פיגוע באיסטנבול

alon114

New member
פיגוע באיסטנבול ../images/Emo7.gif

שתי מכוניות התפוצצו ליד שני בתי כנסת באיסטנבול בעיצומה של תפילת השבת. המון הרוגים ופצועים. יהי זכרם ברוך!
האנשים האלו נהרגו רק כי הם היו יהודים, או יותר נכון, רק כי הם היו יהודים דתיים מספיק שהלכו לבית הכנסת (חובשי כיפה למיניהם). פשוט בוכה הלב. אילו הם ידעו שיש אנשים מתוכם (לא מוסלמים, יהודים) שהסתייגו מהם כשהלכו ברחוב כי לבשו כיפה. ובכלל, למה אנחנו צריכים מוסלמים שיהרגו אותנו? יש לנו מספיק זבל בחצר. ולנועה, אל תעני להודעה הזו. ההדחקה של אנשים כמוך רק מצדיקה מעשי רצח כאלה. את בכלל מסמפטת את הצד השני.

formersusan

New member
תגיד, השתגעת?

בגלל הכבוד המוחלט שיש לי לחיי אדם, ולא משנה באיזו דת או לאום מדובר, אני הראשונה שאזדעזע ממעשי רצח ולקיחת חיים. אתה כמובן, תביע זעזוע רק כשמדובר ברצח של אנשים ששיכים לקבוצה אתנית או דתית מסוימת. מה זה עושה אותך?

drz400e

New member
חבר'ה אני מפנה אותכם להודעה של

חבר'ה אני מפנה אותכם להודעה של מיכל, תקשיבו לה. הדיונים גולש למריבות אישיות במקום דיון בנושאים אמיתיים.הנה רעיון שאני משתמש בו כל הזמן. קחו אויר לפני שאתם שולחים הודעה, ותקראו אותה שוב, רק כאילו מישהו אחר כתב אותה, ואתם חושבים שהוא תוקף אתכם אישית. אם היא עדיין נראת לכם בסדר-יופי,אפשר ללחוץ על "שלח/י". אם היא פתאום נראת לכם קצת תוקפנית- זה הזמן לשכתב אותה. אני מבטיח לכם שהדיון יהיה הרבה יתר רגוע ככה
.

formersusan

New member
יפה אמרת, דודו

אני חושבת שזה המקום להביא לינק לאתר הבית של תיאוריה ושיטה מיוחדת לתקשורת בין אישית הנקראת non violent communication והבנויה מארבע שלבים פשוטים שכל אחד יכול לתרגל. אני ממליצה בחום על האתר! http://www.nonviolentcommunication.com/

alon114

New member
דודו

אתה פעם מאוד נפגעת שמישהי כתבה ששפת האם שלך "מכוערת בטירוף". אני והרבה משתתפים פה ובלמה-נט נפגענו מהודעות של נועה שיש להן גוון אנטישמי לכל דבר. והיא גם ממשיכה בשלה וכותבת שאף אחד לא מבין למה היא התכוונה, ככה זה כבר חודשים. אז אתה צודק, אני בהחלט עצבני עכשיו. אם אני גורם המריבות פה אני מתנצל ויותר לא אגיב להודעות של נועה או למה שקשור אליה. אני רק מבקש ממך בתור מנהל פורום לדפדף כמה דפים אחורה בשני הפורומים ולראות את מה שהבחורה הזו זרעה פה ומה אחרים חושבים על זה. וכמו שאני יכול להתנצל, גם הפרימדונה נועה יכולה להתנצל על הערה אנטישמית ללא ספק, במקום להפוך את כולם לטיפשים. עוד אף אחד לא מת מתהנצלות.

dana banana

New member
Hey Alon../images/Emo5.gif

Dont bother... and dont waste your time I sent you a personal message have a great weekend

formersusan

New member
איזו אנטישמיות על ראשך?

אולי כדאי שתבדוק את הגדרת האנטישמיות לפני שאתה משתמש במונח... אתה פשוט כל כך מגוחך שזה מצחיק... אם מישהו כאן הוא גס רוח, זה רק אתה. שיהיה לך סוף שבוע רגוע.

drz400e

New member
אני לא מאשים אף אחד.

באמת שלא. רק מה שאני רואה זה שה"ווליום" של הדיונים עולה ועולה, וכבר מזמן עבר מדיון לויכוח, ועכשיו הופך מויכוח לסתם ריב. פשוט חבל. אני מבין שיש דברים שמרגיזים, כמו שאמרת, גם אני נעלבתי ורגזתי בעבר. אבל ממה שעברתי למדתי. דבר ראשון את מה שכבר אמרתי, וזה שלהוריד את הטון שומר את הדיון ברמה של דיון ועוצרת את ההתדרדרות, והדבר השני שלמדתי, עוד בימי למהנט הפרועים, זה שלא לענות, יכול לפעמים לפתור הרבה יותר מלענות למי שמרגיז. לפעמים אין פיתרון, ולפעמים הצד השני (ואני לא מדבר פה על אף אחד)מחפש פרובוקציות. אם לא עונים לו-אין דיון,נקודה. נגמר הריב. בקשר לפגיעה אישית,כבר אמרתי,האירו אתעיני במסר אישי,ואם ההודעה חורגת מכללי הפורום,היא תימחק. אני מבטיח לא להפלות,ולהתיחס בשיא הרצינות לכל תלונה. אני רואה את התנהלות הפורום בטעם טוב כאחד הדברים החשובים ביותר. ולסיום אני מזכיר שנושא הפורום הוא קהילת הישראלים בקנדה. נושאים פוליטיים שלא קשורים למהות הפורום, לא מעינינוי ויגרמו לפגיעה בפורום או בחבריו ימחקו.

nikki1

New member
עברת את הגבול הפעם. השנאה שלך

לנועה העבירה אותך על דעתך. להאשים אותה באחריות לפיגוע שעשו מוסלמים מטורפים שונאי יהודים זה פשוט איום ונורא. נראה לי שהסמים של וונקובר דפקו לך את המח. פעם כתבת כמו בן-אדם, עכשיו אתה פשוט מגעיל אותי.

למעלה