בבקשה: פטיפורים כשרים לפסח
פטיפורים עשירים (ביאנקה – פסח) לשמן תבנית פיירקס 20X30 ולרפד בנייר אפיי/פרגמנט משומן. בסיס: 4-5 חלבונים 1 כוס סוכר 200 גר' אגוזים טחונים דק 50 גר' אגוזים טחונים גס ½ 1 כפות קקאו הכנת הבסיס: להקציף את החלבונים עם הסוכר, לקפל בעדינות את הקקאו והאגוזים לתוך הקצף. לאפות. כשהעוגה האפויה עדין חמה למדי, לקלף את נייר הפרגמנט. קרם: 200 גר' שוקולד מריר 2 כפות קקאו 2 כפות קוניאק 200 גר' חמאה רכה מאוד 4-5 חלמונים 2כפות סוכר הכנת הקרם: להמיס מעל להבה נמוכה רצוי סיר בתוך סיר) את השוקולד 2 כפות הקקאו והקוניאק. מורידים מהאש. מוסיפים את החמאה הרכה, ומערבבים עד שהחמאה נמסה לגמרי. לטרוף את החלמונים עם הסוכר, ולהעביר לקרם השוקולד. לצנן. יוצקים מעל העוגה ומכניסים למקרר. חותכים לפטיפורים קטנים ומכניסים למנז'טים.