פיגוע בפתח תקווה.

toxic2004

New member
נכון!

צהל עד שמחסל ערבי הוא מחבל. ואם נהרגים חפים מפשע כביכול בפעולה. מה אצלנו כל אלה שנרצחו בפיגועים הם אשמים? אולי הם מתנחלים? מתי תבינו שהם רוצים במותנו ולקחת לנו את כל הארץ גם את תל אביב ירושלים חיפה באר שבע וגם איפה שאדום בלונדיני גר.הם רוצים הכל וערפאת אפילו אמר את זה כמה פעמים. שאני יעלה סרטון?

toxic2004

New member
נכון!

צהל עד שמחסל ערבי הוא מחבל. ואם נהרגים חפים מפשע כביכול בפעולה. מה אצלנו כל אלה שנרצחו בפיגועים הם אשמים? אולי הם מתנחלים? מתי תבינו שהם רוצים במותנו ולקחת לנו את כל הארץ גם את תל אביב ירושלים חיפה באר שבע וגם איפה שאדום בלונדיני גר.הם רוצים הכל וערפאת אפילו אמר את זה כמה פעמים. שאני יעלה סרטון?

אני הבנתי

שהיו אנשי שב"כ מושתלים במתנחלים... והם אלה שהתחילו את זריקת האבנים..וכו'... אם זה לא היה מתחיל שום מכות מצד המתנחלים לא הינו רואים! אני בטוחה בכך!! אז מי שהיה לא בסדר בכל המערכה הזו אלה השוטרים.. כי הם הכו בלי שום חשבון.. עם דם בעיניים!

lithium1914

New member
בסדר.

היו סוכני שב"כ שזרקו אבנים, והם הספיקו לברוח לפני שהיס"מניקים ירביצו להם, ואף יהודי לא מת ב-11 בספטמבר, והיטלר בכלל מת בברזיל בתחילת שנות ה-60.

ברגע זה איבדתי הערכה אליך....

אנשי שב"ק היו שתולים במקום והם אלו שהתחילו? נו באמת.....תאוריית קונספירציה מגוחכת....עוד רגע תגיד לי שפרס הוא זה שהורה לרצוח את רבין....

חבל מאוד שככה שופטים אנשים

לפני שמכירים אותם בכלל-זה פגע בי! אגב לא אמרתי שזה בטוח- יכול להיות שזו רק שמועה.. אבל בוא נאמר המכות לא התחילו מצד המתנחלים- כי השוטרים הכו כל מי שהיה בסביבה בין אז זרק אבן או לא זרק.. אפילו רבנים שהלכו לדבר איתם נזרקו במכות אל הקיר הסמוך.. רק כי רצו לבקש מהנערים לצאת מהבית.. אז זה לא משנה מי פתח בכמות..הם היו חמורות סבר לכל פנים! ודי לדבר אליי בלשון זכר!

lithium1914

New member
יש פה איזו בעיה...

עכשיו אמרת: "אגב לא אמרתי שזה בטוח- יכול להיות שזו רק שמועה.." אבל בהודעתך הקודמת אמרת: "אני הבנתי שהיו אנשי שב"כ מושתלים במתנחלים... והם אלה שהתחילו את זריקת האבנים..וכו'... [...] אני בטוחה בכך!!"

אתה מוציא דברים מהקשרם!

אמרתי שאני בטוחה בכך שאם המושתלים לא היו מתחילים מכות המתנחלים עצמם לא היו מתחילים.. אוףף לפני שאתם אומרים משו תחשובו טוב טוב! בלי להתקיף סתם! לילה טוב!

אבל מזה מתפרש שאת גם בטוחה שהם

היו שם, שכן את מתייחסת לזה כבר בעובדה מוגמרת, כשהמצב לא כך..... בעצם אין שום בסיס לדברים האלו, ועל כן היה חוסר הערכתי לדבריך. על אותו משקל אני יכול להגיד שאת כל הפיגועים המתנחלים עושים כדי שנשנא ערבים.

toxic2004

New member
למה שנאהב אותם?

תן לי סיבה אחת לאהוב אותם.ולא זה שהם בני אדם כי הם לא! והרעבים מאפריקה הרבה יותר מענינים אותי מהם.

מה אתה משנה נושא?

זה ממש לא היה נושא הדיון.... אבל אנ אענה לך בכל זאת..... כן, הם בני אדם. בדיוק כמוך או כמוני. כמו שנולדת ככה, יכולת גם להוולד ערבי. אף אחד לא אמר לאהוב אותם.... אני לא אוהב אותם בגלל שהם ערבים, אבל מצד שני אני גם לא שונא אותם בגלל שהם ערביים...זה כל ההבדל....לא לעשות גזענות....

lithium1914

New member
אמרתי לא אמרתי, בוהוהו.

אני מציע לך לחשוב בעצמך טוב טוב, לפני שאת מבזבזת מקום יקר על הסרברים של תפוז. כי ככל הנראה, את לא מצליחה לעקוב אחרי ההודעות שאת כותבת בעצמך, או המסרים שאת מנסה לשווא להעביר. אני די בטוח שאני כבר לא "מתקיף סתם", למרות שיש לי שנאת חינם בשווי מיליון דולר, ואין לי בעיה לחלק את העוגה, לאכול ולהיאכל.

תסביר לי במה אני לא עקבתי..

ובמה לא הייתי מובנת... אגב אדום בבלונד- אמרתי כבר שיכולה להיות שזו שמועה. זה לא אומר בהכרח שהם לא היו שם...יש מצב שכן אם כן אז הם התחילו אם לא אז זה לא בסדר מצד המתנחלים שהתחילו כאלה מכות וגם לא בסדר מצד השוטרים שהרביצו באלימות מיותרת!!! אמנם יש להם הכוח והזכות אבל זה לא אמור להיות הגזמה כזאת.. זה היה נראה שהם שם כדי להרביץ ולא כדי להרוס מבנים....

toxic2004

New member
יופי! הנה היגיון!

אדום. תסביר לי למה היו צריכים להביא אלות לעמונה כדי להרוס כמה מבנים קטנים ולא שימושיים אם לא בשביל לפצח ראשים. יש הסבר אחר? בטח הם הביאו את האלות להגנתם אם המבנים יחליטו להאבק בנחישות על מקומם בקרקע. התאוריה על פי קקוטסץ.

למה?

כי היה ידוע שיבואו מתנחלים להפר את החוק שם, ושהם יבואו כדי ליצור מאבק בין השאר.... האלות לא הובאו בשביל המבנים, אלא בשביל המתנחלים....אבל להגיד שמטרתם הייתה מראש לפצח ראשים זה דבר הזוי....כל עוד לא תביא לי הקלטה או משהו של הפקודה שהורתה להם לעשות כך, אין לי כל סיבה להאמין לך.... באותה מידה אתה יכול לשאול למה הם באו עם מגנים.... כי היה ידוע שהולך להיות שם מאבק אלים, וכמו האלות, גם המגנים שימשו להגנה עצמית של השוטרים מפני התקוממות זאת מפני החוק....

קקטוסץ

New member
LOL

אני בכלל הבנתי שהאבנים זרקו את עצמם בעצמם ובכוונת תחילה על שוטרים ואף גייסו את חבריהם הבלוקים לצורך העניין.

toxic2004

New member
תאוריה כואבת ומציאותית

כאשר האבנים ראו את ההמון הזועם עם האלות והסוסים ועוד משהו שאני לא יודע אם אפשר להגיד בפורום והמבין יבין, מגיעים הם פשוט התנדבו לעבודה. חחח

למעלה