פטישים פה,פטישים שם....

בדקתי

זה קליפ שהוכן ע"י סטורם תורגרסון עבור סיבוב ההופעות בשנות התשעים, שהוקלט אח"כ ב-Pulse. הקליפ הוקרן על המסך שעל הבימה, בעת שהלהקה ביצעה את השיר (הם ביצעו את כל DSOTM בחלק מההופעות). תורגרסון הכין קליפים לרוב השירים בהופעה. חלקם ניתן למצוא כקליפים בפני עצמם ברחבי הסייברספייס (הקליפ של High Hopes מומלץ). לא ידעתי שאת הקליפ ל-money ניתן למצוא בנפרד מהוידאו של ההופעה.

OzzzzzY

New member
ידעתי שזה היה בשנות התשעים../images/Emo13.gif

זה צפוי כ"כ צפוי... מה לגבי הקליפ של Learning To Fly...באיזה שנה הוא יצא?!?

OzzzzzY

New member
זה בהחלט מוזר!!!

1) תעשיית הקליפים לא הייתה כ"כ מפותחת בשנים הללו. 2) פינק פלויד היא לא מסוג הלהקות שמוציאות קליפים (בד"כ אלה היו להקות פופ) 3) באותה תקופה פינק פלויד היו אחת מהלהקות הטובות בעולם , והיא לא הייתה זקוקה לקליפים כמקדמי מכירות.

Miss CB

New member
אז זה יצא אח"כ.

דווקא יש הגיון. דארקסייד הוא תחילת שנות ה-70, אמטיוי לא פעלו עד שנות השמונים (אמצא שנות ה-80 באירופה, תחילתן בארה"ב). קליפי הסיקסטיז והסבנטיז - ודווקא יש לא מעט - יוצרו אז לשידור בין תוכניות אני מניחה. וכהתחיל לפעול ערוץ אמטיוי, נעשה קליפ למאני בשביל שיזכרו את השיר, בשביל להחזיר אותו לחיים, אולי בשביל מסחור, קשה לדעת - בכל אופן זה לא עד כדי כך מוזר. אומנם אין להם הרבה "להיטים" (בלהיטים אני לא מדברת על איכות כמובן אלא על סינגלים), אבל אם כבר אז כבר: למה לא לעשות קליפ? אפשר לחשוב שמדובר על קליפ לאיזה קרייזי דיאמונד או מה.

CaerBannog

New member
כל הלהקות עושת קליפים...

לא רק "פופ" (מה גם שפינק פלויד זה בסה"כ פופ, ולא אני לא נכנס לוויכוח עםם אפחד על זה). חוצמזה ההכרזה ש"הם היו אחת מהלהקות הכי גדולות בעולם והם לא היו צריכים קליפים..." זה סתם טיפשי להגיד.

Miss CB

New member
גם נכון

כי זה לא ממש קשור לסגנון, אלא לרצון שיהיו כמה שיותר אנשים שמכירים את השיר.

Katarzis

New member
הנה אחת שלא תמצאו בשום מקום...

כן אני עשיתי
.

edlessme

New member
כל הכבוד..

למרות שיש תחושה כאילו חסר משהוא... מצד שני אני לא הייתי מצליח אפילו לצייר עיגול אז... סחתיין...

למעלה