פחשם יקר!

eranmc

New member
פחשם יקר!

די לריב!!!!!!!!! אני לא מצליח להכנס לאדמין ולמחוק. היום TTR יהיה אצל מומין ואני ולירון רוצים שכולם יתקשרו לתוכנית וישבחו! תריבו מחר, עכשיו מראיה יותר חשובה ממריבות שטותיות.

MCRulz Liron

New member
מה זה מומין לעזאזל?

אני עדין נגעלת מהתמונות של UGLYLERA איככככככככססססססססססססססס בכל אופן, כן, כדאי שכולם ייתקשרו ויחמיאו לו ששם את TTR ויבקשו לשים עוד (יש מין טלמסר כזה) - הוא יתלהב וישים את זה עוד וזה יהיה סבבה! אח"כ נבקש את זה מתחנות אחרות.... BU, 100FM ורדיו תל אביב בפרט כדי שאני אוכל להשוויץ בבבסיס ששמים את מאריה ברדיו!! חחחחחחחחחחחחח עמרי ולירן - איזה בנות אתן..... תפסיקו להתנהג כמו בנות בגיל 12 בבקשה! (NO OFFENSE GALUSH)

MCRulz Liron

New member
אני בדילמה. תקראו ותגיבו עם דעותיכם

בבקשה......! כפי שכולכם יודעים, TTR יצא רשמית ל"הוספה" לרדיו היום. הסינגל המסחרי ייצא לחנויות ב 19 בנובמבר. השיר "הודלף" לרדיו ב 11/9 ז"א, יש הבדל של חודשיים וחצי מהיום שהודלף ליום שייכנס ל BILLBOARD. זה ה-מ-ו-ן. אני יודעת שברגע שנעשה קמפיין רציני במאריה דיילי זה יעזור מאוד, אבל אני לא יודעת מתי שווה להתחיל אותו כי יש כאן מין סיכון לכל כיוון; אם נתחיל לבקש בצורה מאסיבית את השיר עכשיו, אז הוא יגיע לשיא ההשמעות בשבועיים-שלושה הקרובים ואז ייתכן שיתחיל להמאס להם ויפסיקו לשים את זה. לעומת זאת, אם נדחה את זה ונחכה לתאריך שקרוב לסינגל, יש סיכוי שעד אז כבר התחנות רדיו יתייאשו מזה ויורידו את זה מהרשימות לגמרי. המצב האידיאלי הוא ששיר יוצר לרדיו בערך חודש לפני הסינגל, ואז ה AIRPLAY נבנה בהדרגה ומגיע לשיא שלו בשבוע שהסינגל יוצא. במקרה שלנו גם חודש וחצי היה עובד כי למאריה יש פוטנציאל אדיר בכל הנוגע למכירות, אז היא לא צריכה אירפליי *כזה* גבוה (למרות שהכל תלוי במתחרים). בקיצור, מה עושים? מתי מתחילים עם ה "קמפיין"? אני מתארת לעצמי שיוניברסל יודעים מה הם עושים, אבל עם כל הכבוד, כדי שתחנות הרדיו ישמיעו את השיר, צריך ביקוש... רעיונות יתקבלו בשמחה!

omris

New member
תתחילי עם ה"´קמפיין" בדיילי, ושזה

לא יהיה משהו מאסיבי . חחח, ביקשתי מידידה שלי מאלבמה שתעזור ותאסוף כמה חבר´ה שיתקשרו לבקש את השיר ...
אבל תכלס אני חושב שלמרות שהוא לא כ"כ זז במצעד של Z100, שמתי לב שההשמעות הולכות וגדלות עם הימים .. אז ככה שהם משמיעים אותו גם אם לא מבקשים.. אתמול אפילו התקשרה מישהי לבקש את השיר בערב ואמרה משהו כמו .. "hey, ya, i would like to hear this mariah carey new song" .. אז המנחה הגיבה בשמחה ואמרה לה: "hang on! we´ll make it thru the rain" ושזה כאילו התאים לאתמול, כי היה גשום .. אני חושב שeither way - יש לסינגל סיכוי להצליח לא משנה מתי תתחילי עם ה"קמפיין".. אני חושב שצריך לנצל את העובדה שהוא רץ כבר כמה זמן בתחנות הרדיו ברחבי ארה"ב ... סביר להניח שלא רק מעריצים של מריה מבקשים לשמוע את השיר ..

eranmc

New member
שירים נמאסים אחרי חודשיים מקסימום

כל הקטע של ההדלפה על הפנים.

Sharonnn

New member
נתחיל עכשיו בקטנות, כך

שלרדיו לא יימאס מהשיר, וגם כדי שהם לא יורידו אותו מהרשימה, וכשהתקרב תאריך היציאה נפציץ אותם בבקשות!

eranmc

New member
חחחחחח לירון את כן פגעת בגל עכשיו!

חחחחח שהיא תחזור מחר היא עלולה להיות מוסכנת, היא לא בת 12 היא בת 14!
וגן מריבה מטופשת בין חברים, למזלנו

שעטנז

New member
ברור.... ../images/Emo6.gif..... מה המספר עוד פעם?

והאם אפשר לשמוע את זה דרך האינטרנט... שברתי ת´אנטנה של הרסיבר שלי!!
הוא מעלה אנשים לשידור?

MCRulz Liron

New member
חחחח כן והיום אחי בן 17

לא שטרחתי להגיד לו מזל טוב. חחחחחחחח ד"א תודה על התגובות. כולם ידעתם שלירן הוא לסבית?????????

eranmc

New member
ידענו... אבל על איזה התכוונת......

ולא יפה לירון! רוצי ותני לו נשיקה עכשיו!

שעטנז

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!

כן כן... אז ידעתם שלירון עומדת לברוח ללאס וואדס עם איזה פלסטיני אחד שמרגיש ממש עכשיו ברגע זה כמו הומו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בושי לך!!!

למעלה