פח או אמייל?

פח או אמייל?

הי, אני משתתפת פסיבית בפורום שלכם...אחלה פורום! אספתי המון טיפים. רכשנו דירה לא מזמן, והקבלן מספק אמבטיית פח. האם כדאי להחליף לאמבטיית אמייל? מה היתרונות/חסרונות? תודה, דלי

פח = מבנה אמייל =ציפוי

שלום לך יש לך טעות בשאלה... אמבטיה שעשוייה מפח היא מצופה באמייל... יש עוד שני סוגים: פיברגלס שקוראים לה לפעמים פלסטיק או אקרילית וברזל יצוק שגם מצופה אמייל. קבלנים מספקים רק את השתיים הראשונות (פח ואקרילית ) ואני ממליצה על האקרילית כי זהו חומר אחד ללא ציפוי , עמיד בחומרי ניקוי אגרסיביים אך טיפה יקר יותר . אמבטיות הפח מתיישנות עם השנים בשל ניקוי עם חומצות או אפילו בשל מכות קטנות שסודקות את ציפוי האמייל וגורמות להחלדת הפח מלמטה. תברר היטב מה בדיוק הקבלן מציע לך כי אם הוא הציע לך פח או אמייל אז בעצם אתה יכול לבחור בין הדבר לעצמו...

amic

New member
תבדקו גם על איזה סוג פח מדובר---

נתקלתי בזמן האחרון באמבטית פח 3.5 מ"מ שזה יותר טוב , לדעתי ,מאקרילי, והטוב ביותר הוא כמובן אמבטית יציקה.(מחירה כ- 3000 ש"ח).

BRONCO

New member
אמבטיה

גם אני בדעה שאמבט יציקה עדיף ואנסה לפרט ככה אמבט מפח דורש מילוי של חול היטב מסביב שבזמן מיקלחת האמבט לא יתחיל לנגן מהמים הנופלים וזה חשוב דבר שני העמידות לאורך זמן אמבט אקרילי יש לו בעית סריטות אמבט יציקה הוא כבד מאוד למרות שזה לא בעיה שלך אבל הוא מאוד יציב לא דורש מילוי חול קפדני כמו אמבט מפח או אקרילי מקווה שנגעתי בכל הנקודות ואם לא אז נא לתקן אותי בברכה

אני "היא" ולא "הוא" ../images/Emo122.gif

ואת צודקת....באמת התבלבלתי. הוא נותן פח מצופה אמייל. ואנחנו חושבים לשדרג לאקרילית. אני מבינה שזה יותר טוב. אני לא יודעת אם יכולים לענות לי על השאלה הבאה, אבל: יש לך מושג איזה חברה יותר אמינה "חרש" או "זהבי עצמון"? שוב תודה, דלי

amic

New member
אני חושש מאקרילית בגלל הבצוע.יש

להקפיד על המילוי מסביבה אחרת היא לא יציבה ויש לה תנודות כאשר עומדים בפנים. תבדקי איזה פח אתם מקבלים. לגבי אמינות - קשה למדוד זאת. זה אינדיבדואלי לחלוטין. החשוב איזה תוצרת מקבלים וכאן שווה בדיקת תעודות של החמרים ועמידותם בתקנים.

פ123

New member
להיא ולא הוא

חרש וזהבי עצמון הם ספקים המוכרים מצורים של חברות שונות הם בעצמם לא מייצרים דבר...(מ מ מ מ אולי כסף, אולי...)

למאמר תמיד יש כותב, עם שם...

וכדי לפרסם, אפילו בדפי תפוז, דרוש אישורו של היוצר... לא קשור לתוכן הדברים, אבל זה לא מאמר...

לא סובלת אותם! ממליצים למתכננים,

שמשלמים להם תשלום חודשי - לא לפי כישרם של המקצוען. לא הייתי מוכנה לזה, עקרונית, לא בגלל קמצנות. לכן, גם מה שכותבים, בנושאים אחרים, בספק רב, בינעיי.

amic

New member
האתר טוב מאוד ואם נכנסים לחיפוש

ומחפשים ידע מקצועי, על הרבה נושאים ניתן לקבל שם המון. לא קשור לאדריכלים . הידע מעולה לקבלת רקע ראשוני בכל תחומי השיפוץ וחבל שרוב השואלים לא משוטטים שם לפני ששואלים.

