אני בדילמה. תקראו ותגיבו עם דעותיכם
בבקשה......! כפי שכולכם יודעים, TTR יצא רשמית ל"הוספה" לרדיו היום. הסינגל המסחרי ייצא לחנויות ב 19 בנובמבר. השיר "הודלף" לרדיו ב 11/9 ז"א, יש הבדל של חודשיים וחצי מהיום שהודלף ליום שייכנס ל BILLBOARD. זה ה-מ-ו-ן. אני יודעת שברגע שנעשה קמפיין רציני במאריה דיילי זה יעזור מאוד, אבל אני לא יודעת מתי שווה להתחיל אותו כי יש כאן מין סיכון לכל כיוון; אם נתחיל לבקש בצורה מאסיבית את השיר עכשיו, אז הוא יגיע לשיא ההשמעות בשבועיים-שלושה הקרובים ואז ייתכן שיתחיל להמאס להם ויפסיקו לשים את זה. לעומת זאת, אם נדחה את זה ונחכה לתאריך שקרוב לסינגל, יש סיכוי שעד אז כבר התחנות רדיו יתייאשו מזה ויורידו את זה מהרשימות לגמרי. המצב האידיאלי הוא ששיר יוצר לרדיו בערך חודש לפני הסינגל, ואז ה AIRPLAY נבנה בהדרגה ומגיע לשיא שלו בשבוע שהסינגל יוצא. במקרה שלנו גם חודש וחצי היה עובד כי למאריה יש פוטנציאל אדיר בכל הנוגע למכירות, אז היא לא צריכה אירפליי *כזה* גבוה (למרות שהכל תלוי במתחרים). בקיצור, מה עושים? מתי מתחילים עם ה "קמפיין"? אני מתארת לעצמי שיוניברסל יודעים מה הם עושים, אבל עם כל הכבוד, כדי שתחנות הרדיו ישמיעו את השיר, צריך ביקוש... רעיונות יתקבלו בשמחה!