פיגוע בפתח תקווה.

noamgk

New member
פיגוע בפתח תקווה.

מחבל רצח נוסעת ודקר עוד 5 במיניבוס בפ"ת. פלסטיני כבן 20 עלה למונית שירות בציר ז'בוטינסקי בפתח-תקווה. כשזו הגיעה לצומת אסם, שלף סכין והחל לדקור נוסעים. אחת מהם מתה בבית-החולים, ארבעה נוספים נפגעו באורח קשה. עוברי אורח השתלטו עליו, חבטו בו בקרש והמתינו לשוטר, שכפת אותו באזיקים. המשטרה מעריכה: המחבל - עצמאי ש"התעורר והחליט בין-רגע לדקור" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3211146,00.html מה שמעניין זה, שמשום-מה, המון יהודי זועם לא הופיע משום מקום וטבח ברוצח הזה, משאיר את המשטרה "חסרת אונים". וסוף סוף תגובה הולמת לקסאם: 3 פלסטינים נהרגו בעזה מירי חיל האוויר. כמו תמיד - צה"ל מחכה שמישהו יפגע כדי להגיב כמו שצריך. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3210942,00.html

toxic2004

New member
שלום עכשיו.

איפה אתם? אה אתם אמורים לגנות את הטרוריסט או להציג אותו בתור אחד מכם!

toxic2004

New member
מחבלים רוצחים בנו. ואנחנו...

נותנים להם שטחים כסף ורובים. מדינת חלם מדינה מטומטמת עם ראש מכשלה חולה.

toxic2004

New member
אני נגדם. רוצה במותם.

אתה לטובתם. ומגן עליהם. קשה לי לשמוע שיהודים נרצחים אז אני מגיב! בעיה?

דווקא אם מדינת ישראל תתנהג

בקיצוניות, מדינות העולם יראו בכך לגיטימציה של החמאס להמשיך בדרכו הקיצונית ולא להתמתן. אני לא מגן עליהם, אך גם לא רוצה במותם(לא מאמין בעונש מוות). ומי זה הם? אתה לא יודע לעשות הפרדה בין ערבים למחבלים.

toxic2004

New member
ערבי שלא מכיר במדינה

ובריבונות המדינה על כל הארץ.הוא מחבל. הוא סכנה לבטחוננו. תלמד מהעולם שטיפלו בהם לא שמו לב בין חפים מפשע למחבלים והרגו מאות ערבים!

להבדיל ממך?

כי אתה מכיר במדינת ישראל? אתה לא זה שאמר שלא משנה החוק כאן? אתה לא זה שאמרת שזה מדינת שואה? שזה מדינת חמאסטן? אתה לא זה שאמרת שצריך להרוג אנשים המייצגים את השילטון?

toxic2004

New member
נכון!

לאור המצב האחרון! לאחר הגירוש מגוש קטיף! שראיתי שהצבא יכול להלחם ביהודים ולקאסמים אין לו פתרון! ולאחר הפוגרום בעמונה הגעתי למסקנה שאין טעם להתגייס לצבא כזה ולא להכיר במדינה עד שהיא תחזור להיות שפויה! תטפלו בקאסמים לא ביהודים! בקאסמים! לכם זה לא נופל בתוך הבית! אבל בקרוב אתם גם תראו ותרגישו את זה אם ניתן להם את כל המדינה! איפה נהיה תגיד לי? בים? איפה אתה רוצה לנהל מדינה יהודית? באוגנדה? .

toxic2004

New member
לא

אני טוען. שלפני שמחסלים יהודים. יחסלו את האויבים שלנו הערבים.כי שלום בחיים לא יהיה אתם. בחיים לא. ואז יעברו לבעיות אצלנו. קודם הם

אבל

אתה אמרת שמי שלא מכיר במדינה היא מחבל, ואז שאלתי אותך אם אתה מכיר במדינה אמרת לא. אז שוב, האם אתה מחבל, ואם לא מדוע?

toxic2004

New member
אני יהודי. הערבי לא!

לי יש זכות על הארץ לערבי לא. אני לא מצביע למפלגה שחרטה על דגלה הקמת מדינה פלסטינית קיצונית הערבי כן. יש הבדל! הוא המחבל אני לא. וכבר אמרתי שאני הכרתי במדינה עד עכשיו אבל היום? אפילו בשמאל הנאור התעשתו.

מה הקשר?

אל תשכח שזו לא רק מדינה יהודית, היא גם דמוקרטית.... לערבי, במידה והוא אזרח, יש, ומגיע, שיוויון זכויות מלא.... לעובדה שאתה יהודי והוא לא אין קשר לנושא.....

lithium1914

New member
הידד! עוד חפים מפשע נרצחו!

וכבונוס, כל הרציחות מתאימות לדעתי הפוליטית!

noamgk

New member
לא ממש...

רק השוותי בין שני מקרים דומים כדי להעביר מסר.

noamgk

New member
אה, התכוונת לכתבה השניה?

שלושת ההרוגים הם מגדודי חללי אל-עקצא, עד כמה שאני זוכר מהכתבה. תראה איך התקשורת מעדיפה להציג את הכותרות שלה...

וזה לא כותרת נכונה?

הכותרת צריכה להיות "הידד! צהל חיסל 3 מחבלים!"? נתנו עובדה- 3 פלסטינים נהרגו בעזה מירי חיל האוויר.

noamgk

New member
לא...

הכותרת צריכה להיות: "3 מחבלים נהרגו בעזה מירי חיל האוויר". כשהם כותבים "פלסטינים", ניתן להבין שנהרגו חפים מפשע - מה שלא נכון, כמובן.

למעלה