פיגוע באריאל

הייי איזה חמודים אתם

עכשיו הגעתי הביתה התעכבתי במוסך האוטו יחסית פגוע קל גם פרצו אותו לבדוק אם יש מטען בתוכו כנראה פרוצדורה אני תמיד מחנה ליד תחנת הדלק באשל השומרון משם יש לי הסעה ממוגנת לבית הספר אז יש לי מזל---- אבל למנחם ידידי לא הוא הלך נהרג מנחם הוא מנהל תחנת הדלק אני מתדלקת אצלו כבר מיום הקמתה של התחנה אני בשוק לא מאמינה איזה בן אדם .... עדיין אני בטראומה לא חשוב האוטו ... אפשר לתקן... חיים אי אפשר להחזיר... עוד לוויה ממתינה לי מחר...

magy

New member
תגידי, למה אמרת לי בטלפון

"הלך האוטו, הלך האוטו" כעת את אומרת שאין נזק רציני...........

איב, ../images/Emo24.gif

מתארת לעצמי את השוק והפחד של כמה זה היה קרוב... ואיך היה יכול להיגמר אחרת... מזעזע!

../images/Emo129.gifתלויות בשערי העיר....

למה הפכתי? למה הפכתי למה שהפכתי? למה לימדו אותי לשנוא? למה הצליחו להמאיס עלי את: מותר האדם? כי אולי.. אין לי ארץ אחרת, גם אם אדמתי בוערת

חבל שהם לא רואים מה נשאר

מה. מהשמו שלהם אחרי הפיגוע הייתי מצלמת ומכניסה לעיתונים

magy

New member
דיברתי איתה....אפילו הצלחתי

להצחיק אותה.... לא יפה מצידי.....באמצע שעור........

maxima

New member
הגיגי לב דואב

הרג במלחמות מות בתאונות אדם לאדם זאב רוצח, נרצח, כואב, הלב דואב, זועק עד מתי??????

שרונהה

New member
../images/Emo104.gifאיב איתך כל הזמן...

שילך האוטו..... העיקר את בריאה ושלמה... שולחת לך

../images/Emo165.gif../images/Emo124.gifאאייייייבבבבבבבבבבבבבבב

נו תגיעי הבייתה כבר... תכנסי אלינו, קחי כורסא הכי נוחה, מאגי אמרה שהעוגיות על השולחן בכניסה, אני מכינה לך כבר תה ורדים, עם שניים סוכר (צריך, צריך - לגרש את העין הרע)... תרימי רגליים למעלה, תגידי - ברוך השם.... ו ת ס פ ר י ל נ ו איך את מרגישה אנחנו מכאן עם נשיקות וחיבוקים וכל מה שצריך לעשות לך רק טוב.... מכונית? תזכרי ב"היה מנוע? " ותתגלגלי מצחוק איך המניאק פיצץ מכונית במקום בני אדם... רוצה לשמוע את הצחוק עד כאן...

magy

New member
איב בבית...........נו..............

תגידי משהו.........כולם מחכים...............

magy

New member
במקום לכתוב פה

היא מספרת לי הכל באיסיקיו....וחלק חסוי עדיין

עכשיו קראתי את השירשור

אתם נפלאים ממש העלתם דמעה בעיני אני מתרגשת מהחום והאיכפתיות שלכם תגידו מה יהיה הסוף? אוי זה שוב קורה לי אדם שאני מכירה נהרג... מה יהיה? עשיתי טעות שכתבתי את שמו עדיין לא פורסם... בתקשורת... לא ידעתי אוי זה קשה

B T1

New member
שהתותחים רועמים המוזות שותקות!

חוץ מאשר בפורום 50+. לא יאומן איך היצירתיות פורצת עם כל אסון. איך מתעלים יוצרים אחד על השני ועל עצמם. הרצון להשתתף בצער אחרים, לעזור לפרוק מתחים ולהזדהות עם הנפגעים ובני משפחותיהם מוציאים את היפה והחיובי שבנו. צר לי שהחיבורים והשירים ההכי יפים נכתבים בנסיבות אלה.

למעלה