פטורים להנדסאי באו"פ

oholic

New member
פטורים להנדסאי באו"פ

שלום לכולם! אני הנדסאי אלקטרוניקה ואני מעוניין ללמוד תואר BA בכלכלה וניהול או כלכלה ומדעי המחשב. הייתי רוצה לדעת אם מישהו פה קיבל פטורים כהנדסאי ומהם. לפי משהיועצת אמרה לי יכול להיות שיש לי פטור מסטיסטיקה א ומחדו"א לתלמידי מדעי החברה ואלה בדיוק שני הקורסים שנשרמתי לסימסטר הבא!!! HELP!

sunset*

New member
כמה דברים...

האם הגשת בקשה להכרה בלימודים קודמים? אם כן מתי? אם היועצת ייעצה לך שבשני קורסים אלה אתה כנראה תקבל פטור אז למה שלא תתייעץ שוב לגבי קורסים אחרים שכדאי לקחת? ניתן להחליף קורס אקדמי ללא תשלום עד ה-29 בדצמבר.

oholic

New member
הגשתי בקשה רק השבוע

לצערי הרב... לא היה לי מושג שיש סיכוי שיתחשבו בדיפלומת הנדסאי... וזה יקח משהו כמו חודשיים לקבל תשובה, מה שאומר לאחר תחילת הסימסטר. הבעיה היא שאף אחד לא יכול להגיד לי מה יהיה הפטור שזה דיי טיפשי.. אני מרגיש שאני ההנדסאי הראשון באו"פ!! אני יכול לקחת קורסים אחרים אבל זה אומר שאני צריך להחליט עכשיו על איזה תואר אני הולך כלכלה וניהול או כלכלה ומדעי המחשב (או אולי תואר במדעי החברה אם התמקדות) ורציתי להמנע מזה בסימסטר הנוכחי!!

emega

New member
תה לא ההנסדאי הראשון ואם יש

לך חשש שהקורס אליו נרשמת יכלל בפטור שתקבל החלף אותו. אתה יכול ללמוד משהו מתוך הרשימה שאין סיכוי שיוכר לפטור. תתייעץ עם הגורמים האקדמאיים אילו קורסים מוכרים. ככלל אני בדקתי שהנדסאי תוכנה למשל מקבל כ 25 נקודות זכות על התואר שלו בכלל זה כותבים לו מאיזה קורסים יש לו פטור. יתרה מזאת המידע הנאמר כאן נכון לגבי שנת 1999 בערך, אני לא יודע אם מאז הוא שונה מאז.

למעלה