פטל קשה

SHARON 103

New member
פטל קשה

1. דוד נחשב לאחד הרווקים הנפטלים בעיר. 2. קריאות הבוז עוררו בו פטל עז להפסיק את הנאום. 3. בשל קוצר הזמן הורה המפקד להערך למבצע בפטילות 4. לאחר שהמפטל נשבר מצאנו את עצמנו חסרי אונים בלב הים. תודה לעונים

S a s h o K

New member
אל...

תרשום את התשובה בכותרת - לא יכולתי לפתור את השאלה בגללך כי ראיתי כבר את התשובה!

Gabi89

New member
ע"פ העקרון

של מסיח 2/3...: מ.ה.ר מתאים ל-1,3 לכן אחד מהם הוא התשובה ח.ש.ק מתאים ל-1,2 לכן אחד מהם הוא התשובה 1 מופיע בשניהם לכן 1 היא התשובה הנכונה בכל אופן התשובה היא 1 כי התשובה היא ד.ח.פ !

SHARON 103

New member
אני לומד לבד לבחינה ואף פעם לא

שמעתי על מסיח 2/3....תוכל להסביר לי מה בדיוק זה אומר ? ולא הצלחתי לעקוב אחריך במה שרשמת לגבי תשובה שמופיעה פעמיים ואז מחקת אותה........ תוכל להסביר בקצרה.?? תודה

Gabi89

New member
אז ככה...

בזמן שאתה מנסה לשער לך מהו השורש המתאים בוודאי קרה לך הרבה פעמים שהתשובה שחשבת עליה מתאימה רק ל-2 מתוך 4 התשובות שבשאלה... במקרה כזה לפני שזורקים את השורש לפח וחושבים על שורש אחר מסתכלים לאילו משפטים השורש הזה התאים... מסמנים את שני המשפטים הללו ואחד מהם הוא התשובה שאנחנו מחפשים... בהצלחה...

ur shak

New member
חחחחח

כן טעיתי לא קראתי טוב.האמת אני לא יודע מה כולכם אוכלים סרט ויש כאלה שיורדים לדיבור ממש נגוע כמו "סנטה" . כולו ניסיתי לעזור לכם וליידע. לא רוצים להתמודד עם המציאות עכשיו?!?!? תתמודדו איתה בבינה.

S a s h o K

New member
טוב תעשה טובה ו...

תסתום ת'פה כבר. מילא היית מביא הוכחות כלשהן ולא סתם זורק לאוויר. ועם איזו מציאות להתמודד בדיוק? המציאות עכשיו היא שלומדים לבחינה! ב29.3 - 1.4 אנו נתמודד עם המציאות שתהיה לפנינו בבחינה עצמה, וככה זה אמור להיות! אתה לא אמור לפחד כל הזמן ולחשוב "מה אם הבחינה תהיה קשה? מה אם היא תהיה קשה מאוד?" אלא להכין את עצמך בצורה מירבית וזהו. טוב אני אמרתי את דעתי בעניין.

ur shak

New member
תרגיע טוב

אף אחד לא ביקש ממך שתאמין. סה"כ הבאתי נתון לגבי ההרשמה ומעקב אחרי קושי הבחינות בתלוי במספר הנרשמים. אם לא אהבת משהו בעיה שלך. אין צורך לדבר בבוטות אם אתה רוצה להביע אי הסכמה בנוגע לדעה שלי. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה.

למעלה