פיגוע בנתניה...

אתה משווה את הבית קברות של ישראל

לארצות אחרות? אין מקום להשווה.... כמו שתשווה את הנוף הישראלי ואת הסגנטון הערים למשל לסגנון של סנקט פיטרבורג... פשוט אין מה להשוות

כולם אני חושבת יודעים שמבחינת

הסגנון רוסיה,צרפת,אנגליה וכו' יותר עשירים מישראל....

AeroSlash

New member
אתה שומע את עצמך?

"היה תענוג לבקר שם" אתה מדבר על בית קברות בן אדם! אח"כ אתה בא ומחליט שאני שטחית!? אתה יודע מה? אני שטחית. לפחות אני לא רואה ביקור בבית קברות בתור משהו מענג.

אנטוליו

New member
אני מסכים שביקור בבית קברות יהודי

או מוסלמי הוא לא תענוג גדול. לא כך בחו"ל.

מה כייף בלבקר בבית קברות??

במקום שיש אנשים מתים שעברו הרבה דברים שבגללם הם מתו =\ ממש כייף גדול =\ "מקום אדיאלי ליציאה בסופי שבוע"=\

אנטוליו

New member
קודם כל האנשים בבית קברות הכי

נחמדים ואם המקום מטופח ויפה אז למה לא?

למה הם הכי נחמדים????

כי הם מתים???=\ אתה נגד אנושות אז בשבילך אנשים מתים הכי נחמדים?? החיים לא.. לא נורמלי..

אנטוליו

New member
../images/Emo6.gif מה לעשות? אכן כך!

תגובותיכן ההיסטריות רק חיזקו אותי בכך.

../images/Emo4.gif

אני לא מבינה מה מצחיק בזה בכלל

AeroSlash

New member
וואי.. אצלי למשל

רק האבא יהודי, אמא לא יהודיה ואני כמובן מחוסרת תאריך לידה עברי בתעודת זהות בשל כך. זה לא עושה ממני מה למה שאתה נהפכת. בן אדם שחיי את חייו במטרה להטיף כנגד ההלכה, להציג אותה באור כמה שיותר שלילי. לצורך העניין, גם אני מאמינה שלהתייחס ללא יהודים בצורה כזו בעניין הקבורה ובעניינים רבים אחרים זה לא אנושי, אבל יש דרך, זמן וצורה להגיד את זה ולא לנצל כל הזדמנות שנקרת בדרכך על מנת להטיף כנגד ההלכה. די כבר, בתכלס, נמאס לנו לראות את הדברים האלה בפורום, אתה רוצה להטיף כנגד רעיון מסוים? לך תקים ארגון וצא להפגין, אבל נמאס לראות בדיוק אותו סוג וסגנון הודעות ממך כל הזמן בפורום.

אנטוליו

New member
:-כנראה שאת מסוג של אנשים שכשיורקים

עליהם הם אומרים שזה גשם. ומי הסמיך אותך לדבר בנוסח "נמאס לנו". אפשר לחשוב איזה דברי חוכמה יוצאים ממך. גם את מוציאה כל הזמן אותן הודעות קלילות ושטחיות, כיאה לגילך הטיפש עשר.

אנטוליו

New member
אני לא מטיף, אני מוציא קיטור.

לפי הגישה שלך כל החיים הם בזבוז אחד גדול, כי בלא הכי נחזור למקום ממנו באנו - לאדמה. ומה יוצא לך שאת כותבת בפורום? לפחות אני כותב על העיקר ולא על הטפל.

אל תנתח את הגישה שלי....

ויוצא הרבה בפורום הזה.... אני מתקשרת פה עם אנשים עם ידידים שלי על הכל אתה נכנס לפה בשביל להטיף על האנושות,דת וכאלה ואתה כותב כמעט אותו דבר תמיד למרות שכמעט כל האנשים אם לא כולם לא אוהבים את זה וזה מפריע להם מבקשים ממך מליון פעם להפסיק ואתה כאלו לא שם לב לזה וממשיך בשלך כמה אפשר????

SpyKid

New member
לשניכם ../images/Emo13.gif

דבר ראשון [אנטוליו], כשאנשים לא רוצים להבין ו\או לקבל גישה שונה משלהם, זו זכותם ולכן אין טעם לנסות לשכנע אותם, לדעתי. ושוב, אין לי שום דבר נגד הדיעות שלך ואני מכבדת אותן ומסכימה עם חלקן הגדול, אבל לא נראה לי שייצא משהו מנסיון השכנוע שלך פה.
דבר שני [סוניה], ההבדל בין שיחה בפורום לבין פגישה עם חברים לסרט ופיצה הוא שבפורום יכולים להשתתף אנשים שונים שלאו דווקא מסתדרים\מסכימים זה עם זה, וזו זכותם המלאה. בגלל זה אי אפשר לומר לבנאדם להפסיק להביע את דיעותיו.

אם הרובכ אומר שאיזה נושא מפריע

לו שטוחנים אותו כל פעם אז אותו הבן אדם שטוחן אותו אם הוא בן אדם מתחשב הוא יפסיק עם זה במיוחד שהוא רוצה שיתחשבו בטעות שלו... אני מבינה אם לשניים זה מפריע או אם הוא אם הוא דיבר על זה פעם פעמיים אבל הוא כל הזמן כשה ניכנס לפה מדבר על זה ולרוב זה מפריע!

אנטוליו

New member
בינתיים אתן בסה"כ שתיים, אגב חסרות

לאום בת. ז., ועל כן אתן רוצות להדחיק עובדה כואבת זאת שאתן אזרחיות סוג ב' בעיני המדינה ולא תוכלנה להתחתן בארץ, כמו כל אדם נורמלי.

לי יש לאום בת.ז יש לי תאריך עברי...

ואנחנו 3 רק בגלל שיש חוסר אנשים בפורום... בכלל לרוב זה מפריע...

למעלה