פטל בעייתי

אייל8

New member
פטל בעייתי

ראיתי שהוא לא עלה כאן עדיין, אז אולי זה היה פיילוט, אבל היה לי פטל אחד שהקקשה עליי, ושורה 4 בו הביתה: "אמי הכינה לכבוד האורחים תפטולת". כשמה שאמור להיות שם זה כביכול "תקרובת" (כיבוד קל"). אני חושב שבלית ברירה הלכתי על האופציה הזו, אבל שמעתי גם מי שטוענים שזה היה המסיח... מוכר לכם? והאם זה היה בפיילוט?

נ ט ע 18

New member
היה לי את זה

אני זוכרת שעליתי על זה בסוף אבל לא זוכרת מה זה היה .. אתה זוכר אולי עוד משפטים?

S a s h o K

New member
אני כמעט בטוח שזה....

היה בפרק פיילוט שהיה לי עם הקטע על האסלאם כי היה לי בפרק הזה 5 שאלות פטל ונדמה לי זו הייתה החמישית... וכן תקרובת זה היה המסיח.... קשה לשכוח פרק שהיה לך בו 5 פטל, חחחחח

אייל8

New member
לי לא היה על אסלאם

כך שזה לא היה בפרק הזה... כנראה שזה לא היה פיילוט אם זה היה לך בפרק אחר, בהנחה שהאסלאם זה פיילוט...

אייל8

New member
טוב, אבל אני מניח שאם זה לא הועלה

עד עכשיו, זה כנראה היה פיילוט. להוציא את זה (ובהנחה שה"מתקינה תבשיל" אכן חוקי) שאר הפטל היה לדעתי קל מאוד. רק מה? מי שלמד בלחמן גילה להפתעתו במהלך המבחינה לפחות 4 מילים שלא נתקלנו בהן מעולם (ואני מדבר כאן לא על מילים באנלוגיות, אלא מילים שצריך להשלים במשפט). היו לי בגלל זה משהו כמו 2 הימורים או חצאי-הימורים על דברים שטותיים שאין במקור שום סיבה ליפול עליהם...

ori1705

New member
כן. השורש הנכון היה בכר..

המנהלת מבכרת ( מעדיפה) לקבל את החלטותיה בעצמה בת הזקונים שלה נשאה את בכורו של יוסץ בכירי החברה החליטו...

נ ט ע 9 1

New member
זה לא היה תיקרובת זה לא התאים לי ל2

זה היה מסיח, אז סימנתי משהו אחר

ori1705

New member
תקרובת היה מה שצריך היה לסמן

השורש ק.ר.ב התאים רק לפטולו של יוסף.

למעלה