פטפוטי ביצים!

Nagboom

New member
הלוואי שאני יכולתי לישון ../images/Emo7.gif

מחר יש לי קורס קיץ ומוחי הקטן אינו מאפשר לי להרדם

Nagboom

New member
לא ישנתי כל הלילה! ../images/Emo2.gif

והיום יש לי קורס קיץ. מזל שאמרתי לעצמי כבר בחמש ומשהו לא לשכב, כי אם אני אתחיל להיות עייפה, אבוי ווי וווי....

nitzanru

New member
../images/Emo3.gif

תודה לאל שזה נגמר, סוף סוף! כבר שלושה ימים שכמעט לא הייתי בפורום! חזרות, חזרות, ואתמול מסיבת סיום! כמה פשלות היו........ אבל היה יפה סה"כ. טוב. לפחות נרגעתי. רק שאני צריכה עוד מעט לקפוץ לבית הספר להביא להחזיר את הספרים. פיו. זה נגמר! עוד יום אחד, וזהו!!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifזה מתחי לעצבן ../images/Emo7.gif.

יש בחוץ חתולה מיוחמת,כנראה של השכנים(תעקרו אותה כבר
!) החתולה נדלקה החתול שלי,ולא קולטת שהוא מסורס. הוא מביא אותה הביתה,כי היא סתם מין כזאת ידידה שלו,ואנחנו לא נותנים לה להיכנס.בגלל שהיא רוצה להזדווג איתו,כל הרחוב מלא יללות חיזור זעקניות
. מצורפת תמונה של הפשוש שלי
.

../images/Emo176.gif../images/Emo99.gifXDDDDDD

"כי היא סתם מין ידידה שלו" XDDDDDD הצחקת אותי לאללה...
חפיף, עוד כמה זמן זה יעבור

שאלוווום..

היי חמודות יפות שלי.. אני רושמת מלונדווון... הטיסה הייתה מעולה והכל היה טוב.. עכשיו אני יוצאת להסתובב בלונדון.. ועכשיו לארמון של המלכה.. תמונות שאני יחזור חח.. לאב לאב.. נונקע עם את רואה את זה אז תודה על המכתב ואני אוהבת אותך המון המון.. ועם את יכולה לומר לאוריה המון המון תודה ושאני אוהבת אותה המון המון ואני כבר מתגעגעת וגם אלייך...

e f r o a c h

New member
../images/Emo19.gif אני.... אני.... ../images/Emo9.gif

הייתה לי מסיבת סיום, סיימתי את ו'
בתור 5 מוזמנים שלי הזמנתי את: אמא, אבא, אח (רועי), אחות (מאיה) ובת דודה (גאיה)...
יצא מממש יפה: בהתחלה, היה טקס רישמי.... שיעמום... הנושא של המחשזור שלנו היה קרנבל, עכשיו אתן בטוחות שהיה כייף
רקדנו ושרנו והשתוללנו......
עשינו את כל הריקודים, הייתה בעייה אחת קטנה: אני עזרתי בסדר והכל, כדי שיהיה שקט מאחורי הקלעים... ילדה, שקוראים לה מורן, מהשיכבה שלי, החליטה שזה לא בסדר
היא צרחה...... והתחילה לדחוף אותי ולהרביץ לי... ואז כל החברות שלה צחקו ואמרו עליי כל מיני דברים....
בסוף, בשיר סיום, כולם בכו..... ואם אתן שואלות אם גמני בכיתי... אז התשובה היא.... כן
זה היה ממש עצוב ...
אחרי מסיבת סיום עשינו דיבקו בבצפר... ונתנו לנו היום יום חופשי, מחר, אנחנו נופיע עם כמה קטעים לכל התלמידים בבצפר
ואז.... חופש
מי שקראה שתלחץ:

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif../images/Emo180.gif

תראי ששנה הבאה לא תרצי אפילו לבקר בבצפר.. אנחנו חשבנו שזה יהיה כיף לחזור אליו..אבל זה ממש לא
.

917635

New member
גם אתן מרגישות נרדפות ע"י..../images/Emo41.gif

+
הסודוקו? בנענע נפתח פורום סודוקו. בתפוז כל הזמן יש פרסומת של סלקום שקשורה לסודוקו. היום בבוקר קיבלתי ראש1 ובמדור של התשבצים יש 2 לוחות סודוקו. אולי נעשה חרם סודוקו
כל מי שתומכת ברעיון שתכתוב

e f r o a c h

New member
../images/Emo19.gif ../images/Emo34.gif

הסודוקו גם רודף אחריי.... אני גם מרגישה נרדפת

Radio Joe

New member
לא.

אבל מה שבאמת מפחיד אותי זה... *מסתכלת בחשש לצדדים ולוחשת* חוטבי העצים ומנקי הדקלים
~!

למעלה