פטור מרופא אזרחי היי, רופאים אזרחיים יכולים לתת פטור זמני מחשיפה לשמש/לעבודה משרדית?
W Waterloo Sunset New member 27/8/12 #1 פטור מרופא אזרחי היי, רופאים אזרחיים יכולים לתת פטור זמני מחשיפה לשמש/לעבודה משרדית?
א אושי231 New member 27/8/12 #2 הפטור חייב לעבור דרך גורם צבאי בכל מקרה אם הלכת לרופא אזרחי על דעת עצמך- הבא את המסקנות לרופא היחידה והוא יחליט אם לקבלן/ לשלוח לרופא מקצועי של צה"ל. אם נשלחת לרופא זה ע"י היחידה- החזר את ההמלצות לרופא ששלח אותך והוא יכתוב את הפטור הרשמי.
הפטור חייב לעבור דרך גורם צבאי בכל מקרה אם הלכת לרופא אזרחי על דעת עצמך- הבא את המסקנות לרופא היחידה והוא יחליט אם לקבלן/ לשלוח לרופא מקצועי של צה"ל. אם נשלחת לרופא זה ע"י היחידה- החזר את ההמלצות לרופא ששלח אותך והוא יכתוב את הפטור הרשמי.
W Waterloo Sunset New member 27/8/12 #3 תודה אבל התכוונתי שאני שייכת לקופ"ח אזרחית, ואם הפטורים שאני צריכה נמצאים ברשימה של הפטורים הזמניים שרופאים יכולים לתת.
תודה אבל התכוונתי שאני שייכת לקופ"ח אזרחית, ואם הפטורים שאני צריכה נמצאים ברשימה של הפטורים הזמניים שרופאים יכולים לתת.
H How I Disappear New member 28/8/12 #4 אם אני לא טועה, רופא אזרחי יכול לתת פטורים זמניים (עד שבועיים) ורק פטורים קבועים אפשר לקבל ממית"ר