פטישים פה,פטישים שם....

N a V e

New member
פטישים פה,פטישים שם....

אני ממש לא מבין מה זה התמונה של ה"פטישים".הרבה מדברים עליה ואין לי מושג מה זה. מישהו יכול להעלות אותה/לתת לינק,ולהסביר? תודה.

נימרודל

New member
אני לא יכולה להעלות אותה אבל...

זה אמור להיות כמו סמל של שלטון, פשיסטי, קומניסטי או ווטאבר... יש הרבה חלקים בחומה שמדברים על מלחמת העולם השניה ועל השואה...

Paranoid Y

New member
זה לא זז!!! ../images/Emo12.gif

זה כן
חחחחחחח

adiville

New member
היה היום......

יום קליפים קלאסיים ב-vh1 ובדיוק כשפתחתי את הטלויזיה בצהריים היה את another brick in the wall וזה היה כזה כיף לשמוע את הסולו גיטרה בסוף, הבסים שכל כך יחודיים לפינק פלויד וכמובן - מצעד הפטישים בסוף ! אח, איזה קלאסיקה !

OzzzzzY

New member
אני ראיתי את הקליפ של Money לא מזמן

זה היה בVH1 CLASSIC... מישהו יודע באיזה שנה יצא הקליפ לשיר הזה?!? אני מאמין שלא לפני שנות השמונים...זה ממש מוזר שהם הוציאו לשיר הזה קליפ , כי גם ככה זה אחר האלבומים הנמכרים בהיסטוריה (אם לא הכי נמכר) , והעובדה שהם הוציאו לשיר קליפ ועוד לפחות 15 שנה אחרי יציאת האלבום לא תשפר את המכירות לדיסק , כי אין כ"כ מה לשפר...דבר שני זה בכלל לא מתאים להם... מוזר

Miss CB

New member
אולי...

הקליפ יצא עדו יציאת האלבום?
מה כ"כ מוזר בזה? יש קליפים גם שנות השישים!

OzzzzzY

New member
אני כמעט בטוח שהקליפ יצא לפחות 15

שנה אחרי יציאת האלבום...הגיוני מאוד...

תקנו אותי אם אני טועה

אבל הקליפ היחיד שיש ל-Money הוא בהופעה (כמדומני, Pulse). הפלויד עשו הרבה קליפים בתחילת דרכם, בשנים 1967-1968, כשעוד הוציאו סינגלים. כשהפסיקו להוציא סינגלים הם גם הפסיקו להפיק "פרומואים" כאלו. אותם "פרומואים" רבים שעשו בתקופה זו הם, לטעמי, המעניינים ביותר שנעשו בקריירה שלהם. לאחר מכן יש רק קטעים בהופעות, פומפיי, וכמה קליפים שהפיקו במיוחד, בשנות השמונים והתשעים, במקביל לאלבומים Momentary Lapse ו-Division Bell. וכמובן, יש את הסרט "החומה". ווטרס גם הפיק קליפ ארוך (מיני-סרט) עבור The Final Cut וכמדומני גם שניים-שלושה קליפים לאלבומי הסולו שלו. אתרים רבים נותנים את הרשימה המלאה של הקליפים והסרטים. אין לי לינק כרגע, אבל קל למצוא.

OzzzzzY

New member
אתה טועה..............

הקליפ שאני ראיתי של Money , הוא לא מהופעה... מה שאני זוכר ממנו היו שם צילומים של דבר שקשור לכסף (קופות , מטבעות , בנקים , וכו...) אם אני לא טועה , לא רואים את חברי הלהקה בקליפ...

למעלה