פחחח...

tribe spirit

New member
פחחח...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

ואתם קוראים לעצמכם פורום... השעה:16:29 היום:שני התאריך:8/8/2004. מה זה אומר? שכבר שש עשרה שעות ועשרים ותשע דקות הפורום שלנו בן שנתיים,ואף אחד לא שם
תתביישו לכם...לי לפחות יש תרוץ,אני קמתי בשלוש וחצי ורק עכשיו עליתי לפורום... חסל סדר לעשות-לכם-רגשות-אשמה... בנימה אופטימית ייותר ומרגשת זו,אני מכריזה בזאת על פתיחת שרשור יומולדת שנתיים לפורום השבט,פורום 558 בתפוז!!!!!! מזל טווווווווווווווווווווווווווווווווווב!!!! תודה לכולכם על שנה וחצי נפלאות,על העניין התמיכה האהבה המפגשים הברים וכל השאר.....אוהבת את כולכם תמיד!!!!!! ולמנהלות(גם החדשות וגם הישנות):תודה על ההשקעה ועל זה שלא התייאשתן גם ברגעיו היותר קשים של הפורום הזה...עשיתן פה משהו מקסים,יא מוכשרות!!!חולה על כולכן... ועכשיו לקצת אייקונים.
ו
ים ו
ות לכולכם!!!!חולה עליכם המונים!!!! מזל טווווווווב!

tribe spirit

New member
ועוד משו קטן...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

עברתי עכשיו על התמונות ממפגש פורים,ןמצאתי תמונה... לא יודעת מה איתכם,אבל הדבר הראשון שעלה לי בראש כשראיתי את זה זה המכורי פרדייז בסדרה..לא? ד"א,זה בזמן צפייה בספיישל השבט בגרמנית... יא מכורים! מוווווווווואה!

tribe spirit

New member
פ*ק איט..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

התמונה המגעולה לא מסכימה לעלות...אולי עכשיו?

S p R i n T

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo56.gif

אהבתי
חחח
דפי יאאא אני מתלייך
יא קרועה איפה מצאת אתזה נדיע
אהבתי

דבר ראשון נדיושה-

היום יום ראשון
דבר שני- לא ידעתי שזה היום
אז אמממ מזל טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב לפורום הכי שולטטטטטטטטטט שכבר בן שנתיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tribe spirit

New member
לא נכון!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

היום יום שני...לא לבלבל לי את המוח! נווב...יום ראשון...אבל ידוע שנדי עקום.לא חשוף... איך אני זוכרת?יש לי זכרוניישן.אפילו אחד טוב. וזכרתי שלפורום אחד יש יומולדת ב8/8,ולפורום אחד ב16/8.אביב והשבט.פשוט בדקתי בחיפוש מתקדם באביב גפן הודעות מלפני שנה,וגיליתי שהייתי אצל לירזית ונועית היום לפני שנה בדיוק.אז מכאן נובע...חיחי...איזה תסבוך!

Tinkerblack

New member
רגע רגע רגע אתלא צילמת את זה../images/Emo70.gif

ליד נטלי זה השיער שלך( איף אפשר שלא לראות
) האם אני צילמתי את זה
כי ביקשתי ממך לצלם אחרי שנגמרו לי התמונות לא זוכרת אם הבאת לי
אבל ישבתי שם מתי שבאתי לבכר אותכם ולא הייתי בסלון עם לילך ושגיא... את באמת לא צילמת את זה
את לא יכולה גם לצלם וגם ליהות בתמונה, זה בלתי אפשרי

tribe spirit

New member
חי..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

יש מצף...אבל בתור אחת היחידות בפורום הזה שמבינות גרמנית,די הכרחתם אותי לתרגם כל מילה...ככה שהייתי חייבת! ותרגישי טוב שירוש...

