור כבש = אריק מאשר כבש שנובח ככלב יאסרסור

10 דודי

New member
לאלוני תשובה

זה לא אריק זה שמעון מדבר מתוך גרונו של אריק וחבל ... מעשה שטן שמיד כשהאיש נבחר לראשות ממשלה עשה את הטעות הגדולה ביתר כשמינה את שמעון ל"מנהל הממשלה" חבל , כי על טעויות משלמים חבל , כי אין ארוחות חינם חבל , כי המחיר הינו קבורת ילדינו !

10 דודי

New member
לאלוני >>>

כאדם - אני נותן לאריק קרדיט עצום ואוהב אותו , באמת . מה אני יכול לעשות שהאיש פוליטיקאי מה שגורם לי לתת לי קרדיט נמוך בהרבה ממה שציינתי ..! רק תראה מה פוליטיקה גורמת לפוליטיקאים ... האיש כבול בין ימין ושמאל וקשור בידי יועצים כאשר ככל פוליטיקאי האינטרס העליון הוא השלטון , אח"כ "המחנה שלנו " בתוך המפלגה , אח"כ המפלגה ורק אח"כ המדינה והתושבים ... אני כותב את זה בצער , זו האמת לגבי כל 120 חברי הכנסת וללא יוצא מן הכלל (אולי צדיק אחד בסדום, אולי ) דודי "לקח לי שנים , אבל בסוף קלטתי את האמת"

למעלה