פיגוע בנתניה...

M a r U s k A

New member
מאוד בוגר...

אז אנשים שלא מסכימים איתך אתה מדמה לבהמות
אני חושבת שאין לך מקום בפורום.. בשום פורום אתה לא יודע לכבד אנשים אחרים ודעות אחרים ולא נראה לי שתלמד בגיל שלך... אז אני אי/ית מקווה שלא אראה אותך פה יותר, מעבר לזה לא מתכוונת להשתתף בדיונים שלך ולהגיב להודעות שלך. לי אין כבוד עצמי
אם היית עומד פה ממולי ואומר את המילים הללו, היית מקבל יריקה בפרצוף וזה מה שהמגיע לך!

אנטוליו

New member
יש לך קושי בהבנת הנקרא הצתה מאוחרת.

פתאום את עונה רק היום על הודעה מלפני שבוע. כתבתי שבההלכה היהודית הגויים משולים לבהמות, ומההתנהגות הצדקנית והכנועה שלך אני מסיק שיש בזה משהו. בנוסף, את אימפולסיבית ופרימיטיבית, אם את ישר רוצה לירוק עלי ולסלק אתי מהפורום. אני מאחל לך לעבור במהרה את מה שעברה חברה של Sweet Russian Girl.

יא אתה בן אדם חולה!

מה היא עשתה לך שאתה מאחל לה דבר כזה נוראי?????? אני גם מקווה שלא אראה אותך פה וגם תעשה טובה על תגיב לשירשור שלי אם אני כותבת בעניין כמו על חברה שלי ובמיוחד אם זה החברים שלי..... פשוט זוועתי שאתה מאחל כאלו דברים לאנשים... גועל נפש!

אנטוליו

New member
את לא כ"כ מתוקה, Sweet Russian Girl

תגידי, איך אני אמור להגיב אם כותבים לי: "אני חושבת שאין לך מקום בפורום.. בשום פורום אתה לא יודע לכבד אנשים אחרים ודעות אחרים ולא נראה לי שתלמד בגיל שלך... אז אני אי/ית מקווה שלא אראה אותך פה יותר, מעבר לזה לא מתכוונת להשתתף בדיונים שלך ולהגיב להודעות שלך. לי אין כבוד עצמי אם היית עומד פה ממולי ואומר את המילים הללו, היית מקבל יריקה בפרצוף וזה מה שהמגיע לך!"? נכון, גם את לא הכי נחמדה אלי, ולהבא פשוט אל תגיבי.

אנטוליו

New member
בנוסף, שלושתכן, או ארבעתכן,

אתן לא מחונכות, גסות רוח ומנבלות את הפה. אם לא מוצא חן בעיניכן על מה שאני כותב, אתן יכולות לשתוק ולא להגיב, בדיוק כמו שאני עושה. תחת זאת, אתן מגדפות אותי, קוראות לי זקן, חולה, זקוק לאישפוז ודורשות שאני לא אמשיך לכתוב כאן, כאילו הפורום הוא של הסבתות שלכן. תתביישו לכן!

אנטוליו

New member
ההיכרות בפורום לפי ההודעות שלכן

מספיקה לי בהחלט. עשיתן עלי רושם רע, לא ציפיתי שדווקא יוצאי רוסיה, שאני דואג לזכויותיהם, יכתבו לי כך. בושה וחרפה! אם כך, מגיע לכן שיבזו וישפילו אותכן! אין לכן חינוך ואין לכן כבוד עצמי! אז אולי בכל זאת יש בהלכה משהו בקשר ללא יהודים.

M a r U s k A

New member
הצתה מאוחרת...

תראה לרוב אני לא נכנסת לפורום הזה כל יום, אני עובדת ולומדת לא שזה עניינך, לכן עניתי כל כך מאוחר... מעבר לזה, אמרתי לך שאם אתה לא מוכן לקבל דעות של אחרים בהחלט אין לך מה לעשות בפורום.. לא כיניתי אותך בשום שם עדיין, לא קיללתי ולא גיניתי. כך שלא מחונכת אתה יכול לקרוא לילדים שלך לא לי... מעבר לזה , לאחל לי לעבור חוייה זהה לחוויה של חברה של סוניה מעיד על יפה מאוד על "הבגרות" שלך.

אנטוליו

New member
כתבת שהתחלת להתאהב בדת הזאת

אשר מסיתה להתנשאות ושנאה כלפי הלא יהודים, ויתכן שזאת הייתה אחת הסיבות להתעללות בחברה של סוניה.

לחברה שלא הרביצו כי היא נולדה

ברוסיה לא בגלל שהיא נוצריה מרוסייה.... גם עליי התעללו בגלל שאני נולדתי ברוסיה ולא בגלל שאני נוצרייה...

אנטוליו

New member
בגלל הסתה דתית וקנאה של המזרחיים,

כל יוצאי רוסיה חשודים כאן כלא יהודים, במיוחד שהם לא דתיים, חוגגים סילבסטר ואוכלים חזיר. דת ישראל זורעת במאמיניה קסנופוביה ופרנויה, וקוצרת אנטישמיות בחזרה.

the freaky girl

New member
אני לא יהודיה..

ואני הגעתי לארץ כי יש לי שורשים יהודיים. בהאמת? אני גם לא כל כך רוצה להיות יהודיה... למה אני צריכה את כל ה"חרא" הזה? אני לא מרגישה יהודיה ולא רוצה גם להרגיש ככזו. ובכלל, באמת הנושא הזה חרוש, אז יאללה.. תקפוץ לבקר ב"סילבסטר"...

Janem

New member
אבל מה זה משנה...

הם כבר מתים. לא חושב שאכפת להם. :( טרוריסטים מקוללים...

למעלה