S p R i n T

New member
יוווווווווו. אבל גמלי יש תירוץ../images/Emo3.gif

לא ידעתי?
סתם, גמני רק עכשיו עליתי לאפורום אניוואי נדיה יא שולטת
איך זכרת
פורומוןןןןןןןן בנשנתיים
ואני מבקש אנשים
בלי הודעות מזל טוב לך פורום חביב
כי אני משער שהוא לא יכול לקרוא את הודעות החיבה האלו
בכולופן שנתיים שהפורום קיים וגמני בו איזה שנה וחצי ככע עאו-עוור מואאאאאאאה אנשושים אתם אנשים מדהימים
כל אחד ואחד. טוב נו
חוץ משקד
הוא עזב אותנו לטובת שבוע כיף בתל אביב עם כל הבצפר שלו
סתםסתם
אתם אחלה אנשים
ואנחנו נמשיך לתרום לפורום החביב הזה
תודה רבההההההההה לאנשים
ומזלטוב להכירות שלנו

faith2

New member
וואי וואי מזל טוף...

לפורמנו
מה כבר עברו להן שנתייייים?!?!?!

faith2

New member
וגם אני רציתי לברך קצת../images/Emo9.gif

יש כאלה של יודעים אבל גם אני חוגגת שהתיים בפורום
אני עוד זוכרת את ההודעה של עדי המקסימה במסרים שלי, שמוסרת לי שפתח פוום השבט...אני חושבת שבטעות הי הגיעה אליי א אנ לא טועה... הייתה תקופ שעזבתי י לא הרגשתי הכי קשורה, זה היה בין העונות....ואז חזרתי....ושוב עזבתי...יותר מדי לחץ בלימודים
שחזרתי הבנתי שעדי והילה פרשו, הפורום היה די במצב ום מלא טוים ניצלו את העבוה וממש הרסו את הפוום
...שנכנסת לנהול על קן זמנת קיבתם או כל כך יפה ובחממות (רובם
....היו ג כמה תגובות נזעמות במשוב
)...בכל אופן לאט לאט התאהבתי בכם כל כך, שהיה נורא קשה לעזוב פתאום שלירזי המדהימה נבחרה לניהול...לירזי הסכימה לחלוק איתי את הניהול- ותודה רבה לך!!....ועוד תודות מדהימות לכם, שהסכמתם לקבל אותי
אני אוהבת את כולכם!!!!!!

Tinkerblack

New member
ת'אמת לפני כמה ימים נזכרתי בזה

והלכתי להסתכל בלוח וראיתי שזה עודיומיים אז לא במיוחד דאגתי חשבתי שעד אז זה יעלה לי לראש לא חשבתי שדברים אחרים יסיחו את דעתי(כמו זה שאני חולה) היום 8/8 כמובן איך אפשר לשכוח וכולם ביחד היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת לבראדלי
אהה, זה לא זה
טעות בפורום
אופס... אז מזל טוב לכם פורמויסטים
יאללה עוד שנה גלידה
יאללה יה נדיה שימי עוד תמונות מהמפגש... יוו איזה התרגשות מכורות לפריידס במיטה של אחותי עם הוילון של אחותי ברקע... מה ציפיתם שבבית שלי לא יהיה פרדייס?!?! הלו ראם ופרדדיס סמי ופרדייס וגם דריל בפרדייס(רק שהוא לא יודע את זה עדיין)

