פיגוע בנתניה...

אנטוליו

New member
סחטיין. נדמה לי שהיית זאת את שכתבת

שרק אביך הוא יהודי.
את יהודיה כשרה 100% וכרגע הועלית על ידי לדרגת אזרח סוג א.א.!

אצלי שני ההורים יהודים וכל המשפחה..

כתבתי פעם שרציתי להתנצר וזהו... ככה אני יהודיה.... לא שזה משנה לי אבל בכל זאת

Janem

New member
ואני איבדתי את אלוהים מזמן... D:

לא מסתדר איתו.

אנטוליו

New member
../images/Emo45.gifאני רואה שאת היחידה כאן שהיא

מאוזנת ולא מתוסכלת.
אולי יש להן וסת היום?

AeroSlash

New member
בן אדם, אתה חולה...

ואני אפילו לא אתחיל להסביר למה. כי לאור כל מה שכתבת, איש בריא היה שם לב ש-50% מהדברים שאתה כותב ממש לא במקום ולא מכובד בשביל בן אדם בגילך [החכם והמשכיל שלא בגיל הטיפש עשרה כמונו המפגרים] לכתוב אותם, מתוך לא כבוד אלינו, אלא כבוד לעצמך. אתה עושה מעצמך צחוק כשאתה כותב את הדברים האלה. ועשה לי טובה, 2? אולי תגיד שכל הפורום מסכים איתך וזהו? כי אתה יודע, השרשור הזה, הוא לא בדיוק אינדיקטור כאשר בתקופת כל כתיבת בפורום היה גל אנשים שהתנגד לך. ובכלל, עדיף שאני אלך ללמוד את חוקי המדינה הגזענית הזו, שעליהם אני נבחנת מחר מאשר שאני אמשיך להתווכח עם סבא מופרע. להתראות.

AeroSlash

New member
אתה לא מכיר עשירית ממני כדי להגיד

איזה בדיוק דעות יוצאות ממני. אתה לא מכיר את ההשקפות שלי, החשיבה שלי ובכלל, אתה קצת לוקח על עצמך פה יותר מדי בזה שאתה מחליט בשביל כולם מהו המוצא שלהם, מה הדעות שלהם והאם הם שטחים או לא. לא לך להחליט האם אני שטחית ורדודה ידידי, לא לך.

AeroSlash

New member
מי הסמיך אותי לדבר בנוסח נמאס לנו?

העובדה ש-90% מהאנשים שמגיבים להודעות שלך מבקשים ממך להפסיק, תראה מה זה. אני בתור מישהי כל כך שטחית וקלילה מבינה משהו כל כך הגיוני ופשוט שמבקשים מבן אדם ואתה העמוק והמחושב לא קולט כאשר מבקשים ממך משהו בפעם הלא יודעת איזה.

M a r U s k A

New member
אתה יודע שאתה חצוף..

גיל טיפש עשרכה.. הבחורה הזו יותר חכמה ממך תאמין לי! ואתה יודע למה
כי בניגוד אלייך לא מבזבזת את הזמן שלה על לשנוא את הדת ולהטיף נגדה כל הזמן, נכון היא אינה מסכימה עם העבודה שהמדינה מנוהלת על ידי הדת. אבל זה לא הנושא המרכזי של היום שלה מדי יום. נכון שהיא מקבלת את זה מלית ברירה בדיוק כמוני אבל אנחנו בהשוואה אליך, לוקחות את זה ביותר קלות, וחיות את החיים שלנו שמחות ומאושרות מדי יום ולא ממורמרות כמוך! מה אתה משיג בזה שאתה ממורמר כל הזמן
אתה משוג האנשים האלו שרק מדברים ורק מלכלכים את הפה בלי הפסקה אבל לא עושים כלום על מנת לשנות את זה! רוץ לכנסת.. תשנה את המדינה..

אם הוא ירוץ לכנסת הוא יהרוס את

האנושות=\ יתר הדברים שאת כתבת בהודעה הזאת ובהודעה שלמטה מאוד נכונות!!

M a r U s k A

New member
תגיד אתה יודע לקרוא../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

"ודי זה נושא חרוש מכל הכיוונים שנוגע ופוגע בי אישית" אני לא יהודיה, אמא שלי גויה וגם אני גויה, ולא רשום בתעודת הזהות שלי שאני יהודיה, לא רשום לי כלום!!! ולא רק שאתה שופט אנשים על סמך ממ כלום, אתה גם לא שם לב למה שנכתב בהודעות! אני חיה בארץ 12 שנים ובמשך 12 שנה אני סובלת מאפליה.. ואתה יודע כמה פעמים יצאתי נגד ההפליה הזו?! וזהו די נמאס.. למדתי להכיר את הדת.. ומסתבר שהדת היהדוית לא כל כך נוראה כמו שאתה מתאר אותה, למדתי לאהוב ולכבד אותה אפילו שהיא לא מכבדת אותי ומה לעשות בצדק! ותעשה לי טובה.. לא מעניין לי את התחת איפה יקברו אותי אחרי שאני אמות! כי אני כבר לא יהיה שם כדאי לראות את זה!

אנטוליו

New member
נו, לפחות את בעצמך מודה

שאת "לא מתוחכמת, לא שונה ולא עמוקה למדי". בהלכה היהודית את, כמו שאר הגויים, משולה לבהמה ואני רואה שזה לא מפריע לך, אין לך שום כבוד עצמי. אז אולי יש משהו בהלכה, למרות הכל!

למעלה