פיגוע באריאל

פיגוע באריאל../images/Emo59.gif

עשרות נפגעים...שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ... ע ד מ ת י !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sודית

New member
שיהיה ערב טוב ליום העצוב הזה....

שעה כמעט קוראת אותכם.... לא הצלחתי להיכנס היום למחשב, בעבודה. השלמתי את כל החסר עכשיו.... כל העצב בפיגוע הנורא והחרדה לאיב... מי ייתן ולא נדע עוד כאלה פיגועים. לברבורה שאפו גדול על כתיבה מהממת, כמו תמיד. גילוי כל ימי ההולדת...אז שלי קרב ובא 7 בנובמבר. מגי תכניסי אותי לרשימה....תודה. ובכלל רוצה לומר שהפורום הזה...טפו, טפו...יחיד במינו. פירט אני חושבת כתב משהו כזה...כל מילה נכונה, אחלה פורום. וחוץ מזה אני עצובה...כזה מין יום.... שבאמצע כל התקוות...כל ההתחלות....השמש זורחת... ובא איזה שטן ומקלקל את הכל...אלוהים שייגמר כבר. סודית בתקווה לערב טוב ומחר שקט.... שכל המַחַרים יהיו שקטים...מה כבר ביקשנו???

magy

New member
אדמה

עד מֶתַיי אדמה אדומה..... אדמה.....עד אמה (בתוך הקבר) שוב הרוגים ופצועים......

magy

New member
לפחות 3 הרוגים - ווינט

לפחות 3 הרוגים בפיגוע באריאל מחבל מתאבד התפוצץ סמוך לשעה 11:30 בתחנת הדלק שליד מלון "אשל השומרון", בכניסה לאריאל. מד"א מדווח על 3 הרוגים ועשרות נפגעים, בהם פצועים קשה (חדשות) לסיפור המלא. . .

בוני101

New member
צער ויגון . אין מילים לנופלים

יימח שמם של הרוצחים ושולחיהם .

magy

New member
תקשיבו טוב להודעה הבאה.......

אני רושמת אותה כעת

magy

New member
ברכת הגומל

איב צלצלה כרגע היא בבית הספר במעלה אפריים, שם היא מלמדת.... צלצלה להודיע שהיא בסדר....אבל האוטו שלה שחונה באריאל , שם היא מחנה אותו.........ונוסעת בהסעה ממוגנת הלאה....... האוטו הלך..... צעקתי עליה בטלפון......שתפסיק להתרגש בגלל האוטו.... העיקר שהיא בסדר...... והיא צועקת לי......הלך לי האוטו.....הלך לי האוטו....... היא בסדר..........היא בסדר................. ברוך השם..............

../images/Emo165.gifאיב יקרה...

הסבא שלי זצ"ל אמר לי תמיד... כל אסון שנגמר באובדן של כסף... איננו אסון - רוצי וברכי ברכת הגומל... שעתיים קודם... היית באוטו הזה... ועכשיו ... את איתנו... קיבינמאט, כ פ ר ה על האוטו... כפרה עלייך.. נותנת את האוטו שלי אם מבטיחים לי להחזיר נשמה אחת - בחיי כל הקדושים נותנת

maxima

New member
איב ......טוב שאת.............|חיבו

בריאה והכל בסדר איך אומרים המכונית לכפרות

לפי מה שהבנתי על איב עוברת

תקופה איומה. הרבה ממכריה נפגעו ונהרגו בפיגועים. מקוה שאלוהים ישמור עליה וגם על כל עם ישראל.

magy

New member
כן , בשנתיים האחרונות

היא רצה מהלוויה להלוויה....של תלמידים ותושבים שהיא מכירה שלא לדבר על תאונות דרכים בכביש הבקעה שגבתה קרבנות לא מעטים מחבריה....ידידותיה......(הכרתי אחת מהן, כשהייתי אצלה, אישה נחמדה שבדרכה הביתה עברה תאונה והלכה לעולמה....שנה אחר כך , גם הבן שלה הלך בתאונה...ממש אסון.....) אין לי מושג מאיפה לוקחת איב כוחות להתמודד עם כל כך הרבה שכול ואבדן אנשים מוכרים..... וכעת, הלך לה האוטו, היא קשורה אליו כמו כל אדם שנקשר אל חפציו הקבועים. היו לה גם באוטו קלטות , דיסקים, ועוד דברים סנטימנטליים היקרים לה מאד.... ואוטו , זה הרי הבית הנייד שלנו.........אתם יודעים....... אבל כוס האמא של האוטו........... העיקר שהיא .........לא היתה באוטו ולא היתה במקום, כשזה קרה.... לא רוצה אפילו לחשוב על זה............לא רוצההההההההההההההה

שילה1

New member
איב..../images/Emo24.gif

העיקר שאת בסיידר..את השאר ייפתרו מס רכוש והביטוחים למיניהם...

למעלה