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifיא גנבית!! אני רציתי לפתוח את השרשור../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif הזה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נדיוש../images/Emo65.gif../images/Emo118.gif אל../images/Emo128.gif תעלי תמונות../images/Emo68.gif לא../images/Emo128.gif מחמיאות../images/Emo3.gif שלי לפורום../images/Emo43.gif (=אל../images/Emo128.gif תעלי תמונות שלי../images/Emo68.gif לפורום../images/Emo43.gif../images/Emo6.gif)../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שתינו יודעות../images/Emo62.gif איזה תמונה יש לי בבית../images/Emo82.gif (ואישית אני../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif אוהבת../images/Emo23.gif אותה../images/Emo99.gif) מהמרתון../images/Emo99.gif ושתינו יודעות../images/Emo62.gif שאת../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif לא../images/Emo128.gif מעוניינת שהיא תתפרסם../images/Emo68.gif פה בפורום../images/Emo43.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אז כדמי שתיקה../images/Emo11.gif ואי-פרסום-התמונה-בפורום../images/Emo43.gif, את../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif תיאלצי לבוא אליי../images/Emo82.gif ביום שישי../images/Emo123.gif.... תודי שקשה לך../images/Emo6.gif... אנחנו עוד נדבר על זה../images/Emo13.gif... בכל מקרה../images/Emo70.gif, לענייננו, פורום יקר../images/Emo47.gif, מאקסים../images/Emo99.gif, מאדהים../images/Emo23.gif, מאגניף../images/Emo24.gif, שולטיישן../images/Emo25.gif, יפהפה../images/Emo140.gif, מאמי../images/Emo65.gif, חמוד../images/Emo77.gif, מקסים../images/Emo68.gif, מלאכי../images/Emo9.gif, משגע../images/Emo61.gif, משוגע../images/Emo6.gif, חתיכי../images/Emo150.gif, הורס../images/Emo54.gif, בונה../images/Emo107.gif, מהמם../images/Emo105.gif ו...(נו אתם כבר מבינים את ההמשך../images/Emo13.gif) שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מזל טוב../images/Emo49.gif לשנתיים../images/Emo95.gif של הפורום../images/Emo43.gif שלנוווו../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif שתדעו לכם../images/Emo62.gif, שמאז שהצטרפתי לפורום../images/Emo43.gif הזה../images/Emo21.gif, החיים../images/Emo73.gif שלי../images/Emo121.gif השתנו ורק לטובה../images/Emo127.gif, כי אתם../images/Emo41.gif באמת האנשים../images/Emo163.gif הכיייי../images/Emo142.gif הכיייי../images/Emo141.gif נפלאים../images/Emo25.gif שאני מכירה../images/Emo168.gif בכללל העולםםםםםםם../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif אתם האנשים הכי שולטים../images/Emo47.gif בעולם../images/Emo79.gif, ואני../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif אוהבת../images/Emo23.gif אותכם../images/Emo43.gif יותר מהכללללל../images/Emo42.gif שיהיה לנו המונים../images/Emo24.gif מזלטוב../images/Emo49.gif, ועוד שנים רבות של אושר../images/Emo6.gif, עושר../images/Emo47.gif, חירפון../images/Emo6.gif ויושר =], אני אחזור בעזרת השם בקרוב../images/Emo181.gif, אבל כנראה שיש אנשים../images/Emo150.gif בבית../images/Emo82.gif שלי שלא../images/Emo128.gif חשוב להם כל כך../images/Emo4.gif שאני אשאר פה=\... בכל מקרה, אוהבת../images/Emo23.gif אותכם הכייייייי../images/Emo140.gif מיליארדיםםםם../images/Emo24.gif ביקווווווםםםםםםםםםם../images/Emo25.gif דפי../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gif

tribe spirit

New member
חח...../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

למרות שז אומר שאני מפסידה שני סרטים שממש רציתי לראות בסינמטק(קיל ביל 2 ו21 גרם) החלטתי לבוא!!!אז אני רואה אותך ביום שישי...אבל זה אומר שתצטרכי להיות ערה די מוקדם כי אני מגיעה ישר מניצנים...באיזה שמונה תשע עשר...

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifכפרעע עליייךךךךךךך בשבילך, אפילו ב-7 אני אהיה ערה../images/Emo99.gif אחרי ההקרבה הזו שלך, אני לא יכולה לא להקריב משו בעצמי...מתע עלייךךך../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif נתראה ביום שישייייייייייייי אלללהההההההה../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif!|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Digi Lista

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo77.gif

אני גרועה בברכות... בכול מקרה הלוואי שהפורום יזכה לחגוג עוד כמה שנים טובות,אין הרבה מקומות עם אווירה כיפית,חבר'ה מגובשים ובנוסף אין עוד מקום שאפשר ממש לדבר בו על השבט
הייתי שמה תמונה אבל גם ככה אני לא מצליחה לכתוב בתפוז בלי שהמחשב הקשיש שלי יתקע ואני מעתיקה את הודעה הזאת מהוורד לכאן
...תרשמו לי על החשבון

קרניjack

New member
מזל טוב לנו../images/Emo104.gif יאאלה נשתכר../images/Emo72.gif

ולמי שלא רוצה תמיד יש
ו

למעלה