פיגועים

the dark ooze

New member
פיגועים

תגידו, נראה לכם מוסרי מבחינה אנושית קארמתית וכו´ לבצע כישוף לעצירת המחבלים? אני מדבר על השתלת רגשות שיראו למחבלים את העצב שאנו חווים ולהיפך - הכאב שהם סובלים. כמובן, מדובר בדבר עצום לבנאדם אחד, ואת זה אני מנסה לארגן, אבל מה אתם אומרים בכלליות?

L e s t a t

New member
מבחינה אנושית קארמתית?

מבחינה אנושית? כן. מבחינה קארמתית? אני לא מאמין בקארמה.. טקס לעצירת המחבלים הוא לגיטימי בהחלט. בהצלחה.

Dia Leoghann

New member
זה יכול להיות רעיון נהדר

ואני חושב שעלינו לשאוף לבצע אותו. גם למאמינים בקארמה לא צריכה להיות בעיה עם זה. אם זהו אכן טקס לעצירת המחבלים לפני יציאתם לפיגוע, ולא טקס המייחל למותם, אני לא רואה כאן שום השפעה קארמתית לרעה. ואם יש כזאת בצורה מסויימת, אני לפחות, מוכן לספוג אותה... אפשר לקחת דוגמה מאסיפת הקוונים הבריטית שהיתה לפני פלישת הנאצים לבריטניה במלחמת העולם השנייה. הקוונים הבריטים התאספו על החוף הדרומי של בריטניה ועשו שרשרת טקסים ענקית בה הם שולחים מסר אנרגתי להיטלר והנאצים האומר: "אינך רצוי פה". הפלישה כמובן לא התקיימה. בברכת אור, Dia Leoghann

the dark ooze

New member
ולמען האמת..

זוהי בדיוק הפואנטה ; אפילו לא עוצרים אותם לפני. ממש.. עוצרים את המלחמה הזאת. השתלת רגשות או הערתם. בין השאר, אני מאמין, שישנה מעל הארץ איזשהו סוג של שד-ערפד, שניזון ממוות, והמטרה שלו היא למעשה לגרום למלחמה וסיכסוך. נוכל לחסל אותו או דבר דומה. אבל אני זקוק לעזרה. גם מהפורום הזה, וגם מאנשים שאני מכיר. זה יכול להיות כישוף גורלי במיוחד.

L e s t a t

New member
ישר אתה רץ להאשים את השדים?

מדובר כאן בפאנאטים דתיים מצד האיסלם שהחליטו שבמעשי רצח הם משיגים 72 בתולות בגן עדן...

the dark ooze

New member
זה בדיוק הקטע

הגעתי למסקנה שבסיכסוך אין כבר טוב ורע ; אנחנו פועלים בגלל מה שהם עושים ולהיפך ; סיכסוכים כאלה עלולים להמשך לנצח. אנו מוכרחים לעשות משהו, ושמחתי שהביאו את הדוגמא למכשפות הבריטיות. מצד שני, אם עברנו את השואה, את חנית הגורל, נעבור את זה.

למעלה