RachelBD

New member
היי אווה

מפתיע אותי מה שאת אומרת. אני רשומה במרכז האדריכל שבמרכז הבניה עם עוד כמה קולגות, הולכת מדי פעם לשמוע הרצאות בתחומים השונים של הבניה - קירויים, אקוסטיקה, איטום, שיווק וגם הרצאות העשרה ומוצאת שיש לפעילויות שלהם מקום וטעם, מה גם שביקור בתצוגה המרוכזת שלהם עם לקוחות עשוי לפעמים לחסוך המון זמן שמתבזבז על התרוצצויות בחוץ. התשלום השנתי עבור הפעילויות אינו גבוה ולא הופנו (גם לא הובטח) אלי או לעמיתי לקוחות מטעמם אף פעם. מקווה שהדעה החיובית שלי לא נובעת מההיכרות הקצרה שלי איתם (אולי קצרה מדי?) גם אתר האינטרנט שלהם מכיל מידע מגוון בנושאים טכניים, לטובת הקהל הרחב. וואוו, זה נשמע כמו פרסומת אבל אין לי אחוזים שם, נשבעת! רחל

אולי, היום השיווק שלהם אחרת...

צריכים לדעת, שזה עסק פרטי, לא איזה אירגון ממשלתי, בלתי תלוי. אלי פנו לפני הרבה זמן, עם הצעה מגונה כזאות, שהרבה אנשים מבקשים שמות של אדריכלים, והם מכניסים אותי לרשימת המומלצים, אם אני אשלם כך וכך... ברור לי, שהם צריכים להרווח, ואם תמורת שרות כלשהוא מבקשים כסף, זה בסדר גמור. הפניה שלהם אלי הרגיז אותי, כמו שמרגיז אותי התנהגות של עיתונים מקצועיים, שבשמחה יכתבו עלי, אם אשלם X כסף...

amic

New member
אין לזה קשר-המקום שלהם מכיל

תצוגה של עשרות ספקים וגם האתר באינטרנט נהדר. אני-במקום עבודתי -ארגנתי ימי עיון אצלם עם מרצים שאנחנו בחרנו והיה נהדר. גם הנהלת איגוד המהנדסים משתמשת באכסניה שלהם לימי עיון כאשר באותו זמן ניתן לראות את התערוכה המתמדת. אווה -לא הכל ולא כולם שליליים. -יש גם כמה דברים חיוביים כולל אנשים -ולא צריך להיות תמיד נגד הכל וכולם. -האמיני לי-אם היית קצת מתנדבת בארגונים שונים למען הקהילה היית משנה את נקודת הראיה שלך. גם אני היתי כזה אבל מאז התחלתי פעילות ברוטרי השתנתה השקפת עולמי. ( סליחה על הטפת המוסר אבל יצא לי) עמי

אין לי בעיה עם הטפת המוסר שלך,

רק שאתה לא מכיר מספיק, שתידע, מה אני עושה, ומה לא... לא חוסכת במילים טובות, שרואה דבר טוב. נכון, אני ביקורתית, מפני שהייתי רוצה מדינה יותר מסודרת מאשר יש לנו היום. בהונגריה, או במקומות אחרים בעולם, ממש לא מזיז לי, מה עושים עם עצמם, אבל לא עליתי לארץ, כדי לשבת בשקט, אלא לעשות דברים. יש הרבה, שהכוחות שלי, לבד, לא מספיקות לשנות, לכן מדברת עלהם. מה שכותבת לא תורה מסיני, רק הדעה שלי. כותבת על דברים שחוויתי בעצמי, לא מה שסיפרו השכנים, לאחרים יכולים להיות חוויות אחרות...הפורום מקום מצוין להחליף דעות. באנף הבנייה, בארץ, יש כל-כך הרבה בעיות, שבמאת קשה למצאו את נקודות החן.

למעלה